Vihje 1: Ruuvin kiristäminen

Vihje 1: Ruuvin kiristäminen

Vaikka et halua tehdä ja tehdä jotain talosta omilla käsillänne, niin ennemmin tai myöhemmin kohtaat tilanteen, jossa sinun on kierrettävä ruuvi. Yksinkertainen, näyttää siltä, ​​että toiminta joissakin tapauksissa voi aiheuttaa paljon vaikeuksia.

Ruuvin kiristäminen

Tarvitset

 • - ruuvimeisseli;
 • - jakoavain tai jakoavain;
 • - ruuvimeisseli;
 • - jousi ja kiinnike;
 • - kumi putki;
 • - liima tai maali.

opetus

1

Tarkasta pää ruuvija valitse oikea työkalukierre. Jos hattana on aukko, valitse sopiva halkaisija risti- tai litteä ruuvitaltta. Huomaa, että jos otat liian pienen ruuvitaltan, se liikkuu, ja liikaa voi rikkoa lankaa.

2

Jos pää ruuvimutta se on tehty kuusikulmion tai neliön muodossa, valitse sopiva avain, voit käyttää myös säädettävää jakoavainta tai ääritapauksissa pihdit.

3

Kierrä ruuvi jossa on yksi tai kaksi reikää aukon sijaan, ruuvi Y-muotoisen ruuvimeisselin alla, ruuvi"Secrets", joka on luotu vaikeuttamaan purkamista, ostaa erikoistyökalun.

4

Jos sinun täytyy ruuvi suuri määräkiinnitä, käytä ruuvimeisseliä tai poranterää. Lisäksi voit ostaa erilaisia ​​kiinnikkeitä, mukaan lukien ruuvien kiinnittimet vaikeasti tavoitettavissa oleviin paikkoihin.

5

Kierrä ruuvi missä on mahdotonta päästä lähelle,käytä kääntöruuvia. Tällaista ruuvimeisseliä voidaan tehdä yksinään, joten leikkaa tavanomaisen ruuvitaltan kaula kahdessa ja hitsauta keväällä uudelleen.

6

että ruuvi Älä pidä kättäsi, laita jousikuormitteinen pidike ruuvimeisseliin. Pidä kahvan puolella porata reikä, kierrä tappi siihen ja paina sitä jousella. Kun laitat ruuvi kannattimen reikään jousi on painettava tiukasti ruuvimeisselin kärkeen.

7

Voit tehdä vielä helpompaa - löytää kumiPutki, jonka sisähalkaisija on hieman pienempi kuin ruuvimeisselin halkaisija. Leikkaa kappale 3 cm pitkä ja kiristä tiukasti ruuvimeisselin työkappaleeseen, työnnä pää ruuvia. Nyt voit työskennellä missä tahansa asennossa ilman toisen käden apua.

8

että ruuvi ei kääntynyt tärinältä ennen töitärasvaa se liimalla tai maalilla. Mikäli mahdollista, niittakaa sen pääosa sen toiselta puolelta ja kiristä lanka (tässä tapauksessa huomaa, että kiinnike ei ole taitettu).

Vinkki 2: Kuinka pyörittää palloa

Keilailupelissä voit viihdyttää ja osoittaa taitojasi, tarkan liikkeen laskemisen pallo ja suora osuma kohteeseen. Tärkein yksityiskohta on pyöriminen pallo, mikä ei ole niin helppoa saavuttaa, ja se vie aikaa ruuvien harjoittelemiseen.

Kuinka pyörittää palloa.

Tarvitset

 • Pallo keilailu, käsineet.

opetus

1

Laita kädet käsineet uraan sormillesi, joten oli mukavampaa pitää pallo.

2

Vieritä harjat vasemmalle ja oikealle hieman venyttämällä niitä ennen heittämistä.

3

Kun olet tehnyt kolme lähestymistapaa, viimeisessä vaiheessa aloita pallo takaisin ja ruuvaa sitten heittoon.

4

Vieritä tällä hetkellä jyrkästi palloa poispäin ja kohdista kohde.

