Kuinka käynnistää webbikamera kannettavalla tietokoneella: yksityiskohtaiset selitykset

Kuinka käynnistää webbikamera kannettavalla tietokoneella: yksityiskohtaiset selitykset


On vaikea kuvitella modernia kannettavaa tietokonetta ilmanwebcam. Sen avulla voit ottaa valokuvia, soittaa videopuheluja ja järjestää internetkonferensseja. Itse asiassa kamera on aina päällä, kun kannettava tietokone on päällä ja virta toimitetaan sille. Kuitenkin, kun aloitat kameran käytön, tämä ei riitä.Kuinka käynnistää webbikamera kannettavalla tietokoneella: yksityiskohtaiset selitykset


Tarvitset  • - Laptop
  • - webbikamera


opetus


1


Ensin sinun on tarkistettava, onkokameran kuljettaja. Jos kannettava tietokone on uusi, ja valmistajat tai myyjät asentavat käyttöjärjestelmän ja suurimmat ohjelmat, todennäköisesti ajurit on jo asennettu. Jos Windows on asennettu itsenäisesti, ajurit on myös asennettava omaan.


2


Tarkista saatavuus ja saatavuusohjaimet, sinun täytyy mennä Ohjauspaneeli, valitse "Järjestelmä" -valikosta, ja siinä - "Device Manager". Etsi laitteistoluettelosta kohta "Kuvankäsittelylaitteet" ja laajenna se. Verkkokameran nimi ja kuvake, joka ilmaisee sen toimintatilan tai toimintatilan, näytetään. Jos kysymysmerkki tai huutomerkki on web-kameran nimen vieressä, sinun on asennettava ohjain. Voit ladata ne kannettavan tietokoneen valmistajan verkkosivuilta.


3


Jos laiteohjain sanoo kameranSe on toimiva, voit aloittaa sen testaamisen. Valitettavasti Windows-käyttöjärjestelmissä ei ole erityisiä sovelluksia web-kameran kanssa, mutta kannettavien tietokoneiden valmistajat yleensä toimittavat järjestelmää omalla ohjelmallaan, esimerkiksi HP on "MediaSmart", Acerilla on "Acer Crystal Eye Webcam" . Jos kannettava tietokone on uusi, valmistajalta, sovellus on todennäköisesti asennettuna. Jos sovellusta ei ole, sinun on asennettava se itse.


4


Voit valita yhden suosituimmista sovelluksista,esimerkiksi "WebcamMax". Tällä ohjelmalla on laaja luettelo asetuksista, jonka avulla voit työskennellä videoefektien avulla ja lisätä ne valokuviin ja videoihin. "WebcamMax" voidaan käyttää yhdessä ICQ-, MSN-, Paltalk-, Camfrog-, AIM-, Skype-, Yahoo-, Stickam-sovellusten kanssa. Voit asettaa kameran niin, että se sisältää videotallennuksen, kun liikettä havaitaan. Käyttäjillä on paljon erikoistehosteita videotiedostoihin sekä kuvankäsittelyyn. Lisäksi käyttämällä "WebcamMax" voit työskennellä yhden videon useissa sovelluksissa samanaikaisesti.


5


Ohjelmalla on helppo työskennellä, se avautuukaksi ikkunaa: vasemmalla esikatsellaan videota ja oikealla - valitse vaikutukset ja muut toiminnot. Esikatseluikkunan painikkeiden avulla voit ottaa kuvakaappauksen, aloittaa ja lopettaa tallennuksen.


6


Toinen suosittu ohjelma yhteistyössäwebcam - «ManyCam». Tämä sovellus mahdollistaa myös yhden kameran käyttämisen useissa sovelluksissa samanaikaisesti ja myös lisätä tekstiä ja erikoistehosteita videotiedostoon. Silti on tehokas sovellus "Webcam 7", jonka avulla voit tallentaa ja käsitellä videon lisäksi helppo säätää.


7


Sovelluksen valitseminen, joka on kätevämpi, voit aloittaa kannettavan tietokoneen web-kameran kommunikoida ja tallentaa videota.