Vihje 1: Kuinka muunnella dieseliä

Vihje 1: Kuinka muunnella dieseliä

Bensiinimoottoreissa moottori kuoleepois sytytysjärjestelmästä. Dieselmoottoreissa ei ole sytytysvirtaa, joten ne ovat hämmentyneitä eri tavoin. Ja dieselin käyttöiän pidentämiseksi sinun tulisi tuntea ja noudattaa useita sääntöjä, kun moottori on sammutettu.

Kuinka muffling diesel

opetus

1

Sammuta dieselmoottorin kosteuspolttoaineen syöttö. Aseta henkilöautoihin avain sytytyslukkoon halutussa asennossa. Samanaikaisesti avautuu sähköventtiili, joka estää polttoaineöljyn syöttämisen polttoaineletkulle. Nykyaikaisissa malleissa säätöpulssien syöttö suuttimien aukkoon pysäytetään.

2

Kuorma - autoissa, suurilla linja - autoilla jaTraktorit, napsauta kuljettajan jalkojen alueella tai mittaristossa tai erikoisvivulla lattialla olevaa painiketta. Samalla mekaaninen käyttö estää polttoaineen virran polttoainepumpussa. Huomaa, että painaminen vain ei riitä. Pidä sitä painettuna, kunnes dieselmoottori on himmennetty.

3

Laitteen käyttäminen päällekkäisyyksien kanssapolttoaineen syöttö moottorijarruksi kuorma-autossa tai linja-autossa, vaimenta dieseliä kytkemällä kytkin pois päältä. Samalla auto alkaa hidastua. Käyttää tätä tekniikkaa lähestyttäessä liikennevaloja tai alas ja vain kuorma-auto (linja-autot) varustettu mekaanisella ajaa polttoaineen päällekkäisyys. Sähköventtiilillä varustetuissa henkilöautoissa tämän menetelmän soveltaminen voi johtaa sähköjärjestelmän hajoamiseen.

4

Jos sähköventtiili hajoaa,päällekkäin aurinkoöljyn tarjonta, käytä seuraavaa menetelmää moottorin vaimentamiseksi: irrota vaihde irti kytkimestä ja paina samalla jarrua. Tämän vastaanottotehon tehokkuuden lisäämiseksi kytke korkeampi vaihde etukäteen.

5

Käytettäessä dieselmoottoria olosuhteissaalhaiset lämpötilat (miinus 25 ja alle) ennen kuin hukutetaan diesel, kaada lasillinen bensiiniä öljypohjaan. Bensiini vähentää tilapäisesti öljyn viskositeettia ja helpottaa käynnistämistä. Moottorin käynnistämisen ja lämmittelyn jälkeen bensiini haihtuu ja tyhjenee kampikammion tuuletuksen läpi. Tämän menetelmän aktiivisen käytön jälkeen talvikauden lopussa vaihda öljy, koska bensiini kiihdyttää öljyn hapettumista.

6

Odota 1-3 minuuttia, ennen kuin kytket dieselin pois päältä,anna hänet toimimaan tyhjäkäynnillä. Tämä lisää huomattavasti turbiinin käyttöikää, jolloin öljy jäähtyy ja jäähtyy ja tyhjennetään turboahdistimesta ennen sulkemista. Luonnollisesti dieselmoottoreille, joilla ei ole turboahdinta, ei ole tarpeen käyttää tätä menetelmää.

7

Nykyaikaisissa dieselmoottoreissaTurbo-ajastimet on asennettu, mikä takaa dieselmoottorin pakotetun toiminnan jonkin aikaa sen sammumisen jälkeen. Älykkään ohjausjärjestelmän turbotimerit laskevat tarvittavan ajan, jonka kautta moottori vaimennetaan, kun otetaan huomioon kuormien kesto ja voimakkuus.