Vinkki 3: Potkurin valinta

Veneen moottorin tehokkuutta määrittelee suuresti oikea soutuvalinta ruuvi. Se riippuu koko järjestelmän taloudesta, nopeudesta ja kiihtymisestä. Miten valita oikea potkuri?

Potkurin valitseminen

opetus

1

Käytä helpointa valintamenetelmää ruuvi. Jos tällainen mahdollisuus on, vertaile työntekijöitäkahdella tai kolmella eri portaisella ruuvilla, vuorotellen sijoittamalla ne samaan moottoriin. Määritä, mikä ruuvi toimii tehokkaammin suurella aluksen kuormituksella (tavallisesti ruuvilla, jolla on pienempi nousu) ja joka varmistaa nopean liikkeen ja veneen tai veneen pienen kuormituksen.

2

Suorita useita kokeita, mittaa polttoaineenkulutusta veneen eri kuormitukselle. Määritä kaikille ruuvi optimaalinen pääsy höyläykseen jaaluksen suurin mahdollinen nopeus. Tällöin moottorin pitäisi toimia noin 5 000 kierrosta minuutissa minuutissa täysin aukaisussa заслонке.

3

Tarkistettaessa työtä ruuvi Kiinnitä huomiota siihen, kuinka paljon kiehuuvesi moottorin alle. Jos liikkeellepanon alkaessa moottori antaa ääneen, joka muistuttaa auton ylikuormitusta ja ohjausvivut liikkuvat äkillisesti ja terävästi, tarvitaan ruuvi, jossa on suuri piki. Huonon nopeuden ja hitaamman ulostulon ansiosta höyläystilaan vaaditaan pienempää potkuri.

4

Kun valitset potkurin veneen, harkitse ehtojaaluksen suunniteltu toiminta mukaan lukien sallittu kuorma. Jos aiot liikuttaa valoa, ruuvi, joka on suunniteltu maksimaaliseen kuormitukseen, tekee ylimääräisen nopeuden.

5

Kiinnitä huomiota terien lukumäärään ruuvi. Suurin maksiminopeus on ruuveillakolme terää, mutta he siirtävät hitaasti aluksen höyläykseen. Neljäpäiset potkurit päinvastoin menevät helposti höyläystilaan, mutta ovat huonompia kuin kolmipyöräiset potkurit nopeudella.

6

Oikean iskun varmistamiseksi siipien muoto ruuvi. Valitse elliptiset terät, jos haluatvarmista nopeuden ja veton optimaalinen suhde. Joissakin ruuvissa on terät, jotka kärjistävät kärkiä, mikä vähentää kitkaa, kuten ruuveja suositellaan suurnopeusjunia varten. Liikkeessä lieseissä umpeen jääneissä säiliöissä sopii paremmin ruuvin, jossa on terät kiertymissuuntaan.

7

Kun valitset materiaalin, josta ruuvi on tehty, harkitse, että alumiiniruuveja suositellaan pienille veneille asennettaville perämoottoreille. Ne ovat kevyempiä ja halvempia kuin messinkiä.

Vihje 4: Kuinka kiinnittää ruuvi venemoottoriin

Jokaisella veneen moottorilla on optimaalinen soutu ruuvi. Mutta jos käytät alusta monin tavoin - kalastukseen, kävelyyn, vesihiihdon vetämiseen - tarvitset useita ruuvis. Varmista, että ostat vara-soutuvene alukselle ruuvi jossa on kiinnittimet.

Kuinka valita ruuvi venemoottoriin

Tarvitset

 • - alus;
 • - veneiden moottori;
 • - potkuri;
 • - kierroslukumittari.

opetus

1

Määritä perusparametrit ruuvimutta venemoottorille. Ne ovat halkaisija ruuvimutta myös hänen askeleensa. Näistä parametreista, ottaen huomioon moottorin teho, veneen suurin nopeus riippuu. Etäisyys tuumissa ruuvitoisaalta on askel ruuvimutta venemoottori.

2

Etsi nimityksestä, joka on kiinnitetty eniten soutuihin ruuvie, halkaisija ja askelarvo ruuvia. Esimerkiksi 9,9 h13 merkintä tarkoittaa sitä ruuvija veneen moottori O on 9,9 tuumaa 13 tuumaa.

