Kuinka paljon UAZ Patriot

Kuinka paljon UAZ Patriot

Venäjällä, kuten maastoajoneuvoilla, niin meidän markkinoilla on monenlaisia ​​samanlaisia ​​malleja. Edullisin vaihtoehto on kotimainen UAZ Patriot.

Kuinka paljon UAZ Patriot
UAZ Patriot, alias UAZ-3163, on maastoauto, jossa on kaikki metalli-kattoluukku, jonka sarjatuotanto on suoritettu elokuusta 2005 lähtien.

Vakiovarusteet UAZ Patriot

Venäjän markkinoilla UAZ Patriot on tarjollakuusi trimmausta. Classic Perusversio kustannukset 599990 ruplaa, ja luettelo sen varusteisiin kuuluvat vähimmäismäärää laitteet: ulkopeilit sähköllä ja lämmitetty, edessä sähköiset ikkunat, ohjaustehostin kyllä ​​12V pistorasia. Vaihtoehdot Comfort 128 hevosvoiman bensiinimoottori maksaa alkaen 649990 ruplaa, ja 114 hevosvoiman dieselmoottori - alkaen 719 950 ruplaa. Standardilaitteiden luettelo sisältää lisäksi takalasin ikkunat, ilmastointi, sumuvalot ja "musiikki". Limited nojalla bensiinimoottorilla tarjotaan hinnalla 689 990 ruplaa, diesel - alkaen 759 990 ruplaa. Tällainen "Patriot" on suoritettu jo: ilmastointi, ohjaustehostin, lukitus takaoven lukot, ABS, sumuvalot, ulkopeilit lämmitys ja sähkö, sähkölämmitys tuulilasi, yhdistetty matkustamon, edessä ja takana istuinten, neljä sähköiset ikkunat, koko ajan äänijärjestelmä CD: llä, tavallinen ajonestolaite, kattokaiteet, kevytmetallivanteet halkaisijaltaan 16 tuumaa. Ja lopuksi, Rajoittamaton versio maksaa 699,950 ruplaa. Kutakin täyttä maksua 49 990 ruplaa käytettävissä ohjelmoitava esikäynnistysasemaan lämmitin.

UAZ Patriotin erikoisversiot

Expedition on saatavana Venäjällähintaan 679 950 ruplaa, se on varustettu ilmastointi, ohjaustehostin, sävylasit, sumuvaloja, lämmitettävät ja sähköiset peilit, nahkaverhoilu, lämmitettävät etuistuimet, teho ympyrä, tehdas audiojärjestelmä ja 16 tuuman pyörät. Trophy-versio on meidän markkinoillamme 689 950 ruplaa. Mitä laitteita, se on lähes identtinen Expedition laitteita, lukuun ottamatta yhdistetyn matkustamon sijaan nahka. Venäjän maastoauto UAZ Patriot on yksi edullinen ja luotettava "rikollisten" markkinoilla. Auto eroaa avarat sisätilat, tehokas moottori ja erinomainen ajettavuus. Samalla rahalla voi ostaa paitsi että vain Lada 4x4, Chevrolet Niva tai kiinalainen taajuusvaihteilla.