Vihje 2: Asennetaan diesel UAZ: iin

Suosittu suosio dieseli autojen moottorit -suhteellisen uusi suuntaus. Lisääntynyt kiinnostus dieselmoottoreihin johtuu moottorinrakentamisen innovaatioista: polttoaineen kulutus on vähentynyt, ympäristöystävällisyys ja dynamiikka ovat parantuneet ja monet muut indikaattorit ovat parantuneet huomattavasti. Nykyään diesel on asennettu eri autoihin, mukaan lukien UAZ.

Kuinka asentaa dieselmoottori UAZiin

Tarvitset

 • - dieselmoottori;
 • - avaimet;
 • - pultit;
 • - moottoriöljy;
 • - nostolaite;
 • - nestettä jäähdytysjärjestelmälle.

opetus

1

Aseta käynnistin dieselkoneen eteenpäin suuntautuvan tuen varteen ja kiristä kaikki pultit.

2

Käytä sitten nostolaitetta taiaseta dieselmoottori ja ruutu siten, että vaihteiston kotelo tulee ensin sisään. Tällöin dieselmoottorin takatukien kannattimien on vastattava rungon kiinnityspisteitä UAZa, ja asennusulokkeet - on kannattimien takaosassa, joka toimii dieselmoottorin tukena.

3

Asenna poikittaispalkki. Kiinnitä sitten kaikki kiinnityspultit moottoriöljyyn, asenna ne uriin ja kiristä. Muista, että paino ei saisi vaikuttaa poikkipalkkiin ennen kuin ruuvit on kiristetty kokonaan.

4

Asenna kumi poikittaispalkkiinlohko ja aseta sitten kiinnityspultit poikittaispalkin takaosasta ja kiristä ne. Laske sitten tehohakku alaspäin sille varattuun paikkaan (varmista, että kaikki ohjainulokkeet sijaitsevat etukannella erikoisesti, jos niissä on uria).

5

Kun irrotat nostolaitteen,liitä "maadoitusjohdin" auton runkoon. Tarkista vaihdevipu ja vaihdelaatikko käsikäyttöisellä vaihdelaatikolla varustetussa ajoneuvossa. Vaihda tarvittaessa siirtoköysi.

6

Kytke peruutusjohto ja nopeusmittarin anturi. Siinä tapauksessa, että tämä saadaan auton suunnittelusta UAZ, asenna kytkimen orasylinteri ja poista ilmaa tämän käyttölaitteen hydraulijärjestelmästä.

7

Jäähdytysjärjestelmässä lisätään nestettä tarkkailemallatarvittavalla pakkasnesteen pitoisuudella. Aseta sitten johtosarja pitämällä se pois korkean lämpötilan yksiköistä. Lopuksi, kytke kaasukahva ja tarkista asennetun dieselmoottorin toiminta.

Vihje 3: Dieselkoneen asentaminen Gazelleen

suosio dieseli moottorit eivät ole yllättäviä: ne ovat taloudellisia, niillä on suuri vääntömomentti ja dieselpolttoaineen hinta on edelleen edullinen. Tällä hetkellä dieselmoottorit on asennettu erilaisiin autoihin, mukaan lukien Gazelles.

Kuinka asentaa dieselkone Gazalaan

Tarvitset

 • - dieselmoottori;
 • - nostomekanismi;
 • - moottoriöljy;
 • - työkalut.

opetus

1

Ennen kuin asennat dieselmoottorin gaselli, tutkia sen suunnittelun piirteitä. Tietenkin ensisilmäyksellä dieselmoottoreiden ja bensiinimoottoreiden väliset erot ovat merkityksettömiä: samat männät, sylinterit ja yhdystangot. Dieselmoottoreissa venttiiliosat ovat kuitenkin jonkin verran vahvistettuja. Tästä johtuen dieseli pystyy kestämään suuremman kuormituksen kuin bensiinimoottori.

2

Huomaa, että dieselmoottorin ilman ja polttoaineen syöttö suoritetaan erikseen. Ensimmäinen paineilma pääsee sylintereihin ja vain sen jälkeen, kun se on lämmitetty 700-800 asteen kulmaan, polttoaine syötetään palotilaan korkeassa paineessa.

