Vihje 1: Kuinka sytyttää puskurin

Vihje 1: Kuinka sytyttää puskurin

Naarmuuntumiset näkyvät vähäisten onnettomuuksien jälkeen äkillisestihyppäämällä kissaan, pinnan vaurioituminen voi vahingoittaa puun haaraa. Pienien vahinkojen poistamiseksi ei ole tarpeen korvata kokonaan puskuri, koska riittää maalata asianmukainen paikka ongelmalliseen paikkaan, ja kone saa jälleen alkuperäisen ulkonäön.

Kuinka sävyttää puskurin

Tarvitset

 • - pesuainetta;
 • - pieni veitsi;
 • - jauhatusnahat;
 • - liuotin;
 • - pohjamaali;
 • - erityinen pistooli tai ruisku maalin levittämiseen;
 • - märkä kudos;
 • - maali;
 • - lakka.

opetus

1

Valmista tarvittava osa puskuria. Poista pöly ja lika naarmuuntumiselta ja muista pestä se pesuaineella tai tavallisella pesuaineella.

2

Puhdista varovasti kuorintamaalilla veitsellä. Tämän jälkeen hiekkaa naarmu ja erityinen iho. Kun pinta on puskurimutta tulee kypsä, pyyhi se erityisellä rasvanpoistoliuottimella jäännöstuotteen poistamiseksi.

3

Peitä naarmuuntunut osa puskurimutta kahdella pohjamaalilla. Menettelyn helpottamiseksi on suositeltavaa käyttää erityistä pistoolia. Aluksi levitä tasaisesti yksi kerros, anna sen kuivua ja toista menettely.

4

Odota, kunnes maa kuivuu perusteellisesti, yleensä kestää noin kaksi päivää. Käsittele aluketta erityisellä hiekkapaperilla, jotta voidaan poistaa virheet ja väärinkäytöt puskurie. Älä vain liioittele, muuten pyyhi se kaikki maahan. Kun olet päällystetty alustalla, pistä se perusteellisesti ja rasvaa se.

5

Puhdista pinta maalaamalla hieman kostealla liinalla. korjailla puskuri voidaan tehdä yksinkertaisella pienellä harjalla, taierityinen työkalu ruiskun muodossa. Levitä maali ohuessa tasaisessa kerroksessa ja odota noin kaksikymmentä minuuttia, jotta se kuivuu. Tämän jälkeen maalataan maaleja varovasti ja odota, kunnes se kuivuu. Jos tuloksena oleva tulos ei sovi sinulle, voit käyttää yhtä tai kahta lisäkerrosta.

6

Kiinnitä tuloksena väritön lakka. On parasta käyttää sitä myös useassa kerroksessa.

Vihje 2: Kuinka tasoittaa puskurin

Tavallinen tilanne on onnellinen, kun kuljettajat vahingossa koskettavat puskuri hanget. Tällöin puskurin hammastus on taattu. Autokorjauksessa puskurin palauttaminen maksaa vähintään 4000 ruplaa. Mutta pystyt suorittamaan puskurin itse.

Kuinka tasoittaa puskurin

Tarvitset

 • - Rakennuskuivain
 • - Vedenkeitin
 • - autotalli tai laatikko, jonka lämpötila on 20-30 0 C
 • - pieni magneetti
 • - lämpömittari

opetus

1

Kerää ensin tietojamateriaali, josta puskurinne on tehty. Jos lämmitykseen on "vasta-aiheita", ota yhteys asiantuntijoihin. Mutta yleensä nämä puskurit asetetaan yliluokkaisiin autoihin (Lamborghini, Chrysler, Ferarri jne.).

2

Irrota puskurin auto. Sitten jatka lämmittää puskurin. Ota rakentaminen hiustenkuivaaja ja vain hellävaraisesti rauta.

3

Sen jälkeen lämmitä vettä sähkökattilassa kunneslämpötila 35-40 0 C ja pehmokäynnistys alkaa varovasti. On syytä kaataa alue 15-20 cm: n säteellä hammasta. Seuraavaksi tuo vesi 45 - 500 ° C: n lämpötilaan ja toista menettely.

4

Aloita taivuta puskurin aikaisempaan tilaan, eiantaa veden kuivua. Tee näin magneetti vahingoittuneelle pinnalle (vaikka puskurin onkin muovinen, se suoritetaan, koska maali sisältää paljon metallia). Siirrä magneetti puolelta toiselle.

