Kuinka järjestää jakelupalvelu

Kuinka järjestää jakelupalvelu

Tilausten määrän nopean kasvun yhteydessäverkkokaupoissa ammattitaitoisen jakelupalvelun palvelut ovat tulossa erittäin suosittuja. Tällainen liiketoiminta ei vaadi suuria investointeja, ja se voi olla erittäin mielenkiintoinen aloitteleville yrittäjille.

Kuinka järjestää jakelupalvelu

Kuriiripalvelujen markkinoiden ominaisuudet

Venäjän posti on suurin jakelupalvelumaassa. Tämä organisaatio työskentelee kuitenkin hitaasti ja epäluotettavasti. Monet postitusyrityksistä haluavat tehdä yhteistyötä vaihtoehtoisten organisaatioiden kanssa.

Valinta organisaatioista, jotka käsittelevät toimitusta,melko pieni ja niiden palvelujen hinnat ovat jonkin verran liian suuria. Tämän perusteella pienet kuriiripalvelut voivat menestyksekkäästi kilpailla suuryritysten kanssa yksilöllisestä lähestymistavasta kunkin asiakkaan, liikkuvuuden ja alhaisempien hintojen vuoksi. Pikainen toimitus on avain menestykseen kuriirimarkkinoilla toimivassa yrityksessä.

Lähetyspalvelujärjestön aloittaminen

Tiheät asutukset soveltuvat tämäntyyppiseen liiketoimintaan. Kylässä tai pikkukaupungissa tällainen yritys voi polttaa.

Välittömästi on tarpeen päättää, millaista rahtia sinä olettoimittaa. Jotta voit työskennellä suurella kuormalla, sinun on hankittava asianmukainen kuljetus ja on toivottavaa, että ei ole yhtä autoa käytettävissä. Siksi sinun on palkattava kuljettaja (vähintään yksi) töihin ratkaistakseen käyttökustannusten ja pysäköintitilan maksamisen.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä sopimuksen kuljetusyrityksen kanssa tai vuokrata kuljettajia henkilökohtaisilla ajoneuvoilla.

Yrityksessänne on oltava pysyvä lähettäjä,joka ottaa vastaan ​​tilauksia. Aluksi voit työskennellä puhelimellasi. Tilausten tärkein virtaus saapuu tavallisesti työaikana (9-19), mutta se on vuorokauden ympäri operatiivista toimitusta, josta voi tulla oma erityinen "siru".

Jos aiot käsitellä suuria tavaroita, niin sinun on oltava miehistö kuormaajia valtiossa.

Asiantunteva henkilöstön valinta auttaavälttää monia ongelmia tulevaisuudessa. Älä palkata ihmisiä kadulta, joka suostuu tekemään heikkoa maksua. Luotat niihin joskus erittäin arvokkaisiin tavaroihin, joiden turvallisuudesta ja ajankohtaisesta toimittamisesta vastaa yrityksesi.

Kuriirien, jotka työskentelevät yrityksessäsi, pitäisi pystyä kommunikoimaan ihmisten kanssa, lähettimen tulisi olla kohtelias, ahtaajat eivät juo, ja kuljettajat voivat navigoida kaupungin hyvin.

Kuriiriliiketoiminnan haitat

Kuten muillakin toiminta-aloilla, kuriiriliiketoiminnalla on haittoja.

Toimitusyhtiöiden pääasiakkaat ovat yksityisiähenkilöt, jotka maksavat palvelijasi rahana. Tällaisille toimille tarvitse ostaa erityistä pankkitoimilupaa, joka on erittäin vaikea saada ja se maksaa melko kalliita. Siksi useimmat pienet kuriiripalvelut toimivat ilman lupaa ja se on hyvin paljon vaarassa.

Tässä yrityksessä sinulla on useinongelmia huoltohenkilöstön kanssa. Tällaisissa yrityksissä henkilöstön vaihtuvuus on aina suuri. Kuriirin työskentely on useimmiten opiskelijoita, jotka ovat usein hyvin tyytyviä tehtäviinsä. Heille tämä työ on tilapäistä, ja he rikkovat usein vakiintuneita sääntöjä. Vanhemmat ihmiset ovat vastuullisempia, mutta valitettavasti eivät ole älykkäitä.

Yrityksesi kehitystä voi vaikeuttaalukuisia kilpailijoita. Esimerkiksi monet ravintolat suorittavat toimituksen maksutta, jos tilausmäärä ylittää tietyn summan. Valtava ongelma on liikenneruuhkat keskeisillä kaduilla.

Toimituspalvelu: mistä asiakkaat voivat löytää

Yrityksesi asiakkaat voivat tulla pankkeihin,jotka edelleen haluavat lähettää tärkeitä asiakirjoja kuriirilla, asianajotoimistoilla ja muilla organisaatioilla, jotka lähettävät asiakirjoja kumppaneilleen.

Jotkut kuljetuspalvelut erikoistuneetVenäjän verkkokauppojen ja yrityksen tilinpäätösten toimitukset. Voit yrittää tehdä sopimuksia myymälöissä, jotka ovat erikoistuneet tavaroiden toimittamiseen kotona.