3

Tutkittuasi dieselin ominaisuuksia alkaa harjoitella- Moottorin asennus Gazelleen. Tämä prosessi on lähes sama kuin dieselkoneen asentaminen muiden merkkien autolle. Ennen kaikkea nostolaitteen avulla asenna dieseli moottoritilaan ja vaihteiston kotelo tulee ensin syöttää.

4

Voitele kaikki kiinnittimet moottoriöljyllä,asenna ne uraan ja kiristä ne hyvin. Laske tehopelti siihen varattuun paikkaan. Huomaa: Kaikki voimalaitteen ohjaimet on sijoitettava erityisiin loviin.

5

Sen jälkeen, kun diesel on poistettu nostomekanismistaliitä Gazelle-lankaan "massa" rungon päälle ja tarkista vaihdevipu. Liitä sitten nopeusmittarin anturin johdotus ja käänny.

Vihje 4: Kuinka muuntaa USG-venttiiliä

Pakokaasujen kierrätysjärjestelmä (EGR) on suunniteltu vähentämään typen oksideja ajoneuvon pakokaasuissa. Kontaminaation ja vian sattuessa venttiili USR Kone voi pysähtyä tyhjäkäynnillä ja kuluttaa enemmän polttoainetta. Jotta aikaa ja rahaa ei voitu hukata tämän järjestelmän korjaamiseen, voit yksinkertaisesti vaimentaa venttiiliä.

Kuinka muokataan USG-venttiili

Tarvitset

 • - ruuvimeisseli;
 • - välineet moottoreiden puhdistukseen;
 • - 1 mm: n paksuinen alumiinipala tai oluen korkki;
 • - metallisakset;
 • - Terävä veitsi.

opetus

1

Irrota paisuntasäiliön korkki ja viemäriKorkki patterin oikeaan alakulmaan. Tyhjennä pakkasneste valmiissa astioissa. Tätä varten voit sovittaa viiden litran muovipulloa leikattuun päähän. Irrota jäätymisenestoletku.

2

Poista tyhjiöputki EGG-venttiilistä. Avaa ruuvit, jotka kiinnittävät kotelonsa. Irrota venttiili ja tiiviste. Puhdista venttiilin runko moottorin puhdistimella.

3

Leikkaa pistoke noin 1 mm: n paksuisesta alumiinista. Jos se ei ole käsillä, tynkä voidaan tehdä leikattua olutta. Paroniitti on parasta käyttää, koska se nopeasti palovammoja.

4

Käytä EGR - venttiilin tehtaan tiivisteämallina. Laita se tinaan ja "ympyrä" terävällä veitsellä. Tämän jälkeen pistoke voidaan helposti leikata saksilla. Pistä reikiä pultteihin.

5

Asenna korkki, aseta EGR-venttiilin runko paikalleen ja kiinnitä pultit.

6

Puhdista ja poista pelti imusarjasta. Puhdista jakotukki ja asenna läppä paikalleen, yhdistä kaikki letkut. Täytä jäätymisvahti, unohtamatta mitata sen tasoa.

7

Vaihtoehtoisesti poista venttiili, laita sen sijaansillä on teräspistoke, joka on veistetty reiän kokoon. Kun olet asentanut venttiilipistokkeen ajoneuvoon, näyttöön tulee virhe (ellei tietenkään tätä lohkoa ole sidottu USR-järjestelmän mukaiseen lukemiseen). Ota tarvittaessa yhteyttä laitteen asiantuntijaan tai irrota päätelaite anturista.

Vinkki 5: Miten valita diesel

Japanilaiset autot dieseli moottori tekevät omistajat onnelliseksityötä, taloutta, luotettavuutta ja yksinkertaisuutta korjattavissa käytön aikana kotimaan teillä. Jotta kaikki nämä edut saataisiin ostamaan diesel, on tärkeää yksinkertaisten sääntöjen mukaisesti tehdä oikea valinta.