5

Työnnä hammastus varovasti kädellä sisäpuoleltakäsi ja purista se ulos. Älä kuitenkaan käytä liiallista voimaa, jotta se ei vahingoita puskurin pinnoitetta. Älä anna kättesi käydä, heti kun puskurin on suoristettu, kannattaa vain minuutti tai kaksi tukea sitä.

6

Kuumenna vesi 30-35 0 C: seen ja kaada puskurin uudelleen. Toista tämä toimenpide useita kertoja, laske veden lämpötila jokaisella kastelulla 5 astetta, kunnes saavutat kääntymisajan 15 O: ssa. Viimeisen kastelun jälkeen laita puskurin viileään kuivaan paikkaan ja anna sen kuivua. On välttämätöntä, että hän nukkuu ainakin kaksi päivää. Tämän jälkeen aseta puskurin paikalleen.

Vihje 3: Puskurin poistaminen Lancer 9: sta

vetäytyminen puskuri on näissä tapauksissa tarpeen, jos se on tarpeen maalauksen tai korjauksen suorittamiseksi, ja myös päästäkseen niihin yksityiskohtiin, jotka se sulkee. Harkitse, miten peruuttaa puskuri Mitsubishi Lancerissa.

Kuinka poistaa puskurin Lancer 9: ssä

opetus

1

Poista etuosa puskuri Tarvitset ruuvimeisseliä, pihdit ja sarjanavaimet "10" ja "12". Käytä ruuvimeisseliä patterin kannen pidikkeen kiinnittämiseksi. Sen jälkeen vedä se varovasti ulos ja tee sama toisella lukolla. Irrota myös jäähdyttimen kiinnityspidike ja itse muovirunko. Jos muoviset pidikkeet ja kiinnikkeet rikkoutuvat, vaihda ne uusiin.

2

Käännä puskurit, jotka kiinnittävät puskurin vahvistimeen,etsi sitten tyynyjen pidikkeiden pohja ja poista ne huolellisesti. Irrota männät, jotka on suunniteltu kiinnittämään lokasuojat leikkuulaitteeseen. Muista, että ne ovat molemmin puolin. Avaa ruuvit, jotka kiinnittävät kannet siipiin ja irrota neulamallien sopivat johdot.

3

Poista peittokuva puskuri autosta. Kierrä sitten kaksi vahvistinta kiinnittävää pulttia puskuri auton koriin ja poista se. Etuasennus puskuri ja laita se päinvastaisessa järjestyksessä.

4

Poista takana puskuri samoja työkaluja ja muitaKuusiokoloavain "14". Irrota johtimien liitin sumuvalaisimesta ja irrota takavalot. Irrota ruuveja, joiden kautta mutapalkit on liitetty pyörän kaareen. Sen jälkeen irrota mutapalkit ja etupään kiinnityspultit puskuri.

5

Löysää ruuvit, jotka sijaitsevat reikien alapuolellatakavalot. Irrota tappi pidikkeestä ja irrota se. Irrota runkopäällyste irrottamalla pidikkeet ja varovasti ruuvimeisselillä. Etsi muoviset pidikkeet, jotka on kiinnitetty pohjasta. Irrota mutterit, joilla vahvistin on puskuri kiinnitetty kehoon. Irrota rungon vuoraus ja irrota kiinnityspultit puskuri, vedä se itsellesi ja poista se.

Vihje 4: Kuinka liimata puskurin VAZ: iin

Vaikeudet pyörällä käsittävät pääsääntöisesti lähes jokaisen autoilijan, myös omistajan VAZ. Vaurioiden tapahtuvat usein puskuri, joka onneksi voidaan korjata itsenäisesti liimaamalla. Siksi sinun ei tarvitse kiirehtiä kauppaan välittömästi, jos vahingoitat sen ja ostaisit uuden.

Miten liimata puskurin VAZ: iin

Tarvitset

 • - polyesterihartsi;
 • - epoksi liima.

opetus

1

Ennen kuin aloitat VAZ: n puskurin liittämisen,Määritä, mistä materiaalista se on tehty, koska se riippuu siitä, millaista tekniikkaa se korjaa. Tarkasta tämän vuoksi sisäpinnan merkinnät puskuri.

