Vihje 1: Miten järjestää auto-kilpailu

Vihje 1: Miten järjestää auto-kilpailu

Viime aikoina suuri suosio on mmMassatapahtumat käyttävät auto-rallia. Tämän menetelmän avulla voit juhlia lomaa. Auto-ralli on upea aktiviteetti, johon yleensä osallistuu suuri joukko ihmisiä ja autoja. Jotta tällainen laaja-alainen tapahtuma järjestettäisiin oikein, sinun täytyy tietää muutamia perussääntöjä.

Miten järjestää autokilpailu

Tarvitset

  • - kaupungin kartta;
  • - matkapuhelimet, joissa on kuulokkeet;
  • - kannettavat walkie-talkit;
  • - attribuutit;
  • osallistujien luettelo.

opetus

1

Yritä saada tietää osanottajien lukumäärätuleva moottorirata. Tässä tapauksessa sinun on otettava huomioon kuljettajien määrä. Yleensä on lähes mahdotonta tietää tarkka luku, mutta on tarpeen tehdä ainakin likimääräinen luettelo. Määritä siinä oleva kuljettajan nimi ja sukunimi, auton merkki, auton rekisterikilpi sekä osallistujan yhteyshenkilön puhelinnumero.

2

Ajattele rallisi ominaisuuksia. Voit tehdä tämän käyttämällä tarroja, ilmapalloja, lippuja tai muita merkkejä. Voit myös käyttää useita eri ominaisuuksia samanaikaisesti. Kaikkien autojen on oltava sisustettuja samaan tyyliin, jotta sarake erottuu kokonaistehosta.

3

Merkitse sarakkeen reitti. Tässä on otettava huomioon useita tekijöitä. Älä aja liian pitkää pylvästä pienillä ja lyhyillä kaduilla, joilla on paljon risteyksiä, sillä kaikilla autoilla ei yksinkertaisesti ole aikaa siirtää liikennevalon vihreää signaalia. Lisäksi sinun on valittava oikea kaista, johon sarake seuraa. Älä unohda varoittaa kaikkia osallistujia, että uudelleenrakentamisen aikana sarjan viimeinen jäsen suorittaa ensimmäisen liikkeen.

4

Kerää kaikki kuljettajat ja anna ohjeita. Siirrä arkit painetulla reitillä. Selitä sarakkeen liikkeitä koskevat säännöt. Valitse kaksi autoa, jotka menevät sarakkeen alkuun ja loppuun.

5

Huolehdi langattoman yhteyden saatavuudestakukin sarakkeen jäsen. Paras tähän tarkoitukseen voi mennä walkie-talkijoille. Voit ottaa radiolaitteen vuokrata juoksun aikana. Myös koneiden välinen yhteys toteutetaan kätevästi matkapuhelimilla, joissa on kuulokkeet.

6

Hyväksy tapahtuma hallinnon kanssakaupunki tai lääni. On välttämätöntä saada virallinen lupa suorittaa joukkotapahtuma. On myös huolehdittava siitä, että liikennepoliisi seuraa kolonnia. Tässä tapauksessa sarakkeen kulku kaupungin läpi on paljon yksinkertaisempi.

Vihje 2: kuinka järjestää joukkotapahtuma

Joukkotapahtuman järjestäminen, olkoon seurheilukilpailu tai kaupungin päivä vaatii huolellista valmistautumista. Suuri määrä vieraita ja yrityksen laajuus eivät salli edes pienintä valvontaa. Ota huomioon tärkeimmät hetket lomalle ja tee sitten yksityiskohdat.

Kuinka järjestää joukkotapahtuma

opetus

1

Esitä tapahtumasuunnitelma. Jos se ajoitetaan tärkeälle tapahtumalle, muista sisällyttää lomakylpyjä ja ihmisiä, joilla on ikimuistoinen päivämäärä ikimuistoiseen ajankohtaan. Suunnittele kilpailut, palkitsemisvaiheet ja osallistujien kokoonpano.

