Ponnahdusikkunoiden valintamenettelyt niiden toimintojen mukaan

Ponnahdusikkunoiden valintamenettelyt niiden toimintojen mukaan

Kaupallisiin ja mainoslaitteisiin muodossaponnahdusikkunat ovat täysin perusteltuja sen tarkoitukseen, se on valittava ottaen huomioon tehtävät, jotka sen on suoritettava. Näitä telineitä on useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit osoittaa yhden tai toisen tuotteen edullisimmassa valossa.

Ponnahdusikkunoiden valintamenettelyt niiden toimintojen mukaan

Suosituimpia ovat suorat ja kaarevat mobiilit ponnahdusasemat, joiden avulla voit helposti ja nopeasti käyttää mainostettuja valokuvapaneeleja myös kentällä.

Suurten mainoskenttien luominen (noin 20 metrin alueella) on välttämätöntä valita näyttelymainontavälineitä, joita voidaan helposti täydentää telineillä ja kirjasilla.

Suurten saumattomien kuvien ja niiden nopean käyttöönoton osoittamiseksi on parempi antaa etusija kovaa, suoraa tai lieriömäistä muotoilua edustaville ponnahdusasemille.

Epätyypillisten näyttelyesineiden kokoonpanoonihanteelliset laitteet mainostuotannolle, jonka kokoonpanot on koottu ei niiteille vaan ruuveille. Tämän ansiosta pystytään kokoamaan monenlaisia ​​kokoonpanoja ponnahdusvalikoimaan, jotka kiinnittävät rakenteen magneettiset rivat yhteen kokoonpanon kummalta puolelta.

Tee esitys kirkas ja värikäs mahdollistaamonitoiminen ponnahdusistuin, jossa on vahva ja vakaa jalusta teleskooppipalkin muodossa. Jos tuotteet näkyvät himmennetyn valaistuksen olosuhteissa, seisova valaistus merkitsee kirjaimellisesti sitä parhaimmassa valossa.