Vihje 1: kuinka ruuvaa pieni ruuvi ruuveilla

Vihje 1: kuinka ruuvaa pieni ruuvi ruuveilla


Jos pudotat yöllisen tai puhelimen korjattavaksi tai puhdistetuksi, mutta olet huomannut, että kiinnitysruuvit irtoavat ristipääruuvista - ei ole syytä epätietoon.Miten ruuvaa pieni ruuvi ruuveilla


Tarvitset • - pieni ruuvimeisseli;
 • - superglue;
 • - juotosrautaa kapealla pistolla;
 • - porakone ja pieni porakruunu.


opetus


1


Yleensä pienimpien ruuvien kierreEnnen kaartumista, maali levitetään kiinnityksen lujuuden lisäämiseksi. Siksi, jos pää ei ole täysin repeytynyt - yritä kuumentaa sitä juotosraudalla, jossa on ohut pistos. On tärkeää, ettet liioitele sitä, koska jos on muovia, jonka ruuvin ruumiinosia - he voivat priplavit jotta vintu.Posle kuumentamalla yrittää heti irrota ruuvi - sen on annettava helposti. Tärkeintä tässä ei myöskään ole liikaa sitä, ettei lankaa täysin hajoaisi.


2


Jos lanka on kokonaan rikkoutunut, voit auttaasuperliimalla. Tippa liima pään repäisyreikään ja työnnä ruuvimeisseli siihen. Paina ruuvimeisseli alaspäin, jotta ruuvi ja ruuvimeisseli yhdistettäisiin paremmin. Älä porrastaa ruuvimeisseliä, kunnes liima kuivuu! Odotuksen jälkeen jonkin aikaa (riippuen kuivausnopeudesta liimaa), varovasti, ilman äkkinäisiä liikkeitä, alkaa irrota ruuvi, lisätään hitaasti usilie.Takzhe sijaan liimaa, voit yrittää tippua juottaa, mutta se on vähemmän tehokas.


3


Jos kaikki edellä mainitut toimenpiteet eivät auttaneet,Poraa pora, jonka läpimitta on yhtä suuri kuin ruuvipään halkaisija. Poraa vain pään (!) Ruuveista ja yritä mahdollisimman vähän koskettamaan muovisia osia, jotka ruuvattiin ruuviin. Kun olet irrottanut kannettavan tietokoneen (puhelimen), osa ruuasta tarttuu liitoksen pohjasta. Pihdit voidaan varovasti irrottaa. Asennukseen on poran ruuvien sijasta käytettävä uutta ruuvi, jossa on aluslevy (koska muovin reiän halkaisija on kasvanut porauksen jälkeen).


4


Jos nämä menetelmät eivät ole sopivia, eivätkä nemahdollisuus hyödyntää korjaamo, mutta täytyy purkaa laitetta, sitten taas ottaa juotin ja jatkuvasti kuumentamalla ruuvin samalla yrittää erottaa liimattu osia (ehkä avustaja). Pian kuoren sisempi muovikuvaus kuumenee ja hajoaa. Menetelmä on huono, koska uudel- leenrakentamiseen tarvitaan halkaisijaltaan suurempaa ruuvia, mikä joissakin tapauksissa on mahdotonta.Vihje 2: Kuinka irrottaa repäisyruuvi


Paitsi kotitekoisia mestareita, myös ammattilaisia ​​joutuu säännöllisesti tilanteeseen, jossa on tarpeen irrottaa ja vaihtaa ruuvi, mutta tehdä se nopeasti ei toimi erittelyn vuoksi ruuvia. myös ruuvi voi kääntyä puussa kiertyessä,repeytyneet langan. Tämä tarkoittaa, että kun se kierretään, se pysähtyy pitämällä. Lisäksi huonolaatuinen teräs tai väärin asennettu työkalu voi myös vahingoittaa ruuvi, ja ruuvaamalla se tulee ongelmalliseksi.Miten ruuvaa ruuvi irti


Tarvitset • - pihdit;
 • - ruuvimeisseli;
 • - ruuvimeisseli;
 • - Poraa


opetus


1


Tarkista tilanne ruuvia. Jos se on ehjä, mutta itse materiaalissa lovet irtoavat ja ruuvi ei voi enää pitää materiaalia, yritä ollapaina sitä voimakkaasti ruuvaamalla, mutta päinvastoin auttakaa häntä tekemään paluuliikkeitä esimerkiksi käyttämällä kynsiä tai ruuvimeisseliä. Jos mahdollista, yritä irrottaa se, tarttumalla hattu pihdeillä.