Miten valita dieselmoottori

opetus

1

Dieselauton ostaminen muukalaiseltahenkilö, jätä moottori perusteelliseen tarkastukseen. Varmista, että moottori on kylmä käynnistettäessä. Hyvässä kunnossa oleva diesel alkaa puoliväliin. Huomaa, että se tuottaa melko huomattavan melun kylmässä. Sitten aloittaa lämmin moottori, melun pitäisi pienentyä huomattavasti. Jos tässä tilassa se ei käynnisty välittömästi, mutta vasta 3-9 yritettäessä, renkaat, männät ovat kuluneet.

2

Tarkista, onko savusta savuputki,Kun painat kaasupoljinta, kun moottori on lämmin. Jos savupilvi on tumma, todennäköisesti öljyrenkaat ovat kuluneet tai injektorit ovat viallisia. Valkoinen savu osoittaa veden tuloa polttoaineeseen. Aseta paperiarkki pakoputken alle. Jos nokea ilmestyi, polttoaine ei polta kokonaan.

3

Juoksevan moottorin äänen on oltava pehmeää,yhtenäinen, ilman koputtaa. Päinvastainen viittaa venttiilien toimintahäiriöön. Yritä tunnistaa ulkomaalainen kohina, kun valitset ja palautat kierrokset, määrittämällä kampiakselin ja männän työn. Avaa öljysäiliö. Sen osoitin, jossa on kaasun läpimurto, on öljyn roiskeita маслозаливной suusta.

4

Katso huuvan alle. Määritä moottorin lohkon ja ruiskutussuuttimien eheys. Punainen tai valkoinen tiivistysaine mustaksi osoittaa, että moottori on avattu. Kaikkien apulaitteiden kiinnityspulttien on oltava paikoillaan.

5

Lattiapintojen kuntoa arvioitaessa lämmitä auto, vaimenta sitä ja kytke välittömästi sytytys. Öljyn painekytkimen polttimo syttyy 2-3 sekunnin kuluttua, mutta ei aikaisemmin.

6

Jos kaikkien edellä mainittujen toimien tulokset eivät tuota sinua, ja olet valmis tulemaan dieselmoottorin omistajaksi, mittaa puristus- ja kampikammion paineet, tarkista suuttimet ja jäähdytysjärjestelmä.

Vinkki 6: Miten valita diesel-auto

Dieselauton ostaminen jollekumatonta henkilöä varten on monimutkainen, pimeä ja käsittämätön liiketoiminta. Siksi sinun pitäisi tietää, miten valita oikea dieselauto välttääksesi pettymyksen ostoksesta.

Miten valita dieselauto

Tarvitset

 • Kompressorin tasomittari, kampikammion kaasun painemittari ja muut laitteet moottorin diagnostiikalle.

opetus

1

Ensin sinun pitäisi tarkistaa, miten se alkaamoottori on kylmä. On parasta tehdä tämä aamulla, jotta moottori on täysin kylmä. Hyvässä kunnossa oleva diesel alkaa puoliväliin. Jos se ei käynnisty välittömästi, tämä on huono merkki (männän kuluminen tai renkaiden kuluminen). Kylmä on havaittavissa oleva melu, lämmitetty - paljon hiljaisempi. Jos käynnistät kuuman moottorin, monissa malleissa lämmitys ei käynnisty ja käynnistys johtuu puristuksesta. Kun painat kaasupoljinta lämpimällä moottorilla, tarkista, poistuako savuputkista savu. Jos savu on tumma, öljynpoisto-renkaiden kuluminen tai injektorien toimintahäiriö kuluu. Valkoinen savu tarkoittaa veden saamista polttoaineeseen. Usein käytetty menetelmä: tyhjennys korvataan valkoisella nenäliinalla tai paperiarkilla. Nokon läsnäolo paperilla tai kankaalla osoittaa öljyn kulutuksen lisääntymistä tai polttoaineen puutteellista polttamista. Turbodieselmässä mustaa savua sallitaan, kunnes turbiini on päällä, sekä kaasunsiirron aikana. Mutta sen pitäisi olla lyhytikäinen eikä paksu. Kone kannattaa kokeilla ilman ilmansuodatinta. Ehkä tukkeutunut suodatin aiheuttaa lisääntyneen savun.

