Mitä asiakirjoja tarvitaan yrityksen avaamiseen

Mitä asiakirjoja tarvitaan yrityksen avaamiseen

Kaupallisen toiminnan aloittamiseksija avaamaan oman yrityksensa, on myös tarpeen kerätä asiakirjapaketti, joka auttaa yritystoimintaa Venäjän federaation nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Mitä asiakirjoja tarvitaan yrityksen avaamiseen

opetus

1

Ensinnäkin on tarpeen tutkia lainsäädäntöperustaaja jos tarvitset lisätietoja, sinun on otettava yhteyttä asiantuntijaan. Jotta kaupallinen toiminta, ts. joka tuottaa taloudellista hyötyä, on välttämätöntä antaa kaikki asiakirjat. On tarpeen tehdä valinta: toimia yksittäisenä yrittäjänä tai perustaa oikeushenkilö ja rekisteröidä se määrätyllä tavalla.

2

Oikeushenkilössä on tarpeen muodostaa lakisääteinenpääoma (raha tai omaisuus) ja ylläpitää täydellistä kirjanpitoa. Yksittäinen yrittäjä voi suorittaa tilinpäätöksen yksinkertaistetulla tavalla, mutta kaikista tehdyistä liiketoimista hän vastaa omistajansa omaisuudesta. Organisaatio- ja oikeudellisen muodon valinta riippuu useista tekijöistä: kaupallisen toiminnan riskistä, verotusjärjestelmästä ja yrittäjyyteen liittyvästä toiminnasta.

3

Oikeushenkilön rekisteröintiä varten on välttämätöntäpäättää perustaa organisaation, kirjoittaa charter, ja täytä hakulomake veroviranomaisille, hakemuksessa on välttämättä oltava notaarin. Rekisteröitymisen jälkeen kanssa veroviranomainen todistus Valtion rekisteröinti oikeushenkilö ja sen kopio peruskirja verohallinnolle viiden päivän kuluessa, sinun täytyy nousta verotilijärjestelmän ja jätettävä valittaessa verojärjestelmän, jos tällainen ominaisuus tarjoaa toimintaa.

4

Tilastollisen kirjanpidon hallinnassa on välttämätöntätilata taloudellista toimintaa koskeva kirje. Vastaanotettava verotarkastuksessa rekisteröintitodistus veroviranomaiselta ja ilmoitettava organisaation verotusjärjestelmästä. Jos tämä on välttämätöntä (toimisto, varasto, teollisuustilat), tehdään muiden kuin asuinkiinteistöjen vuokrasopimus.

5

Hanki lupa, jos taloudellinentoiminta kuuluu lisensointiin, terveys- ja palontorjuntaviranomaisten tarvittava lupa, jos se määrätään Venäjän federaation lainsäädännössä. Järjestä oikeushenkilön sinetti. Avaa selvitysyhteys luottolaitoksen kanssa, muiden kuin käteismaksujen ja palkanlaskennan osalta. On välttämätöntä huolehtia kirjanpitoasiakirjojen moitteettomasta toteuttamisesta ja verotuksen ajankohtaisesta toimittamisesta.