2


Ota terävarsi ja yritä kopioida konepellin lovi ruuvia, jos tarkastuksessa olet todennut, että lovi ruuvimeisselin alla tai ruuviOvert oli rikki. Tavallisesti tehty pituussuuntainen propyyli ja ruuvi on ruuvattu melko voimakkaalla ruuvimeisselillä, mieluiten T-kahvalla. Älä yritä vahingoittaa uutta viiltoa liiallisella voimalla. Jos ruuvi ei anna ja siellä on mahdollisuus noutaa hattu pihdeillä, niin voit yrittää irrottaa tällainen ruuvi yhdistetty - oikealla kädelläsi irrottakaa ruuvi ruuvimeisselillä ja 90 asteen kulmassa tämän pitämiseksi ruuvi pihdit vasemmalla kädellä, yrittäen myös irrottaa ruuvi.


3


Jos olet todennut, että y ruuvija hattu on katkennut, mikä joskus tapahtuu pitkällä pituudella ruuvivaan myös kiinteä materiaali, silloin, jos märän pinnan yläpuolella murtunut ulkoneva osa ruuvia, käytä pihdit. Tuominen ruuvioikeaan kulmaan ja pitäen niitä tiukasti ruuvi, paina voimakkaasti pihdeiden kahvoja samalla kiertymällä ruuvi. Jos irrotat ruuvi joten et voi, voit yrittää puristaa ulkoneva kärki poranterään. Voit tehdä tämän liu'uttamalla kasetin ja viemällä sen ylhäältä rikki ruuviy, kiristä se, kiristä se mahdollisimman tiukasti patruunan avaimella ja yritä sitten irrottaa se.


4


Jos katkaiset hatut ruuvieikä materiaalin pinnan yläpuolella ole osia ruuviJa josta voit tarttua, sitten lähellä ruuviy on tarpeen porata uusi reikä, jonka läpimitta on hieman suurempi kuin ruuvia. Yritä sitten liikkua voimakkaalla iskulla tai pienellä ruuvimeisselillä ruuvi tässä reiässä ja ota se pois pihdeillä.
Vihje 3: Kuinka ruuvaa ruuvit irti


Kun auto tai moottoripyörä korjataan,kodin tai puutarhan laitteiden on irrotettava paljon kiinnittimiä, erilaisia ​​metallisia ja muita elementtejä. Hyvin usein törmäämme kohtaamaan ruuvit, jonka poistaminen vaikuttaa joskus mahdottomalta mahdottomalta. Itse asiassa ruuvattu ruuvaus ei ole niin vaikeaa.Kuinka ruuvaa ruuvit irti


Tarvitset • - taitettava jakoavain tai liitospää;
 • - säädettävä jakoavain;
 • - terävä taltta;
 • - suora ja ristikkäinen ruuvimeisseli;
 • - lyömäsoittimen ruuvimeisseli;
 • - Poraus;
 • - kaasupoltin.


opetus


1


Jos kohtaat ongelman purkamisellarevitty ruuvi, jossa on vaurioituneet reunat, käsivarsi vipu tai pää. Nämä työkalut auttavat sinua. Jos avainta tai ruuvinpäätä ei käytetä, yritä valittua instrumenttia napauttamalla varovasti pienellä vasaralla.


2


Jos repäisyruuvin kasvot eivät ole lainkaan,yritä irrottaa se pienellä säädettävällä avaimella. Jos et onnistu, käytä monimutkaisempaa menetelmää. Käytä terävää taltta, tee ura "repäisyruuvin" korkkiin. Sitten napauta se muutaman kerran kulmassa osoittaen taltta ruuvauksen suuntaan. Kun olet tehnyt tämän, irrotat helposti ruuvista kiinni olevan mutterin. Itse ruuvit on leikattava ja porattava.


3


Kierrä pieni ruuvi suorilla tai ristikkäillä urilla, ota sopiva ruuvitaltta, työnnä se uraan ja käännä kahva vasaralla varovasti käännä revitty ruuvi.


4


Voit myös irrottaa repäisyruuvin lyömäsoittimella. Laita se "korkki" reunaan ruuvauksen suuntaan, kunnes ruuvi tulee ulos.


5


Joskus ruuvausruuvi irrotetaankäyttäen poraa. Tätä varten työkalu lisätä sopiva koko uuttolaitteeseen (laite löysäämällä ruuveja kynittävä) ja tehdä "cap" ruuvi sokea aukko suunnassa 10-15 mm (pituudesta riippuen revitty ruuveja). Käännä sitten liesituuletin porauksen pidikkeeseen siten, että kartiomainen ruuvi on työkappale. Käytä poran hitaimpien kierrosten avulla ruuvaa ruuvaamalla ruuvi.