2

Epätasainen, työntyvä äänimoottori kertoo venttiilien virheellisestä säätöstä ja mahdollisesti venttiilien tai männän ongelmista. "Kova" ääni yhdistettynä mustan savun kanssa suurilla kierroksilla tarkoittaa varhaista injektiokulmaa. Keskeytykset ja harmaat savu joutokäynnissä, yhdessä keskeytysten ja mustan savun kanssa suurikulmainen kulma-injektio. Dieselmoottorin epätasainen toiminta joutokäynnin aikana yhdistettynä mustan savun kanssa paljastaa toimimattoman suuttimen. Voit testata tämän poistamalla sen käytöstä. Moottori toimii varovasti. Öljysuojaaukon avaamisen jälkeen on tarkistettava, ettei öljysäiliöitä ole öljyn täyttöaukosta. Heidän läsnäolonsa on kaasun läpimurron osoitin. Syyt tähän voivat olla monet. Moottoritilan yleinen ulkonäkö on arvioitava. Jos ruiskutussuuttimien ja sylinterilohkon muttereilla ei ole ärsytystä, jos valkoisia tai punaisia ​​tiivisteitä on jäljessä (musta japanilaisista autoista), moottori ei avautunut. Tarkasta myös pulttien läsnäolo kaikkien lisälaitteiden kiinnittämiseksi. Vuorien kunto tarkistetaan seuraavasti: lämmitä kone, muutoi se ja kytke sytytys välittömästi. Öljynpaineen osoittimen tulisi syttyä 2-3 sekunnin kuluttua. Jos aiemmin - vuoraukset on vaihdettava.

3

Kompressointiasema tai asennettu autotallisinun pitäisi mitata pakkaus. Pakkauksen pitäisi olla vähintään 25. Tämä arvo voi kuitenkin olla erilainen jokaisen moottorin tilavuuden osalta. Arvojen leviämisen ei pitäisi ylittää 0,5 uutta konetta ja 1-2 vanhalle. Vahva hajonta osoittaa nopean remontin. Alhainen puristus voi johtua männän kulumisesta tai venttiilien kulumisesta. Korjausventtiilien kuluminen on halvempaa ja helpompaa.

4

Suuttimet Laitteen on käytön aikana,ominaista ääntä ja sumuttaa polttoaine pölyiseksi. Suihkutus pisaroiden ja suihkun muodossa on kategorisesti vasta-aiheista moottoria. Yhdessä injektoreiden kanssa on tarpeen arvioida polttoaineen syöttöletkujen ja paluulieden tiiviys.

5

Öljy Öljyn tulee olla musta, ei sisällä vieraita aineita. Hopeanharmaa öljy-väri osoittaa molybdeenien lisäaineiden viimeaikaisen käytön.

6

Jäähdytysjärjestelmäkuplia lämmitetyssä moottorissa keskipitkän ja suuren kierroksen aikana. Järjestelmän metalliputkissa ei saa olla ruostetta ja punaista pinnoitetta (merkki siitä, että moottori ylikuumentui).

7

Viimeinen vaihe on kampikammiokaasujen paineen mittaaminen. Tämän ilmaisimen suuri arvo voi johtua vain männän tai venttiilien kulumisesta.

Vihje 7: Kuumennetaan dieseliä

Monet autoilijat kohtaavat ongelmanzagelevaniya dieselpolttoaine talvella. Tämä tapahtuu useimmiten siksi, että käytät kesän dieselpolttoainetta tai huonolaatuista polttoainetta. Mitä tässä tapauksessa tehdään ja kuinka estetään polttoaineen jäädyttäminen.

