Majewski-venttiilin avaaminen

Majewski-venttiilin avaaminenventtiilit Majewski ovat kykeneviäpoista ilman lämmitysjärjestelmästä. Ilma muodostuu pääsääntöisesti pitkäaikaisen pysähdyksen aikana tai veden alkuvaiheessa järjestelmän sisään. Voit avata Majewski-venttiilin itse, sillä sinun ei tarvitse soittaa putkistoon.

Majewski-venttiilin avaaminen


Tarvitset
  • - lämmitysjärjestelmä;
  • - ruuvimeisseli;
  • - jakoavain tai jakoavain;
  • - pihdit tai pihdit;
  • - vesisäiliö.
opetus

1


Tutustu Mayevskin nosturin suunnitteluun ja valitsetyökalu avata se. Jos venttiili on varustettu kuusiomutterilla, aseta jakoavain tai säädettävä jakoavain; jos näet osan edessä olevasta korttipaikasta - laita tasainen ruuvimeisseli. Lisäksi nosturi voidaan varustaa rei'itetyllä päällä, sitä voidaan irrottaa käsin tai pihdeillä (yhdistelmäpihdit).

2


Valmista pieni vesisäiliö (kun ilma tulee ulos hanasta, vesivirta virtaa). Suuntaa aukko astioihin, jos se on mahdollista.

3


Käännä kara vastapäivään useita kierroksia. Ruuvaa ei ole tarpeen purkaa loppuun, vaikka sulake ei anna veden virrata.

4


Jos ruuvi ei irrota, ja epäilet,että syy ruostuneessa veistoksessa yrität liottaa sen ensin. Ota kerosiini, jarruneste "BSK" tai WD-40 ja kostuta liitäntä, odota muutama minuutti. Aseta ruuvimeisseli aukkoon ja napauta se vasaralla niin, että pultti pyörii. Yritä olla käyttämättä liikaa vaivaa ei katkaista lankaa.

5


Avaa Majewski-venttiilin ruuvi, odotakaikki ilma tulee ulos. Kun jäähdyttimessä oleva ilma on päättynyt, vesi virtaa korvaavaan säiliöön - tässä vaiheessa sulje hanka. Tehtäväsi on täytetty - lämmitysjärjestelmän ilma vapautuu.

6


Patterijärjestelmän täyttämiseksi,Paineistettu, kun syöttö- ja paluuventtiilit ovat kiinni, toimi seuraavasti. Avaa ensin Mayevsky-venttiili ja sitten tasaisesti (hydraulisen iskun välttämiseksi) avaa juoksuputki paluulinjaan. Kun kaikki lämmitysjärjestelmän ilma tulee ulos ja vesi virtaa hanasta, sulje se ja avaa syöttölaitteen hanat.

7


Jos haluat täyttää itsenäisen järjestelmän, esimerkiksi yksityisen talon tai mökin, avaa kaikki Majewskiin nosturit, sekä kaikkien radiaattorien ylä- ja alapäässä olevat nosturit. Täyttö täyttyy alipaineen kautta. Kun vesi alkaa näkyä hanareissa, sulje ne yksi kerrallaan.