Vihje 1: Miten päättää auton ostosopimus

Vihje 1: Miten päättää auton ostosopimus

hankinta auto - aina iloinen tapahtuma. Mutta on aikoja, jolloin matkustamoon myytävä auto on viallinen. Tällaisen auton käyttäminen ei ole vain epämiellyttävä, mutta se voi olla vaarallista elämälle. On olemassa halu halventua sopimus myynti ja osto. Menettely on epämiellyttävä, mutta melko toteutettavissa.

Miten päättää auton ostosopimus?

Tarvitset

  • Takuukortti, jossa on merkkejä korjauksesta;
  • Myyntisopimuksen irtisanomisaika;
  • Asianajajan avustaminen;
  • Kuluttajaoikeuksien suojeluyhteiskunta;
  • Venäjän federaation siviililaki.

opetus

1

Mahdollisuus palata ajoneuvo on. Vain todistaa tehtaan avioliitto on tarpeeksi vaikeaa, ja joskus sinun täytyy mennä tuomioistuimeen purkamista varten sopimusja myynti ja osto auto. Aloita kertomalla avioliiton tosiasia myyjälle. Jos mahdollista, korjaa avioliitto valokuvaan. Ota yhteys jälleenmyyjäkeskukseen tarkastaaksesi ongelma-alueen.

2

Kysy salonhallinnasta, jossa osto tehtiin hajottamiseksi sopimus myynti ja osto auto vapaaehtoisesti. Motivoi haluasi. Sattuu, että avioliitto on kiistaton, ja myyjä suostuu lopettamaan ilman lisäystä.

3

Jos myyjä ei halua purkaa sopimus, edellyttävät tutkimusta. Tämä edellyttää tiettyjä taloudellisia kustannuksia ja aikaa. Mutta jos päätät palata autoon, mene loppuun.

4

Kirjoita hakemus tuomioistuimelle tunnustuksesta sopimusja myynti ja osto virheellinen. Voit tulostaa vaatimuksen irtisanomisesta sopimusja myynti ja osto.

5

Tuomioistuimessa todistaa, että tämä auto onviallinen. Anna vahva näyttö, anna kaikki asiakirjat korjauksista, jotka on kirjattava laitteen takuukorttiin. Pidä myös tarkastukset. Älä epäile, jos ensimmäinen tuomioistuinpäätös ei ollut teidän hyväksi. Jatka eteenpäin. Osoite asianajajille.

Vihje 2: Vakuutussopimuksen irtisanominen

On tilanteita, joissa on tarpeen liuottaa sopimus Vakuutuspolitiikka. Tarkastele tätä tilannetta esimerkkinä sopimusja Vakuutuspolitiikka CTP. Vaikka rekisteröinti ja peruuttaminen muiden politiikkojen korostaa saman.

Vakuutussopimuksen irtisanominen

opetus

1

Ensinnäkin peruutus sopimusja OSAGO: n täytyy tulla vakuutustoimistoonyritykset, joilla on asiakirjoja. Itse asiassa on tarpeen ottaa todellinen politiikka ja passi. Koska useimmat vakuutusyhtiöt palauttavat rahaa vain käteisellä, siirtävät heidän kanssaan minkä tahansa pankin kortin ja tiedot tämän kortin siirtämisestä (pankin BIC, nimi, selvitys tili jne.).

2

Toiseksi, koska useimmissa tapauksissa irtisanominen sopimusja tapahtuu sen vuoksi, että myydään auto, sitten myynnissä tehdä kopio sopimusmutta osta ja myy ja tuo kopio vakuutusyhtiöön. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse etsiä tai selittää päättymisen syytä sopimusa.

3

Kolmanneksi, kun tulet vakuutusyhtiön toimistoon, sinätoimitettava kaikki tarvittavat kopiot asiakirjoista, kirjoita hakemus vakuutusyhtiön muotoon ja muotoon. Odotetaan edelleen varojen palauttamista. Tavallisesti kuukauden sisällä rahat tulevat määritettyyn tiliin. Jos määrität kortin, johon mobiilipankki on liitetty, saat tekstiviestin saldon täyttämisestä.

Vihje 3: Kuinka palauttaa uusi auto

Kuluttajansuojasta annetun lain mukaan,ostajalla on oikeus palauttaa uusi auto myyjälle, jos sen laatu osoittautuu riittämättömäksi, laitteisto on puutteellinen, samoin kuin muut lain rikkomukset ja myyntiehdot.

Kuinka palata uusi auto

opetus

1

Ensinnäkin, palaa myyjälle japerustele syyt miksi haluat palauttaa auton. Muista kirjoittaa kirjallinen lausunto, jonka jäljennös lähtee kotona. Myyjän on annettava vastaus 10 päivän kuluessa kirjallisesti. Ilmoitetaan niiden edellytykset konfliktin ratkaisemiseksi tai epäämisen syyt.