Kuumennetaan dieselöljyä

opetus

1

Dieselmoottori polttoaineella on kaksi lämpötilaa: ja suodattamalla lämpötila zagelevaniya.Voobsche lämpötila zagelevaniya lämpötila - kun tämä on dieselpolttoaineen muuttuu hyytelö, ja kyky pumpata läpi polttoaineputket ja polttoaineen suodattimia. Tämä voi tapahtua joko koska olet itse ajatella auton tankkaus on riittämätön huomiota, tai koska olit julkaistiin pumpun heikkolaatuisten polttoainetta, ja terävällä lämpötilan laskiessa ulkona polttoaineen yhtäkkiä kääntyi hyytelöä.

2

Seuraava ongelma voidaan ratkaista:tavalla. Kaada säiliöön kaksinkertainen tai jopa kolminkertainen annos anti-geeli-lisäaine, loput kuumennetaan kuumalla vedellä. Yritä käyttää puhallinta (noudata kaikkia varotoimia).

3

Kaikki on tehty näin: sulake puhallusputki, ota halkaisijaltaan noin puolentoista metriä halkaisijaltaan noin kymmenen senttimetriä halkaisijaltaan tinaa ja ohjaa lampun liekki putkeen, jolloin saat jotain lämpöä aseelta. Katso myös, että liekki ei tule autosi alla puhtaassa muodossaan, sillä muuten vaarana on liian lämmin. No, ääripäässä, odota vain sulattamista.

4

Seuraavien tapausten ehkäisemiseksijäädyttämällä aurinkoöljyä, kiinnitä huomiota seuraaviin kohtiin. Kylmällä säällä, voi täyttää vain talvella dieselpolttoainetta (tässä kuitenkin variantti törmätä häikäilemättömiä myyjät, jotka myyvät kesän dieseliä varjolla talven), käytä antigelevymi lisäaineita (valitse Tuo vaihtoehtoja, ne ovat tietenkin kalliimpia kuin kotimaan kollegansa, mutta hyötyä niistä paljon muuta), asenna autosi dieselpolttoaineen sähkölämmittimet.

Vihje 8: Kuinka käynnistää dieseliä pakkasella?

Talvi autoilijalle on erityinen aika. Erityisesti niille ihmisille, joiden kone on varustettu dieseli moottori. Millaisia ​​sääntöjä minun pitäisi noudattaa, jotta diesel-moottori käynnistettäisiin helposti halla ja olla myöhässä töihin tai tärkeään kokoukseen?

Kuinka käynnistää dieselmoottori pakkasella

opetus

1

On muistettava, että toimivalla moottorilla pitäisi ollaaloittaa ilman ongelmia. Asenna luotettava akku, jolla on vahva käynnistysvirta, käytä vain huollettavissa kynttilöitä. Varmistaa, että polttoainepumpun, renkaat ja sylinterin seinämien ei ole kulunut, ja polttoaineen suodattimen ja ilmaventtiilin ei ole tukkeutunut.

2

Valitse talvipolttoaine, jota voidaan käyttää lämpötiloissa 0 - -30 ° C. Jos asut alueella, jossa lämpötila on erittäin alhainen, ostaa arktista polttoainetta.

3

Jos et löytänyt tai kaada talvella aikaapolttoainetta ja käytä kesää (lämpötiloissa aina 0 ° C asti), asenna polttoaine- ja putkilinjan lämmitysjärjestelmä autoon. Voit käyttää lisäaineita, eli valmisteita, jotka parantavat polttoaineen käyttökelpoisia matalalämpöarvoisia ominaisuuksia. Se on paljon halvempaa.

4

Säilytä polttoainetta säiliössä - se ei olepitäisi olla alle puolet. Tämä kuitenkin auttaa vain, jos kone on käyttämättömänä enintään neljä tuntia ja lämpötila ei laske alle 30 ° C.