2

Valitse juhlapaikka. Perustuttava ennen kaikkea katsojien ja osallistujien sopivuuteen. Jos mitata yritystä ei ole tarpeen järjestää yrityksen alueella. Lämminä kausi, mieluummin puistot ja neliöt, talvella on parempi vuokrata suuri sali, esimerkiksi Kulttuuritalossa.

3

Sopia paikallisten viranomaisten kanssatapahtuma. Pyydä puiston tai matkailun käyttöä, jos haluat pitää lomaa valtion alueella. Jos aiot myydä alkoholia loman aikana, saat käyttöoikeuden maanomistajilta.

4

Etsi sponsoreita. Keskustele kaupungin johtavista yrityksistä ja yritä selittää mahdollisimman vakuuttavasti, miksi tapahtuma tarvitsee rahaa. Kiinnostavat mainosliikemiehet, tarjoavat ylennyksen, yrityksen logon jakelun T-paitoihin ja matkamuistoihin loman aikana.

5

Huolehdi kutsuttujen henkilöiden turvallisuudestaihmisten loma. Järjestä alueen johto, jos mahdollista, asenna kääntöportit. Yritä varmistaa vieraiden kuljettaminen juhla-paikkaan. Valitse henkilökunta, joka valmistaa loman ja palvelee kutsuvieraita. Vuokraa kuljettajat, tarjoilijat ja DJ.

6

Muista järjestää kirkkaan finaali tapahtuma. Kirja esittely suosittu näyttelijä, järjestää ilotulitus, onnitella voittajia kun kilpailut järjestettiin, ja sano sulkeminen puhetta.

Vihje 3: Miten järjestää ihmisiä

Liiketoiminnassa tärkeintä ei ole vain asettaa tavoitteita jasuorittaa ne. Kun työskentelet näillä tehtävillä ei ole yksin, on erittäin tärkeää järjestää ihmisiä, jotka ovat teidän alaisuutenne. Tätä varten sinun on oltava kiinnostuneita kaikista käytettävissä olevista keinoista.

Miten järjestää ihmisiä

opetus

1

Harvat haluavat iskua ja omistautumistatyöskennellä, ymmärtää, että hän työskentelee jonkun toisen puolesta. Johtajan ensimmäinen tehtävä on yhdistää yrityksen vauraus, tulojen taso sekä työntekijöiden hyvinvointi ja palkka. Tässä tapauksessa, kun aineellinen kannustin ja urakehitys riippuvat suoraan työn laadusta ja tehtävien tunnollisesta suorittamisesta, työntekijät haluavat työskennellä entistä paremmin.

2

Jos haluat järjestää tiimin, älä poistatyöntekijöitä hoitamaan johtotehtäviä. Tietenkin lopulliset päätökset tehdään teiltä, ​​ja vain sinä olet vastuussa kaikista niistä, myös aineistosta. Mutta osallistu asiantuntijoihin, tee tuotantokokouksia, kuuntele mielipiteitä jokaisella, jolla on jotain sanottavaa. Kun työntekijät tietävät, että heitä kuullaan ja otetaan huomioon päätettäessä, he lisäävät itsetuntoa ja kokevat myös olevansa vastuussa tavallisten tehtävien suorittamisesta.

3

Selitä henkilökunnalle sen mukaan, mikä olitämä tai päätös tehdään. Kun he ymmärtävät ja ymmärrä yrityksen talousstrategian, he tietoisesti hoitavat kunkin tehtävän. Nähdäksemme konkreettista päämäärää ja polkua sen saavuttamiseksi he työskentelevät ilo ja innostus.

4

Kommunikoida työntekijöiden kanssa. Suorittaa "lehtisiä" ja suunnitella kokouksia, koordinoida työtä, kuulla raportteja, tiivistää, analysoida virheitä. Jokaisen työntekijän tulisi nähdä selkeä kuva työn suorittamisesta. Ja muista hallita kaikkia. Mikään ei ole niin tarpeellista raportoida, joten on tarpeen järjestää tällaiset kokoukset mahdollisimman usein.

