Vihje 1: Miten maalata naarmu puskurin päälle

Vihje 1: Miten maalata naarmu puskurin päälle

Puskuri on koneen osa, joka on alttiimpia erilaisille vaurioille käytön aikana. Lähes jokaisella kuljettajalla oli kerran ongelmia epäonnistuneen pysäköinnin kanssa, mikä johti siihen puskuri oli naarmuja. Tämän ongelman poistamiseksi ei ole välttämätöntä ottaa yhteyttä palveluun. Mutta voit hallita sitä itse.

Kuinka maalata naarmu puskurin päälle

Tarvitset

 • - ämpäri vettä;
 • - auton shampoo;
 • - pehmeä sienellä pesuun;
 • - hiekkapaperia kaliiperi 1200, 1300 ja 1500;
 • - liuotin;
 • - erikoisjoukko naarmuuntumiselle;
 • - spray-kynä lakalla;
 • - kiillotus.

opetus

1

Tarkista ensin vaurioitunut puskurin ja arvioi vahinkojen luonne ja niiden laajuus. Ota kauha vettä, auton shampoo ja sieni, alkaa pestä se lika. Jos puskuri on jälkiä kumista, pyyhi ne pois liuottimella.

2

Kun puskurin pinta on täysin puhdistettulikaa, kaliipin 1200 - 1300 hiekkapaperilla ja helpottaen naarmuja. Muista tehdä tämä vedellä. Kun vaurioitunut lakka on poistettu ja pinta on tasaisempi, voit jatkaa maalaamista.

3

Jos puskuri on syviä naarmuja, sinun pitäisi zashpatlevatniiden ohut kerros ja kun kitti kuivuu, kohdista tämä paikka hiekkapaperilla. Ota hammastikku, joka tulee erityiseen maalipakkaukseen, ja maalata tämä laastari varovasti. Anna maidon kuivua ja kulje sitten maalatun alueen läpi hiekkapaperilla. Haluttaessa voit korvata sen naarmuuntumalla tai kiillottamalla.

4

Tämän jälkeen ota ilmapallo värittömällä lakalla. Ennen kuin laitat sen puskurin päälle, käytä jotain muuta esinettä. Aloita sitten ruiskuttamalla lakan puskurin maalattuun osaan varmistaen, että sen ympärillä ei ole rasvaa ja pölyä.

5

Puskurin pinta ruiskutetaan yleensämuuttuu epätasaiseksi. Voit korjata tämän ottamalla vedenpitävä hiekkapaperilla kaliiperi 1300 - 1500 ja varovasti, pitäen sitä 45 asteen kulmassa, tasoittaa maalattu osa. Älä missaa hetki, jolloin tarvitset kiillotuksen ja lopetat käsittelyn lopettamisen, muuten voit poistaa kaiken ja välttää sen maalaamisen, se ei toimi.

Vihje 2: Kuinka poistaa naarmu puskurista

Naarmuuntuminen autoon, etenkin päällä puskuri - Ilmiö, joka on melko usein ja epämiellyttäväjokainen auton harrastaja. Ja tietenkin jokainen koneen omistaja yrittää päästä eroon näistä naarmuista mahdollisimman nopeasti. Ainoa ongelma on, että puskuri - se on yleensä osa muovia, ja siksi vaikeampi korjata vahinkoja.

Kuinka poistaa naarmu puskurista

Tarvitset

 • - erityiset kiillotusvälineet;
 • - hiomapaperi;
 • - kitti;
 • - automaattinen maali.

opetus

1

Auton vaurioituminen voi olla kirkastakun naarmu on syvä ja ei liian huomaava, kun puskurin kuluminen on vähäistä. Jos naarmut ovat lähes mahdoton, toimi seuraavasti: ensin poistaa jäänteitä jälkiä maali liuotinta (jos este oli pieni piha aidan tai muun törmäily), sitten varovasti maalata paikka maalilla vaurioita samanlainen tehtaan maalin väri.

