Valko-Venäjältä peräisin olevien tuotteiden kauttakuljetuksen valvonta 24. marraskuuta

Valko-Venäjältä peräisin olevien tuotteiden kauttakuljetuksen valvonta 24. marraskuuta

Tosiasiassa otetaan käyttöön uusi parannetun valvonnan järjestelmä24. marraskuuta 2014 Rosselkhoznadzorin edustaja Alexey Alekseenko antoi lausuntonsa. Hänen mukaansa kaikki kuorma-autot ovat Venäjän ja Valkovenäjän rajalla tarkastusmenettelyn alaisia, vaikka ne on jo tarkistettu ystävällisen valtion asiantuntijoilta.

Valko-Venäjältä peräisin olevien tuotteiden kauttakuljetuksen valvonta 24. marraskuuta

Alekseenkon mukaan esittelyn tarkoitusTämä innovaatio on paras ja tehokkaampi valvonta mahdollisista epärehellisistä elintarvikkeiden siirroista kielletyistä maista (EU: n jäsenvaltiot, USA, Kanada, Australia ja Norja). Joten Rosselkhoznadzorin johto epäilee, että osa Venäjän, Kazakstanin ja muiden maiden kautta kulkevista kuorma-autojen tuotteista voi solmia laittomasti maassa.

Alexey Alekseenko totesi myös tämänVenäjän puolella on riittävän päteviä työntekijöitä, jotka pystyvät tarkastamaan kaikki ajoneuvot kuudessa raja-asemassa. Eli episodisten riskien hallinta tapahtuu kaiken mahdollisen tehokkuuden avulla.

Mutta ei kaikki alan asiantuntijat jayrittäjät ovat niin myönteisiä tilanteesta. Esimerkiksi Gaidar-instituutin työntekijä Alexander Knobel uskoo, että herra Aleksenko ilmoitti tosiasiallisesti Valko-Venäjän kauttakulkuliikenteestä. Lisäksi tulliliiton jäsenvaltioiden välillä tehdyt sopimukset eivät sulje pois tällaisten toimenpiteiden yksipuolista käyttöönottoa. Viimeinen, pelkästään oikeudellinen seikka vahvisti Ilya Rachkov, King & Spaldingin kumppani, joka tarkasteli Euraasian talousliiton sopimusehtoja.

"Ymmärrän Venäjän puolelta huolen,mutta mielestäni valvomme on melko riittävää ja perusteellista. Tarkistamme jokaisen vaunun, vertaa kasvien terveystodistuksia ja muita mukana olevia asiakirjoja. Epäonnistuminen ei voi tapahtua, paitsi vain hyvin erillisissä tapauksissa. Jos Venäjä ei luota ja haluaa suorittaa toisen menettelyn - tarkista, mutta mielestäni se on turhaa, "- sanoi työntekijä yksi tarkistuspiste valkovenäläisen puolella.