2

Jälleen irti auton puskurista, hyväpuhdista lika ja tarkasta huolellisesti se halkeamat tai rikkoutumiset. Pieni halkeama, joka ei ole sinetöity ajoissa, voi aiheuttaa paljon ongelmia myöhemmin, joten ota huomioon mahdolliset vauriot. Jos puskurisi on polypropyleeni, juota sitten pienet halkeamat juotosrungolla ja jos materiaali puskuri - polyuretaania, silloin juotosrauta ei ole hyväksyttävää.

3

Polyuretaaniliiman puskurin käyttöepoksi liima. Tämä polymeeriliima eliminoi erilaisia ​​vahinkoja säästämällä rahaa. Ennen liimaamista vaurion sijasta, suorista kaikki epäsäännöllisyys lämmittämällä puskurin sisäpuolelta. Seuraavaksi sopivat hyvin toistensa vierekkäisten sivujen kanssa puskuri, kun he olivat lakaisseet.

4

Pese pois öljytyt osat erityisellä liuottimella. Tämän jälkeen epoksi liimaa tietyssä määrin sekoitetaan polyesterihartsilla ja alkaa levitä sitä sisältä puskuri. Kun liima otetaan kalvon sisään, käännä sepuskuri ja tarttua ulkoiseen sidokseen. Kuivaa täysin liima voidaan puhdistaa, mutta tässä tapauksessa puhdistettu pinta on maalattava, koska vaurioitunut kalvo läpäisee helposti kosteuden, mikä vaikuttaa negatiivisesti liiman rakenteeseen.

5

Kun puskurin on korjattu, tee se täydellinen kosmeettinen korjaus, niin että liimattu halkeama on mahdollisimman näkyvä.

Vihje 5: Puskurin suojaus

Puskuri on yksi ulkonevista osistaauto, joten se on useimmiten alttiina mekaaniselle vaikuttamiselle ulkoisista tekijöistä. On välttämätöntä suojata auton puskurin, jotta et käytä aina uutuutta.

Kuinka suojata puskurin

Tarvitset

 • - joukko pysäköintiantureita;
 • - työkalut;
 • - saippualusta;
 • - rakennetaan hiustenkuivaaja;
 • - muovinen haava;
 • - kumivyöhykkeet puskurille.

opetus

1

Asenna sarja pysäköintiantureita - laitteita,jotka näyttävät pienelle näytölle auton sijainnin suhteessa muihin kohteisiin. Tällaisen sarjan hinta vaihtelee 2-6 tuhatta ruplaa kohden. Erilaiset mallit eroavat toisistaan ​​joukolla toimintoja ja antureiden määrää. Tällä hetkellä voit asentaa tällaisen järjestelmän ehdottomasti mihin tahansa autoon. Myös monet parktronics-laitteet kykenevät liittämään säännölliseen ajotietokoneeseen. Asennuksen jälkeen järjestelmä varoittaa sinulta, jos puskurin ja esteen välinen etäisyys saavuttaa määrätyn alueen.

2

Aseta "kenguruatnik", jos sinulla on maastoautotai crossover. Tämä metallirakenne on kiinnitetty auton pohjaan pohjasta. Sen ansiosta voit suojata paitsi puskurin myös moottorin kampikammion. Automarkkinoilla löydät laajan valikoiman erilaisia ​​"kenguryatnikov" -malleja ja noutavat mallin, joka parhaiten selviytyy autosi suojaustoiminnoista. Asennus voidaan tehdä itsenäisesti, koska se on hyvin yksinkertainen. Jos et ole varma kyvyistasi, ota yhteyttä asiantuntijaan.

3

Kiristä puskurin läpinäkyvä suojakalvo. Tällainen kalvo suojaa puskurin pienten sirujen ja naarmujen, jotka usein näkyvät käytön aikana. Myös kalvo voi pelastaa puskurin halkeamasta pienellä iskulla. Väärätyt kalvot voidaan vaihtaa säännöllisesti ja siten säilyttää koneen ulkonäkö alkuperäisessä muodossaan. Tällaista kalvoa sovelletaan hyvin yksinkertaisesti. Pese kone huolellisesti. Levitä kerros saippuavettä. Irrota suojakerros kalvosta ja aseta se puskurille liimapuoliin. Erityisellä muovisella haavanpinnalla aloitat tasaisen tasoituksen koko pinnoitteen helpottamiseksi kuumentamalla kalvoa rakentamalla hiustenkuivaaja. On välttämätöntä siirtyä keskeltä reunuksiin, jotta kaikki sooda karkotetaan kalvon alla. Tämän jälkeen anna puskurin kuivua. Erityisen suuret kuplat voidaan ohentaa varovasti ohuella neulalla.