2

Viestintä myyjien kanssa, ilmaista luottamustaniiden sanat, tietämys kuluttajansuojan alalla. Älä tarjoa kompromisseja - anna heidän etsiä myyjää. Määritä tärkein vaatimus itsellesi ja täytä sen toteutuminen. Aktiivisten asiakkaiden kanssa myyjät ovat halukkaampia täyttämään vaatimuksesi kuin tuomioistuimessa.

3

Käytäntö osoittaa, että palataheikkolaatuinen auto on helpoin 15 päivän kuluessa sen myynnistä. Huomaa, että kun tilaat tietyn paketin, ostajan on odotettava suoritettavaa tilausta ja koneen vastaanottopäivä voi poiketa myyntipäivämäärästä.

4

Jos myyjä syyttää sinua ehtojen rikkomisestatoiminta, joka johtaa auton epäonnistumiseen, edellyttää riippumatonta tutkimusta. Se olisi pidettävä hänen kustannuksellaan. Huomaa, että tutkimuksen tuloksia voidaan hakea muutoksenhaku tuomioistuimessa.

5

Jos mitään esikokeilua ei oleepärehellisellä myyjillä ei ollut vaikutusta, hänellä oli oikeudenkäynti. Lisätä mahdollisuuksia voittaa tapaus palkata asianajaja. Laskiessaan voittoon vaaditaan paitsi autojen kustannusten palauttamista myös kaikki oikeudelliset kustannukset ja vahingot. Älä vaadi liikaa - tuomioistuimet eivät pidä ahneista. Vahingon määrä ja kaikki kustannukset ovat enintään 50% auton hinnasta.

6

Jos auto otetaan pankkiin, ota yhteyttälähimpään sivuliikkeeseen, jossa on pyyntö lakkauttaa lainaussopimus. Yleensä myyjät palauttavat tällöin auton kustannukset luottolaitokselle. Pankissa lainasopimuksen irtisanomisen jälkeen saatte sinulle maksamasi rahan, paitsi jo maksetun koron. On tärkeää vaatia, että pankki ilmoittaa kirjallisesti siitä, ettei sinua ole.

Vihje 4: Miten tuoda auton Ukrainaan?

Joka päivä tuhannet ihmiset ylittävät ajoneuvoja Ukrainan raja eri tarkoituksiin. Heistä monet niistä, joille auton siirto liittyy hankintaan tai tulevaan myyntiin. Tällöin aloittelijoille on suositeltavaa tutkia perusteellisesti ajoneuvojen maahantuonnin erityispiirteitä koskevia sääntöjä Ukraina.

Miten tuoda auton Ukrainaan?

opetus

1

Ukrainan lainsäädännön mukaan ajoneuvo, kuten muut tavarat, jotka on tuotu maahan Ukraina, on tullivalvonnassa ja selvityksessä. Siksi rajan ylittämisen yhteydessä sinun on täytettävä tulli-ilmoitus kahdessa kappaleessa, joissa yleisten tietojen lisäksi on annettava yksityiskohtaiset tiedot tuoduista autonvalmistajista, mallista, valmistusvuodesta, laitoksen numerosta jne. Sekä kaikki tarvittavat asiakirjat sille.

2

Sinun on myös dokumentoitava oikeaajoneuvon hallussapito, joka sisältää asiaankuuluvat asiakirjat - myyntisopimukset, lahjat tai vaihtokaupat. Ostetussa autossa on esitettävä tarkastus-, lasku-, lasku-, alkuperäiskappaleet, kirjelomakkeilla ja leimalla.

3

Jos olet itse ostanut auton,että myynnin päivämäärän ja hänen yksityiskohtaisten tietojensa lisäksi asiakirjoissa on täydellinen nimi, etunimi ja etunimi. Ei ole poissuljettua, että tulliviranomaiset voivat pyytää teitä esittämään useita lisäasiakirjoja, jotka vahvistavat omistusoikeuden: vakuutukset ja sertifioidut kuljetusasiakirjat.

4

Tuodut autot ovat tuontitullisiajotka ovat peräisin maista, joiden kanssa Ukraina on tehnyt tulliliiton, tai kansainvälisen sopimuksen erityisen tullimenettelyn käyttöönotosta. Valmisteverot riippuvat moottorin tilavuudesta ja auton valmistumisvuodesta. Jos valmistusvuotta ei ole mahdollista vahvistaa, rekisteröintiasiakirjoissa ilmoitettu vuosi ilmoitetaan.

5

Sen lisäksi, että tuontitullit ja valmisteverot on tuotu maahan Ukraina auto on maksettu arvonlisäverosta, joka lähtee tullistaarvon, tuontitullin, valmisteveron ja 20 prosentin arvonlisäverokannan. Lopuksi yrittäjä joutuu maksamaan yhden maksun tulliselvityksestä ja maksun todistuksen myöntämisestä oikeutta rekisteröidä autoa liikennepoliisiin.