Mitkä ovat UAZ Patriotin ominaisuudet?

Mitkä ovat UAZ Patriotin ominaisuudet?

SUV Patriot kehitettiin erityisestirajattomille ajo-harrastajille, kalastajille ja metsästäjille. Päivitetty UAZ Patriot eroaa edellisistä UAZ: ille, jossa on muunnettu runko, mukava sisustus, jousitus, voimansiirto ja ohjaus.

Mitkä ovat UAZ Patriotin ominaisuudet?

Salon-auto UAZ Patriot 2014

Patriotin viisipaikkaisen salonki sisätiloissa on huomattavaon muuttunut. Katon verhoilu on tullut saumattomammaksi ja miellyttävämmäksi kosketukseen. Etupaneelin yksityiskohtien parempi laatu. Ovien yläpuolella oli mukavat kattokahvat. Vaihteiston vipu tuli hieman pienemmäksi ja mukavammaksi kädellä. Rungossa verhoilu ja hylly ovat täysin muuttuneet. Myös tavaratilassa oli oikealla puolella valaistus. Runkokapasiteetti ei ole muuttunut, ja se on 960 litraa normaalissa tilassa ja 2300 litraa, jossa on taitettuja istuimia toisella rivillä.

Tekniset tiedot

Uusi moottori SUV Patriotille ei olekeksitty. Autossa on edelleen bensiini- tai dieselmoottori. Perusjoukossa UAZ Patriotissa on bensiini-nelisylinterinen moottori, jonka tilavuus on 2,7 litraa. Suurin teho on 128 hv. 4600 r / min. Suurin nopeus on 150 km / h, joten Patriot ei voi saada nopeaa kiihdytystä sellaisen moottorin kanssa. Keskimääräinen polttoaineenkulutus valmistajan mukaan on 11,5 litraa nopeudella 90 km / h. Raskaissa maantieolosuhteissa ja bensiinin maastossa tapahtuva kulutus voi kasvaa jopa 20 litraa 100 kilometriä kohti. Dieselmoottorin työskentelymäärä on 2,2 litraa, enimmäiskapasiteetti on 113,5 hevosvoimaa. Dieselmoottorin auton suurin nopeus ei ylitä 135 km / h. Verrattuna bensiinimoottoriin, dieselmoottorissa on vähemmän polttoainekulutus - enintään 9,5 litraa 100 kilometriä maakierrosta kohti. Patrioot tuotetaan vain 5-vaihteisella manuaalisella vaihteistolla. Siirtoasiakirja on muuttunut. Tästä lähtien auto on varustettu modernilla korealaisella siirtoyksiköllä Hyundai Dymos. Välityssuhde on muuttunut, ja nyt se on 2,56. Tämä paransi huomattavasti avoimuutta. Uusi siirtokotelo on käytännöllisesti katsoen meluisa ja sitä ohjaa ohjain. Korean miinus jakovaihteisto on, että jos käytössä, pieni vaihde viivyttää moottori, se pitäisi kestää jonkin aikaa ennen kuin elektroniikan jälleen zarabotaet.Hodovaya Patriot 2014 lähes muuttumattomana - riippuvainen jousitus edessä ja herkkä rakenne kahden lehtijouset takana. Muutokset ovat koskettaneet käsiohjauksen periaatetta: nyt se estää takapyörät, ei käyttöakselia. Jarrujärjestelmä, kuten aiemmin, on levyjarru, jossa edessä olevat sylinterit ja rumpumekanismit takapyörissä. Kaikissa auton versioissa on ohjaustehostin.

Paketit ja hinnat

UAZ Patriot 2014 bensiinimoottorillaTarjolla on kolme perusasetusta: Classic, Comfort ja Limited. Auton diesel-versio on saatavana Comfort- ja Limited-trimmauksissa. Perusversio on varustettu 16 tuuman leimatuilla levyillä, alemmat lasit, keskuslukko ja täydellinen sähköpaketti. UAZ Patriotin hinta alkaa 569 990 ruplaa.