4

Liima puskuri kumiväristä. Ne vähenevät matalalla törmäyksellä. Liimakumi on hyvin yksinkertainen. Rasvaa puskurin rasva. Irrota suojakerros kuminauhoista. Liimaa ne huolellisesti ja rauta huolellisesti. Tämä innovaatio suojaa puskuria, mutta se heikentää auton ulkonäköä kokonaisuutena.

Vihje 6: Kuinka tehdä puskurin tilauksesta

Mukava puskuri antaa autonyksilöllisyyttä ja avaa omistajalle laajan mahdollisuuden ilmaista itseään. Nykyaikaisten autojen puskurit on valmistettu lasikuidusta manuaalisen muovauksen tai tyhjiöinfuusion tekniikan mukaan.

Nykyaikaisilla materiaaleilla voit luoda monimutkaisia ​​puskureita
Nykyaikaisen auton puskurin ei vainSuojaustoiminto, joka ottaa osaa iskuvoimasta liikenneonnettomuuden aikana, mutta on myös yksi merkittävimmistä ulko-elementeistä. Halu antaa auton ainutlaatuisen ulkoasun inspiroi auton omistajia etsimään uusia muotoja ja suunnitteluratkaisuja. Autokaiuttimien valmistusmenetelmät eivät edellytä huipputeknisten laitteiden käyttöä, joten tämän työn voi suorittaa vain suuret viritysstudiot, mutta myös yksittäiset mestarit tai pienet ammattilaisryhmät. Jos sinulla on tarvittavat taidot ja tietty määrä vapaa-aikaa, puskurin voi tehdä itsenäisesti autotallin työpajaan. Puskurit ovat lasikuitua - komposiittimateriaalia, jonka avulla voit luoda voimakkaita rakenteita monimutkaisten geometristen muotojen avulla. Tuotantotekniikkaan kuuluu useita vaiheita - suunnitteluprojektin kehittäminen, matriisin valmistus, materiaalin esittely ja maalaus.

suunnittelu

Puskurin ulkonäkö voidaan toistaaNykyinen prototyyppi ja edustamaan alkuperäistä suunnittelupäätöstä. On olemassa erilaisia ​​tapoja tutkia auton ulkoasun suunnittelua, kynän piirustuksista 3D-tietokoneiden mallinnukseen. Joissakin tapauksissa valmistajia pyydetään toistamaan täydellisesti puskurin alkuperäinen rakenne.

Matriisin valmistus

Matriisi edustaa laitetta, ulompaajonka pinta toistaa täydellisesti puskurin sisäpinnan. Matriisin yksittäisellä tuotannolla on erityisiä muovailun tyyppejä. Tämä matriisi on varsin sopiva yhden tuotteen valmistukseen, ja työn päätyttyä materiaalia voidaan käyttää uudelleen. Puskurisarjan tuotannossa vaaditaan uudelleenkäytettävää matriisia, joka voidaan valmistaa mistä tahansa kestävästä ja kestävästä materiaalista. Automaattisen virityksen mestareiden joukossa on matriisit, jotka on valmistettu lasimatosta ja polyesterihartsista.

Materiaalin asettelu

Matriisin pinnalla vuorotellen säädettylasikuitukerrokset, jotka on kyllästetty sideainehartsilla. Myös suunnittelussa on säädetty tehoa ja kiinnittimiä, jotka tarvitaan pitämään auton puskurin. Manuaalisen laskennan lisäksi käytetään tyhjöinfuusion menetelmää, jossa lasikuidun kerrosten kosketus on aikaansaatu erityisellä laitteella paikallisen tyhjiön muodostamiseksi. Tuloksena oleva rakenne vanhenee ennen kovettumista, jonka jälkeen se tulee maalaukseen.

