Mitä asiakirjoja tarvitaan oluenpalkin avaamiseen

Mitä asiakirjoja tarvitaan oluenpalkin avaamiseen

Oluenbaari on yksi suosituimmista laitoksista. Avataksesi omasi sinun pitäisi valmistautua hyvin: valitse sopiva paikka ja kerätä tarvittava luettelo asiakirjoista.

Mitä asiakirjoja tarvitaan oluenpalkin avaamiseen

Organisaatio ja oikeudellinen muoto

Ennen olohuoneen avaamista,on välttämätöntä tutkia tarkasti alkoholijuomien vähittäiskauppaa sääntelevää lainsäädäntökehystä. Laki määrittelee kuka ja missä voi myydä olutta. Esimerkiksi myydä mitään alkoholijuomia on ehdottomasti kielletty lääketieteen ja opetustilat, kuljetus tilat, bussipysäkit, markkinoita ja vokzalah.Sleduet kiinnittää huomiota, miten valita se oikeudellinen muoto liiketoimintaa. LLC on paras vaihtoehto, koska tämän organisaation verotusjärjestelmä yksinkertaistuu. Näin voit säästää yrityksen voitoista ja omaisuudesta ja arvonlisäverosta. Asiakirjojen valmistelussa on otettava huomioon palkin asettaminen. Alueen on oltava vähintään 180 neliömetriä. Baari ei saa sijaita kerrostalossa. Todennäköisesti huone on korjattava. Myös rekisteröinnin jälkeen kaikkien asiakirjojen hankkimiseen tarvittavat laitteet, kuten mikroaaltouunit, levyt, tangot, kaapit, huonekalut huoneeseen, kassakone, showcase, jääkaappi, kahvinkeitin, generaattori ja jään murskain, moduuli asennus oluthanat, Shakers, astiat ja bar tarvikkeet. Sen lisäksi, että taattua laatua oluen sinun täytyy ottaa vakavasti päävalikkoon. Se voi koostua paitsi erilaisia ​​olutta välipaloja, kuten paahtoleipää, makkaraa, jne., Mutta myös täysiä aterioita.

Yritysten rekisteröinti

Aloittaaksesi asiakirjojen rekisteröinti on välttämätöntä rekisteröinnistäosakeyhtiö. Se maksaa 1000-5000 ruplaa. Hinta riippuu siitä, käytetäänkö oikeusapua käyttäviä yrityksiä. Lisäksi on tarpeen saada tuotesertifikaatti ja lisenssi alkoholijuomien myyntiin. Lisenssin hinta viiden vuoden ajan maksaa noin 40 000 ruplaa. Sitten sinun on tehtävä vuokrasopimus tai osto / myynti tiloista, joissa baari sijaitsee. Tilojen vuokraus maksaa noin 80 000 ruplaa. On tarpeen rekisteröidä kassakone ja tehdä sopimus kunnossapidostaan, sen jälkeen - saamaan lupa avata baari SES: n ja palokunnan tiloissa. On erittäin tärkeää sopia ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien järjestelmällisestä puhdistuksesta. Ja lopuksi, jotta saat oikeuden aloittaa palkki, tarvitset valtion myöntämän luvan Rospotrebnadzorista.