Ultraiso-ohjelman käyttö

Ultraiso-ohjelman käyttö


UltraISO on pieni mutta erittäin toimivaohjelma kuvien luomiseen ja työskentelyyn niiden kanssa. Ohjelma voi luoda ja polttaa CD- ja DVD-kuvia sekä säätää niitä. UltraISO tukee noin 30 kuvamuotoa, mm. ISO, MDF / MDS, IMG / CCD / SUB ja muut. Se ei vaadi resursseja. Apuohjelman käyttöliittymä on klassinen ilme ja se on käännetty eri kielille, myös venäjäksi. Ohjelma toimii Windows-, Linux- ja MacOS-käyttöjärjestelmissäYksi parhaista ohjelmista levyjen kuvien luomiseen


Liitännän yleiskuvaus

Ymmärrä, miten käytät ohjelmaa,helppoa. Kun UltraIso käynnistyy, yläosassa näkyy ikkuna "Pääohjelmavalikko", jonka alla on "Quick Launch" -paneeli. Työtila on jaettu neljään osaan. Vasemmassa yläkulmassa näkyvät ohjelman sisältämän levyn sisällön tiedot. Se esitetään puumainen kansioiden luettelo. Ja oikeassa yläkulmassa näet valitun kansion tiedostojen luettelon. Yksityiskohtaiset tiedot niistä näytetään oikeassa alakulmassa. Alhaalla vasemmalla on luettelo käytettävissä olevista asemista.
Ultraiso erotetaan omalla tavallaan. Sitä kutsutaan nimellä ISO Zipped - ISZ. Vaikka tätä formaattia voidaan lukea pelkästään apuohjelman avulla, se on tullut erittäin suosituksi, erinomaisen tiedon pakkaamisen ansiosta.

CD / DVD-kuvan luominen

Aseta levy optiseen asemaan sittensuorita UltraISO-sovellus ja napsauta "Työkalut" -painiketta. Valitse avattavasta luettelosta "Luo CD-kuva". Sovellus avaa uuden valintaikkunan, jossa sinun on määritettävä asema valmiilla levyillä ja annettava polku kansioon, jotta kuva tallennetaan. Lisäksi tässä vaiheessa voit valita haluamasi muodon - iso tai esimerkiksi alkoholin. Vahvista valinta painamalla "Tee" -painiketta

CD / DVD-kuvan polttaminen

Voit luoda levyn kuvan napsauttamallapainiketta "Työkalut" ja valitse valikkokohta "Burn CD image". Tässä tapauksessa sinun on kerrottava ohjelma, jossa tiedostojen kansio sijaitsee. Lisäksi valita lisäparametrit: tallennusmenetelmä (TAO - Trick At Once tai DAO - levy kerralla) ja nopeus. Jos TAO-menetelmä on asetettu, vain yksi raita tallennetaan vastaanottoa kohden. Jos haluat kirjoittaa koko levyn, sinun on käytettävä DAO-menetelmää.
Jos Nero Burning Rom on asennettu tietokoneeseen, UltraISO voi käyttää tämän sovelluksen moottoria polttamaan levyjä.

Levyn polttaminen

Ensin sinun on luotava levykuva. Voit tehdä tämän valitsemalla kirjoitettavat tiedostot ja asettamalla ne ohjelman oikeaan yläkulmaan. Tässä tapauksessa valittujen tiedostojen määrä näkyy ikkunan yläosassa. Näin voidaan varmistaa, että määrä tiedostoja voidaan kirjata eivät ylity diska.Zatem täytyy klikata painiketta "File" pudotusvalikosta ja valitse "Tallenna", määrittää sijainti tallentaa nimen ja kuvan laajennus (iso). Kun kuva on luotu, napsauta "Työkalut" -painiketta ja käytä "Burn CD image" -valikkokohtaa. Tässä tapauksessa määritä tallennusnopeus ja muut tarvittavat parametrit.

Kuinka avata levyn kuva UltraISO: lla

Napsauta Työkalut-painiketta ja valitse"Asenna virtuaaliseen asemaan" -valikko. Avautuu ikkuna, jossa on valittava haluamasi levyn kuva "Kuvatiedosto" -rivillä. Napsauta alla olevaa "Mount" -painiketta. Lisäksi sovellus voi käyttää ajureita, jotka on asennettu Alcohol 120 ja Daemon-Tools -ohjelmaan. Unmount-painiketta käytetään poistamaan levy virtuaalisesta asemasta. Avataksesi asennetun kuvan, sinun täytyy mennä "Tietokone" -kansioon ja kaksoisnapsauta siellä näkyvää virtuaalista asemaa.
UltraIso mahdollistaa kahdeksan asennuksenvirtuaaliset asemat. Voit muuttaa niiden lukumäärää valitsemalla "Asetukset" - "Asetukset" - "Virtuaalinen asema". Rivillä "Laitteiden määrä" määritä, kuinka monta asemaa haluat vastaanottaa.

Käynnistettävän USB-muistitikun luominen

Haluat luoda käynnistyskelpoisen USB-muistitikunon valmiina flash-asema, joka on alustettu NTFS: ssä ja ennalta tallennettu iso levyformaatti. Aseta asema vapaaseen USB-porttiin ja käynnistä UltraISO. Avaa valmiin kuvan. Voit tehdä tämän napsauttamalla "Tiedosto" -painiketta ja valitsemalla avattavasta luettelosta "Avaa". Nyt sinun täytyy mennä valikkoon "Boot" ja valitse "Kirjoita kiintolevyn kuva". Täältä löydät salasanan vastaavan kirjeen ja paina "Kirjoita" -näppäintä. Tallennusmenetelmä on paras oletusarvoisesti - USB-HDD +.