5

Motivaatiomekanismi mahdollistaa järjestämisen jarallia joku joukkue. Käytä aineellisen kannustuksen menetelmiä ja kannustat niitä, jotka todella ansaitsevat sen. Jos työskentelitte yksin, ja suuri palkinto annettiin jollekin, joka ylistää pomoa, vaarannat työntekijät työskentelemästä hyvin. Olla oikeudenmukainen palkintojen ja palkkioiden jakamisessa.

Vihje 4: Matkapuhelimet radiopuhelimena

Matkapuhelimen käyttö aradiot - tämä ei ole askel taaksepäin teknologisen kehityksen kannalta, vaan loistava tapa säästää walkie-talkiaksen ostamiseen. Etenkin, koska matkapuhelinsovellukset ovat käytännöllisesti katsoen vapaat, mutta walkie-talkin hinnat ovat kasvaneet dramaattisesti viime aikoina.

Matkapuhelin kaukopuhelimena
Tee radio matkapuhelimestasiZellon radio-sovelluksen ansiosta, jonka voit ladata maksutta Google Play -markkinoilla. Sovellus ei vaadi mobiililaitteen vakavia laitteistoresursseja ja toimii myös edullisten mobiililaitteiden kanssa. Lisäksi sovelluskehittäjät huolehtivat Zellon radion ylläpidosta kaikille suosituille mobiililaitteille, ja myös pysyvien tietokoneiden ohjelmasta on olemassa versio.

Kuinka aloittaa matkapuhelimen käyttäminen radiopuhelimena?

Aikaisemmin mobiilisovellus Zello on jo mainittu. Joten, sinun täytyy löytää se ja asentaa se mobiililaitteeseen. Lataa sovellus voi olla Zellon virallisella verkkosivustolla, jossa esitetään Android-, iOS-, Windows-, jne. Versiot. Kun olet asentanut Zellon radion matkapuhelimeen, sinun on rekisteröidyttävä hakemukseen. Kehittäjät ovat yrittäneet yksinkertaistaa sitä mahdollisimman paljon, ja kaikki, mitä sinun tarvitsee rekisteröidä, on saada käyttäjätunnus ja salasana ja kirjoittaa myös sähköpostiosoitteesi. Aktivointia ei tarvita, heti rekisteröinnin jälkeen kaikki sovelluksen ominaisuudet ovat käytettävissä. Pyynnöstä, kun olet rekisteröitynyt profiiliin, voit lähettää valokuvan, lisätä tietoja itsestäsi tai jakaa linkin sivustoosi tai sosiaalisen verkoston sivulle.

Viestintä radiosta Zello: mistä aloittaa?

Viestintä matkapuhelimen Zellon avulla on mahdollistatuttuja ja tuntemattomia ihmisiä ympäri maailmaa. Ja useimmiten walkie-talkie-käyttäjillä erityisissä kanavissa. Kukin kanava voi luoda tällaisen kanavan. Radiopuhelimessa on kahta tyyppiä: avoin ja suljettu. Ensimmäinen on yleisempää, ja voit liittyä siihen napsauttamalla sitä kanavaluettelossa ja valitsemalla "liity" -vaihtoehdon. Kanavan ylläpitäjien valitsemien asetusten mukaan liitetty käyttäjä tulee joko kuulija tai kokonainen osallistuja konferenssiin. Mutta on syytä muistaa, että jopa avoimissa kanavissa säälittävän väärinkäytön ja muiden epänormaalin käyttäytymisen merkkejä voi estää. Yksittäisen kanavan estämisen vuoksi käyttäjätili ei katoa missään. Suljettu kanavatyyppi on suositeltavaa yksityisille keskusteluille. Loppujen lopuksi radiota käytetään harvoin tuttavuille ja vapaa-ajan puheeksi, äänihuistot sopivat paremmin tällaisiin harjoituksiin. Walkie-talkie voidaan käyttää hakupeleissä tai kuorma-autonkuljettajien kanssa sarjaportin ohjaajaryhmän viestintään. Äskettäin salasanalla suojattuja yksityisiä kanavia käytetään myös kommunikoimaan taistelualueiden ihmisiä koordinoimalla ryhmiä. Walie-talkie -kanavan suljetun kanavan kuunteleminen on lähes mahdotonta.