5

Ennen käynnistimen käynnistämistä,käännä kaukovalot pari minuuttia, mikä auttaa parantamaan akkua. Purista sitten kytkin ja käynnistä käynnistin. Tee tämä noin kymmenen sekuntia, jonka jälkeen anna moottorin lepota hieman.

6

Jos akku on istunut alas,valaista se toisesta akusta. Jokainen, joka tekee tämän sinun pitäisi lämmetä akunsa. Kytke akku rinnakkain, eli miinus miinusmerkki plus pluses, muuten voi aiheuttaa oikosulun ja räjähdyksen.

7

Kun autoa varastoidaan parkkipaikalle, älä käytä seisontajarrua, koska lämmin rumpu pystyy tiivistämään kosteuden ja hallane kiinnittyvät auton tyynyihin. Jos tämä vielä tapahtuu, sinun on vietettävä aikaahallaku jarrujärjestelmiä. Sinun täytyy poistaa pyörät ja lämmittää alustat.

Vinkki 9: Miten diesel sulattaa

Vastatakseen ongelmistaOn suositeltavaa tallentaa dieselauto autotalliin moottorin käynnistyksen aikana talvella. Kuitenkin keskellä ilmastovyöhykkeeseen ja pohjoisessa on niin kylmä, että vaikka tämä turvatoimenpide ei tallenna dieseliä jäätymiseltä. Miten sulat dieselin?

Kuinka sulattaa dieselmoottori

Tarvitset

 • - manuaalinen vaihtopumppu;
 • - kompressori;
 • - puhallusputki tai taskulamppu;
 • - näytöllä

opetus

1

Tarkista polttoaineen syöttö. Tee näin manuaalinen vaihtopumppu ja yritä pumpata polttoainetta sen kanssa. Jos pumpun painalluksen jälkeen käynnistyy hyvin hidas aloitusasento, polttoainesäiliön verkko tai polttoaineletku tukkeutuvat parafiinilla.

2

Yritä puhaltaa polttoaineletku. Tee näin poista syöttöputki ja asenna kompressoriletku sille. Avaa polttoainesäiliö ja puhalla. Jatka prosessia, kunnes kuulet tyypillisen gurgling-äänen. Vaihda polttoaineen syöttöputki. Yritä käynnistää moottori.

3

Jos moottori ei käynnisty, se on välttämätöntäesilämmitä polttoaine. Voit tehdä tämän ottamalla taskulampun tai pistoolin. Lämmitä polttoainesäiliö. Varmista, että manuaalinen pumppu alkaa pumpata polttoainetta. Sinun tulisi tietää, että polttoainesäiliö on lämmitettävä hyvin varovasti. Jos käytät taskulamppua, on kiellettyä ohjata liekkiä suoraan säiliöön. Käytä näyttöä.

4

Jos ja polttoainesäiliön lämmittämisen jälkeenauto ei käynnisty, se tarkoittaa, että korkeapainesäiliöpumppu ja hienosuodatin on lämmitettävä. Turvallisin tapa lämmetä on käyttää kuumaa vettä. Useilla moottorimalleilla nämä solmut sijaitsevat välijäähdyttimen alla. Lämmitä vesi ja kaada se varovasti suoraan jäähdyttimeen. Jos auton mallissa on avoin pääsy suodattimeen hienon polttoaineen puhdistusta varten, voit lämmittää tämän laitteen käyttämällä puhallusputkea tai soihtu. Kun työskentelet puhaltimen tai polttimen kanssa, on noudatettava kaikkia varotoimia. Toinen tapa ratkaista tämä ongelma on täyttää säiliö lämpimällä polttoaineella.

5

Dieselöljyn jäädyttämisongelmien välttämiseksi on suositeltavaa käyttää anti-gel-lisäaineita. Myös mahdollinen pää- ja polttoaineen lämmitysjärjestelmä on asennettava.

lähteet:
 • Kuinka sulattaa dieselmoottori