6


Irrota ruuvausruuvi kaasullapoltin. Tätä varten lämmitä itse ruuvit tai osa, johon se ruuvataan. Jos olet lämmittänyt osan, aloita jäähdytysruuvi. Jos olet lämmittänyt ruuvin, jäähdytä osa. Tuloksena olevan lämpötilaeron vuoksi revitty ruuvin täytyy olla irti.
Vihje 4: Ruuvin irrottaminen


Kotitaloudessa,tehdä pieniä korjauksia. Kiinnitä hana tai oven lukko, korjaa pesukone tai pölynimuri - mahdollisten tehtävien valikoima on melko laaja. Korjauksen aikana sinun on joskus käsiteltävä tilannetta, kun on tarpeen irrottaa vanha, kiinteästi kiinnitetty, ruuvi.Kierrä ruuvi


Tarvitset • - ruuvitaltat;
 • - jakoavain;
 • - vasara;
 • - taltta;
 • - puhallinpuhallin;
 • - juotosvaha;
 • - teollisuuden hiustenkuivaaja;
 • - kerosiini;
 • - tärpätti;
 • - rikkihapon liuos;
 • - sinkkiä;
 • - grafiittirasva.


opetus


1


Jos ruuvi et voi irrottaa sitä ja pelkäät irrottaa sen pään ruuvimeisselillä, kokeile seuraavia menetelmiä. Jos mekanismi, jossa se ruuvataan, tekee kolhut ruuvi vasaralla, korvaamalla ruuvitaltta eri puolilta. Lankavyöhykkeestä aiheutuvien vaikutusten vuoksi ilmestyy mikrokreitä, jotka kykenevät helpottamaan repeämistä ruuvia. Kun ei ole tarpeeksi voimaa häiritä ruuvi ruuvimeisselillä ja kädet rullataan, tartu kiinni tasaisesta osasta avaimella. Tämän vivun ansiosta voit lisätä toistuvasti siirrettyä määrää ruuvi vaivaa.


2


Hyvä vaihtoehto on kuumentaa tottelemattomuutta ruuvia tai pultti puhallusputken liekissäminkä jälkeen jäähdytettiin vedellä. Tämä menetelmä takaa myös mikropiirien ulkonäön pitkin lankaa johtuen lämpölaajenemisesta lämmityksen ja puristuksen aikana jäähdytyksen aikana. Tätä menetelmää ei tietenkään voida soveltaa niin usein, ettei kaikkia yksityiskohtia voida lämmittää tällä tavoin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää juotosvalaisimen sijasta juotosrautaa tai teollisuuden hiustenkuivaajaa, tämä vaihtoehto soveltuu pienillekin ruuvis.


3


Jos et voi irrottaa ruuvi se on täytettävä tärpätillä tai kerosiinilla. Jos ruuvi asetetaan pystysuoraan, laita muovailu sen ympärille ja kaada kerosiini muodostettuun kylpyyn. Odota noin tunnin ajan ja yritä irrottaa se uudelleen. ruuvi.


4


Joissakin tapauksissa radikaali vaihtoehto on mahdollinen - pää ruuvija silputtu taltalla, tarvittaessa kierretty osa.


5


Jos yrität irrottaa vanhan pultin ja joirrottakoon pään reunasta avaimella, jonka jälkeen metallia (tai vain teräpalkin) teräleikkaus leikata pää pienemmällä avaimella. Riittää nähdä kaksi kasvot. Sitten täytä pultti petroliinilla, jätä tunnin ajan ja yritä sitten irrottaa se uudelleen.


6


Voit yrittää irrottaa iso pulttivasara ja taltta. Aseta taltta pultin päähän ja yritä repäistä se vahvoilla vasaramurskeilla. Monissa tapauksissa tämä on mahdollista, ja lisäksi pultti on helposti avautuva avaimella.


7


On vanha sähkökemiallinen versio ruuvis ja pultit. Tee pään ympärillä ruuvija muovailun reunaa, asetetaan muodostettuunkylpy sinkki ja sytytä laimennettu rikkihappo. Muodostuu galvaaninen solu, jossa ruoste liukenee aktiivisesti. Päivän jälkeen voit helposti kiinnittää kiinnittimen ruuvi.


8


Ota huomioon, kun asennat uusia laitteita, riippumatta siitä, mitä ne ovat, rasvaa ruuvis ja pultit, jotka tulevaisuudessa joutuvat kiertymään. Tätä tarkoitusta varten käytetään grafiittirasvaa - jopa useita vuosia kestäneiden erittäin epäsuotuisten olosuhteiden takia ruuvi helppo irrottaa.