3

Katso ohjeet veneelle moottori, millä enimmäiskierroksilla se voi kehittyä"Täysi kaasu", kun kaasuventtiili on auki. Kiihdytä venettä suurimmalle nopeudelle. Mittaamalla kierroslukumittarin moottorin akselin nopeus, yleensä se ei ylitä 5500 r / min.

4

Huomaa akselin nopeus kohdassasuurin avoin läppä. Jos se on pienempi kuin suositeltu enimmäisnopeus, lue kierroslukumittarin lukemat tämäntyyppisen soutulan enimmäisnopeudeksi ruuvia.

5

Laske vaihe ruuvimutta venemoottori. Yksi tuumainen askel ruuvia on noin 200 rpm. Etsi nopeusmittarin lukemien ja nimellisnopeuden välinen ero, jaa se 200: lla. Jaa saavutettu arvo venemoottorin vähennyslaitteen välityssuhteeseen. Jos lopulta saat tämän numeron 2 tämän veneen moottori, on parempi käyttää toisen soutu ruuvi, jonka askel on 2 tuumaa vähemmän. Uuden kanssa ruuvialuksesi saavuttaa suunnitellun maksiminopeuden.

6

Jos valitset ruuvivaan veneelle moottori noudattaa tiettyä sääntöä. Suurten nopeuksien potkurit käytetään suurnopeusjunien veneisiin ja pienempiin portaisiin hitaille ja raskaille veneille. Vaihe muuttuu ruuvija venemoottori on ainoa tapa sovittaa yhteen ruuvi moottorilla ja veneellä.

Vihje 5: ruuvin korjaaminen

Useimmat häiriöihin liittyvät ongelmatkiintolevy ratkaistaan ​​muotoilemalla se täysin ja luomalla uusia osioita. Valitettavasti tämä menetelmä johtaa tärkeiden tietojen menettämiseen, mikä on erittäin kriittinen käyttäjille.

Kuinka palauttaa ruuvi

Tarvitset

 • - Asenna "n" -asema;
 • - HDD Regenerator.

opetus

1

Jos järjestelmälevy on vioittunutyritä kytkeä asema toiseen tietokoneeseen. Sen jälkeen tarkista jäljellä olevien paikallisten levyjen toimivuus. Jos kaikki toimivat normaalisti, kopioi tärkeät tiedostot järjestelmälevystä.

2

Tilanteessa, jossa et voi saadapääsy kiintolevyn haluttuun osioon ja sinun on tallennettava tietyt tiedot, käytä Mount'n'Drive-ohjelmaa. Lataa apuohjelman asennustiedostot. Suorita asennusohjelma.

3

Avaa asennetun sovelluksen päävalikko. Odota hetki, kunnes käytettävissä olevat kiintolevyt ja niiden väliset osat tunnistetaan. Valitse paikallinen levy, jonka haluat palauttaa hiiren vasemmalla painikkeella.

4

Napsauta "Asenna" -painiketta. Kun avaat uuden valintaikkunan, valitse uuden levyn aseman kirjain ja määritä prioriteettitiedostojärjestelmä. On parasta käyttää tyyppiä, jolla vahingoittunut osio alun perin toimi.

5

Odota, kunnes uusi paikallinen levy luodaan. Avaa Oma tietokone -valikko. Siirry asennetun aseman sisältöön. Kopioi tärkeät tiedostot tutun managerin avulla.

6

Kun olet siirtänyt tarvittavat tiedostot, sulje ohjelmaMount'n'Drive. Nyt voit käyttää apuohjelmia, jotka on suunniteltu palauttamaan paikalliset kiintolevyt, kuten HDD Regenerator. Tämä lähestymistapa säästää sinua tärkeiden tiedostojen mahdollisesta menetyksestä, joten voit suorittaa minkä tahansa kiintolevyn manipuloinnin.

7

On syytä huomata, että joskus on helpompi asentaa uudelleenkäyttöjärjestelmä ja ajaa ohjelma, joka tunnistaa kyseiset sektorit. Käytä tätä vaihtoehtoa, jos ei tarvitse tallentaa olemassa olevan osion rakennetta.