2

Jos naarmu on syvä, niin lisäämaailmanlaajuinen työ. Aseta naarmu on kitti. Sitten, kun kitti kuivuu, aseta vaurioita varovasti hiekkaan ja maalata sitten.

3

Toinen vaihtoehto on poistaa naarmut puskuri - maalilla. Puskurin poisto on kokonaan poistettu ja sijoitettu siten, että sen pinta on lattian suuntainen. Seuraavaksi sinun on otettava maali kehon väriin ja aloitettava sen kaataminen halkeamiin. Kun maali saavuttaa naarmujen reunat, voit pysäyttää, leikata kaikki paikat ja antaa maalin kuivua.

4

Matalalta naarmuilta voi silti päästä eroonkiillotusapu. Tämä tapahtuu hiomapaperin avulla. Liota hiontapohja lämpimään veteen ja käynnistä sitten kostealla, 45 asteen kulmapaperilla, jossa on energisia mutta tarkkoja liikkeitä, jotta pystyt tasoittamaan puskuri. Sen jälkeen sinun on annettava pinnan kuivua ja päällystää se lakalla. Naarmuuntumista tulee lähes näkymätön.

Vihje 3: Kuinka irrotetaan naarmut puskurista

Lähes jokainen auton omistaja vähintään kerran elämässäjoutuessaan tällaiseen ongelmaan kuin puskurin naarmu. Monet eivät halua mennä autopalveluun ja maksaa hullu rahaa restaurointiin, ja ne ovat oikein omalla tavallaan. poistaa naarmu kanssa puskuri Se ei ole vaikeaa, sillä sinulla on kaikki mitä tarvitset.

Kuinka irrotetaan naarmut puskurista

Tarvitset

 • - kiillotus;
 • - kiillotuskone;
 • - kangas tahrojen poistamiseksi;
 • - puskurin väri;
 • - Lehti.

opetus

1

Ensin huolehdi ostamasta kiillotustakoneita. Hinnat vaihtelevat 10-30 tuhatta ruplaa. Älä ajattele, että tämä on liikaa tällaiselle. Kerran enemmän kuin kerran naarmuttaa puskurin, ja tuskin joka kerta, kun menet auto-palveluun.

2

Osta kiillottaa. Hyöty modernin valmistajat tarjoavat laajan valikoiman tällaisia ​​tuotteita, ja löytää sopivat ei ole vaikeaa. Valitsemalla kiillotusainetta perustuva materiaali, josta tehdään puskurin puolesta kiillotuskoneella ja tietenkin tavoitteita olet presleduete.Potom Hanki erityistä kankaalla, joka poistaa tahrat lasipinnoilta. Se on helpoin löytää optiikassa.

3

Valitse värin väri puskuri. Jokainen automerkki jotenkinosoittaa auton osia. Näistä tiedoista voit ottaa yhteyttä auton yhtiön viralliseen edustustoon tai etsiä tarvitsemasi tiedot Internetistä. Yleensä useimmilla foorumeilla on tällaisia ​​tietoja.

4

Jatka naarmujen poistamisprosessia. Täällä on tarpeen ohjata periaate "Sinä menet hiljaa, jatkat". Ota aikaa, liiketoiminta on erittäin hienovarainen ja vaatii erittäin huolellista. Älä käytä liikaa kiillotusta. Jos ylikuormitat sitä, maaliväri muuttuu vähemmän kylläiseksi ja pinta on matta. Kiillotettaessa älä käytä liiallista voimaa tai paina kiillotuskonetta. Kun kiillotus on päättynyt, leikkaa A4-kokoinen sanomalehti. Älä tallenna ja peitä sanomalehteä paitsi naarmuuntuneelle paikalle. Kun sanomalehti tiheästi kiinnitettiin pinnalle puskuri, kiinnitä se maaliin ja pidä sitä puskurissa 10-15 minuutin ajan.

5

Odota, kunnes maali on kuivunut ja pyyhi koko puskurin rätillä poistaaksesi tahrat. No, tämä on kaikki, puskurin on täysin palautettu!