Vihje 7: Kuinka korjata takapuskurin

puskuri on tärkeä osa autoa, koskaSe on suunniteltu suojaamaan ajovalot ja korin kevyiden hyökkäysten aikana, esimerkiksi epäonnistuneen pysäköinnin tai autotallin saapuessa. Esimerkiksi joskus muovipuskurin puhalluksen seurauksena voi ilmetä suuri halkeama. Jos näin käy, älä huolestu ja heitä heti vaurioitunut osa. Voit silti yrittää tallentaa sen.

Kuinka korjata takapuskurin

Tarvitset

 • - litteä ja ruuvimeisseli;
 • - hienorakeinen verkko, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä;
 • - Maalausnauha;
 • - juotos 75 wattia (voi olla enemmän)

opetus

1

Ensimmäinen asia, jonka sinun tarvitsee tehdä, on ottaa poispuskurin auton. Tämä työ on työläs ja pitkä. Käytä litteää ruuvitalttaa vedä ulos 3 männät, jotka sijaitsevat puskurin alla ja molemmilta puoliltaan 2 mäntää, jotka kiinnittävät se lokasuojille. Kierrä myös kiinnityspultteja, jotka pitävät puskurin rungossa. Kierrä ruuvitaltta ruuvaamalla ruuvit, jotka pitävät takavalot korin päällä. Irrota takavalot varovasti ja irrota johtosyvennys.

2

Ruuveilla, joissa valot olivat, ruuvaayksi pultti, jonka avulla puskurin kiinnitys runkoon, poista nastat männästä ja poista se sitten. Käytä litteää ruuvimeisseliä rintakehän kiinnittämiseen ja poista ne neljä männää, jotka varmistavat rungon vuorauksen ja poistavat sen. Poista mutterit, jotka pitävät puskurivahvistimen. Irrota puskurin ruuvit kehoon, ja soittaa joku apua, irrota puskuri.

3

Varo nyt vaurioita, irrotavahvistin ja puhdista puskurin sisäpinnasta lika. Ota maaliteippi ja vedä halki ulkopuolelta pitämällä puskurin tässä paikassa niin tiukasti kuin mahdollista. Leikkaa valmiin verkon pieniksi paloiksi 10x60 mm. Tämän jälkeen kiinnitä ensimmäinen kappale ja lämmitä se juotosraudalla, sitten seuraavalla, jne. Odota, että kaikki osat jäähtyvät ja jähmettyvät. Tarvittaessa keventää puskurin hieman.

4

Kun kaikki puskurin korjaustyöt ovat valmiit, voit aloittaa kiinnityksen auton kanssa päinvastaisessa järjestyksessä poistamiseen.

Vihje 8: Kuivattu puskurin korjaus

Valitettavasti kuljettaja ei ole immuuni pienistä tienhäiriöistä, minkä seurauksena puskuri auto saattaa näyttää halkeamia. Tästä huonontaa paitsi auton ulkonäköä myös omistajan tunnelmaa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi ei ole välttämätöntä ottaa yhteyttä huoltoliikkeeseen, voit korjata halkeamattoman puskurin itse.

Kuinka korjata säröillä oleva puskurin

Tarvitset

 • - pesuainetta;
 • - auton tai rakennuksen hiustenkuivaaja;
 • - hiekkapaperia;
 • - muoviosa;
 • - metalliosat;
 • - juotosvaha;
 • - polyesterikitti;
 • - aluke muoville;
 • - maali;
 • - hienojakoinen silmäkoko;
 • - Maalausnauha;
 • - nestemäinen muovi;
 • - Poraus;
 • - lasikuitulangan peittäminen;
 • - liimamassa;
 • - Paksuntainen

opetus

1

Irrota vaurioitunut ennen korjaamistapuskurin auton. Huuhtele se perusteellisesti lian avulla vesisuihkulla pesuaineella ja anna kuivua. Valmistele auto tai rakennetaan hiustenkuivaaja ja tee erityinen suutin pienellä 5 mm: n reiällä. Käytä suurta hiekkapaperia tai veistä, muodostakaa reikä puskurissa paremman hitsauksen varalta.

2

Ota muoviosa ja lämmitä sehiustenkuivaaja, aloita säröily ensin yhden ja toisen kanssa. Luotettavuuden lisäämiseksi voit suojata vaurioitun alueen metallileikkeillä. Kuumenna lämmittimet juotosraudalla ja sulake varovasti puskurin sisään, taivuttamalla päitä sisäpuolelta.

