Miten polttaa käynnistyslevyn Ultraisoon

Miten polttaa käynnistyslevyn Ultraisoon


Jos käyttöjärjestelmän toiminta on tapahtunutepäonnistuminen, tietokone on hyökätty virusten varalta, jumittuu tai kieltäytyy käynnistymästä, käynnistyslevy tulee pelastamiseen. Ottamalla sen sormenpäilläsi voit palauttaa järjestelmän suorituskyvyn, korjata rekisterin virheet, hoitaa viruksia ja tallentaa tärkeitä tietoja. Lataa tällaisen levyn kuva Internetistä ja voit tallentaa sen DVD: lle käyttämällä UltraIso-ohjelmaa.UltraIso - yksi parhaista levytyökaluohjelmista


Tarvitset  • - UltraIso-ohjelma
  • - Puhdista CD tai DVD


opetus


1


Jos sovellusta ei ole jo asennettutietokone, voit ladata jakelupaketin valmistajan virallisilta verkkosivuilta. Lataaminen kestää vain muutaman minuutin. Ohjelma maksetaan, mutta nyt sinulla on tarpeeksi kokeiluversio, jolla on kaikki tarvittavat toiminnot ja joka toimii 30 päivän ajan. Suorita asennus ja noudata ohjatun toiminnon ohjeita.


2


Pääohjelman ikkunassa napsauta "Tiedosto" -painikettaja valitse avattavasta valikosta "Avaa". Ennen kuin avaat valintaikkunan, jonka vasempaan osaan näet kaikki kiintolevyllä olevat kansiot. Valitse haluamasi kansio. Sen sisältämien kansioiden luettelo tulee näkyviin oikealla puolella. Valitse luettelosta valmisteltu käynnistyskuva. Alareunassa ikkunan "Tiedoston nimi" -rivillä näkyy sen nimi. Napsauta sen vieressä olevaa "Avaa" -painiketta.


3


Avautuu uusi ikkuna, jossa näetvalitun kuvan sisältö. Täällä sinun on varmistettava, että ikkunan yläosassa olevaan tietokenttään "Kuva" on merkintä "Bootable". Jos sanotaan "ilman bootstrappingia", et voi luoda käynnistyslevyä, josta voit käynnistää käyttöjärjestelmän tästä kuvasta.


4


Aloita tallennus napsauttamalla painiketta"Työkalut" ja ilmestyy valikosta kohta "Burn CD image". Sama tulos voidaan saada klikkaamalla vastaavaa painiketta työkalurivillä tai yksinkertaisesti F7-pikanäppäimellä. Tallennusasetusten valintaikkuna avautuu. Määritä aseman ohjelmapaikka, valitse tallennusnopeus (virheiden välttämiseksi on parempi lopettaa vähimmäismäärä). Tallennusmenetelmän vieritysvalikossa valitse levy yhdellä kertaa (DAO) - kaikki yhdellä kertaa. Valitse valintaruutu. Napsauta Tallenna.


5


"Image capture" -ikkuna avautuu, jossa sinävoit katsella tallennusprosessia. Prosessin lopussa levykelkka avautuu automaattisesti ja tiedot näkyvät toiminnon tuloksissa ja tietojen tarkistamisessa. Jos kaikki on kunnossa, näet rivin, jossa on merkintä "Vahvistus onnistui!". Muussa tapauksessa levy on toistettava toisella levyllä.