3

Kaista puskurin ulkopinta, juota polyesteriKitti ja pohjustettu erikoisella pohjamaalilla muovia varten. Korjauksen lopussa, käytä ruiskutuspistoolia tai ruiskupistoolia, aseta maali puskuriin (korkeintaan 3 kerrosta).

4

Voit korjata halkeamattoman puskurinhienojakoinen verkko. Leikkaa se pieniksi paloiksi noin 10x50 mm kooltaan. Ota maaliteippi ja kiinnitä se vaurioituneeseen alueeseen ulkopuolelta painamalla halkeamaa niin tiukasti kuin mahdollista. Kuumenna ensimmäinen ruudukko ja suihkuttaa se varovasti puskurilla, sitten toinen ja niin edelleen koko halkeaman. Odota, kunnes kaikki jäähtyy ja tarvittaessa sävyttää suljettu alue.

5

Toinen tapa on käyttää nestemäistä muovia. Hanki nestemäinen muovi, joka parhaiten vastaa muovipuskurin tyyppiä. Piirrä halki hiekkapaperilla ja tee pieni V-muotoinen ura levyn ja porauksen avulla. Ota peittävä lasikuitu nauha ja tiivistä halkeama etupuolelta.

6

Sitten matala konttialussakeutusaine ja liimamassa, ja pistä tämä seos nauhalle. Kun kaikki on kuivaa, irrota nauha varovasti, puhdista vaurioitunut alue ja käytä nestemäistä muovia. Kun se jäätyy, jauhaa pintaan ja jatka maalausta.

Vihje 9: Etupuskuri irrotetaan

Niissä tapauksissa, joissa omistajan on purettava ajovalot VAZ 2110 -autolla, on saatava etupuskuri pois autosta saadakseen täyden pääsyn määritettyihin laitteisiin.

Etupuskuri irrotetaan

Tarvitset

 • Kuusiokoloavaimella 8 mm,
 • Kuusiokoloavaimella 10 mm,
 • kaareva ruuvimeisseli.

opetus

1

Itse asiassa tässä prosessissa ei ole mitään monimutkaista huolimatta puretun osan vaikuttavia ulottuvuuksia.

2

Jos puskurin on asennettuvalaistukseen tai muuhun sähkölaitteeseen, koneen verkkovirta on kytkettävä pois päältä irrottamalla "massan" negatiivinen kaapeli akusta.

3

Sitten jäähdyttimen säleikkö poistetaan.

Etupuskuri irrotetaan

4

Irrota säleikkö, ruuvaa yksi pultti, joka kiinnittyy puskuriin, joka sijaitsee auton sivuilla pohjassa.

5

Kun irrotat kaksi etu- kiinnityspulttia, puskurin purkaminen tapahtuu sen yksinkertaisella siirtymisellä eteenpäin auton aikana.

Aiheeseen liittyvät videot
Kiinnitä huomiota
Kun asennat etupuskuri, kiinnitä huomiota sen ohjaimiin, jotka on kohdistettava koneen rungon urien kanssa.
Hyödyllisiä neuvoja
Asennus on päinvastaisessa järjestyksessä.
lähteet:
 • miten puskuri voidaan poistaa maljalla 2110

Vihje 10: Puskurin liimaus

Millaisia ​​ongelmia ei ole odottamassa?kuljettajat ajaessaan teillä. Tilastot osoittavat, että useimmat hätätilanteet esiintyvät kaupungin kaduilla liikenneruuhkien aikana. Yleisin onnettomuus tällaisissa olosuhteissa on autojen törmäys, joka usein johtaa vaurioihin puskuri koneissa.

Kuinka liimata puskurin

Tarvitset

 • - epoksi liima

opetus

1

Kun otetaan huomioon, että valmistuksessa moderni puskuri Polymeerimateriaaleja käytetään laajalti onnettomuustilanteissa, kun on kysymys mahdollisuudesta korjata muoviosat.

2

Korjaus puskuri, valmistettu muovistaepoksi liima. Siksi valmistaessasi puskuriin tulevaa korjausta sinun on ostettava epoksipohjainen korjaussarja autokaupassa. Korjaussarja sisältää lasikuitupussin.

3

Epoksi liima on kaksikomponenttinen liima. Se sisältää kovetetta, joka on sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä tiettyyn määrään (ks. Pakkauksessa olevat ohjeet). Käyttövalmis liimalla kyllästetty lasikuitu, joka on liimattu sisäpuolelta puskurin vaurioituneille alueille.

4

Niissä tapauksissa, joissa on tarpeen vahvistaa liimattavia osia, metalliverkko on liimattu puskurin sisäpintaan, joka on peitetty epoksi liimalla kyllästetyllä lasikalla.

5

Kuivaus tai pikemminkin epoksipolymerointiliima tapahtuu päivässä. Määrätyn ajan kuluttua liimattujen pintojen viimeinen käsittely suoritetaan: hionta, maalaus, kiillotus.

Kiinnitä huomiota
Epoksi liima on myrkyllinen kemiallinen yhdiste, joten korjaus on tehtävä hyvin ilmastoidussa huoneessa.

Vihje 11: Kuinka kiillottaa puskurin

Pienen onnettomuuden tai epäonnistuneen pysäköinnin vuoksi puskuri on naarmuuntumatonta. Poista tämä vaurio ja palauta vaurioituneet osat houkuttelevaan ulkoasuun kiillottamalla. Tämä menettely ei vaadi erityisiä taitoja, joten voit tehdä sen itse.

Kuinka polttaa puskurin

Tarvitset

 • - auton shampoo;
 • - kiillotuskone;
 • - karkea hioma-aine;
 • - hieno hiontapastaa;
 • - pehmeä kuiva kankaalla;
 • - Teflonilla ja vahalla varustetut välineet;
 • - kiillotus.

opetus

1

Poista puskuri ennen työn aloittamistaautosta. Pese se huolellisesti kaikilla puolilla auton shampoo. Jätä kunnes täysin kuiva. Käytä sitten liuottimen avulla rasvanpoistoa puskurin pinnasta.

2

Ota kiillotuskone ja asenna se.ympyrä, joka on suunniteltu karkealle kiillotukselle. Levitä paksummalle suuri hiomapastaa ja kääntäkää kone alhaisimmalle nopeudelle levittämällä sitä tasaisesti pinnan yli. Samaan aikaan liikkeiden on oltava progressiivisia.

3

Kytke kone 2500 kierrosnopeuteenminuutissa ja jatka työskennellä. Muista tarkkailla pintalämmityksen astetta, sillä se voi vahingoittaa maalikerrosta. Lopuksi pyyhi loput liimasta pehmeällä, kuivalla kankaalla.

4

Käytä nyt puskuriin jo hienoa hiontapastaa ja aseta koneeseen sopiva kiillotuspyörä. Kiillotetaan samalla tavalla kuin edellä on kuvattu.

5

Kun proseduuri on valmis, siirry kohtaanpintakäsittely erikoismateriaalilla, jonka koostumus on Teflon ja vaha. Se auttaa palauttamaan parranajon ja antamaan sille vettä hylkiväominaisuuksia.

6

Asenna kiillotuskoneeseen vaahtokumiympyrä ja käytä pieni määrä rahaa puskurille. Yritä levittää sitä tasaisesti niin, ettei jäljellä ole hyytymiä. Kytke keskinopeus päälle ja työstää pinta varovasti.

Aiheeseen liittyvät videot
Kiinnitä huomiota
On suositeltavaa tehdä työtä valoisassa, hyvin ilmastoidussa huoneessa.
Hyödyllisiä neuvoja
Voit tehdä kiillotuksen käsin. Voit tehdä tämän käyttämällä muutama puhdas kiillotusaine kuivalla puhtaalla rievulla, levittää se pinnalle. Odota, kunnes se alkaa valkaista, ja vasta sen jälkeen, kun kehrät käsiisi pyöreät liikkeet, kiillotuta puskurin. Jos et halua poistaa puskuria, puhdista sitten ennen kuorintaan ja kuivaa auto. Muista peittää kaikki yksityiskohdat puskurin lähellä sanomalehdillä.
Hyödyllisiä neuvoja
On suositeltavaa koko työn ajanelokaa muitakin kappaletta, jotta likaantuisi. Ennen prosessin alkua on välttämätöntä huolehtia tiloista, peittää lattia sanomalehdillä ja sitten maalata ja roskat eivät pääse siihen.