Vertaa online-palveluja salasanojen luomiseen

Vertaa online-palveluja salasanojen luomiseen


Käytämme käyttäjän nimeä päivittäin jasalasana: pääsy postitse, suosikkisivustoja, sosiaalisia verkostoja, viestintäohjelmia ja paljon muuta. Käyttäjä valitsee jokaisen käyttäjän henkilökohtaisten mieltymystensä mukaisesti, mutta salasanan valinnan tulisi olla herkempi. Loppujen lopuksi on helppo murtaa hyökkääjä helposti salasanalla käyttäen bruteforce-menetelmää tai toisin sanoen toistoa (tähän on olemassa erityisohjelmia). Voit etsiä ja asentaa erityisohjelmiston luodaksesi salasanan. Jopa helpompaa - käytä online-työkaluja.luotettava salasana - tietoturvavakuus


1. Genpas.narod.ru

Kätevä paikka mahdollisuuksien kannalta. Käyttäjän käyttöliittymä "admin style" -muodossa, ei keskivertoa käyttävän käyttäjän kannalta erittäin ystävällinen. Voit määrittää käyttövaihtoehdot: pienet kirjaimet, pääkirjasimet, numerot, merkit. Myös salasanan pituus ja niiden määrä. Lisäksi numero ei näytä olevan ylärajaa, ja se on turhaa - kun kirjoitan kuusinumeroisen numeron ja yritän tuottaa niin paljon salasanoja, selaimeni vain roikkuu. Voit luoda salasanan ei painikkeella, mutta käytä välittömästi jo luodut eri luokkien salasanat: Sana (helppo muistaa), Super salasana, Numerot-rekisteri, Word ja numero, Yksinkertainen.

2. Pr-cy.ru/salasana

Työkalu tunnetusta verkkosivuston resurssistaja sivuston optimoijat. Miellyttävä laakoninen käyttöliittymä. Luo yhden salasanan - käyttäjän määrittämän pituuden. Voit määrittää käyttöasetukset: Käytä englanninkielisiä kirjaimia, Käytä numeroita, Käytä symboleja, Sopii.

3. Getsecurepassword.com

Palvelu on yksinkertainen mukava käyttöliittymä,Englanti, mutta voit kääntää sivun lähes kaikkiin maailman kielisiin. Voit luoda enintään 8 salasanaa kerrallaan, pituus on 5-15 merkkiä. Voit määrittää käyttöasetukset: Käytä isoja kirjaimia, Käytä numeroita, Käytä symboleja. Palvelu osoittaa heti, kuinka luotettava salasana on. Sivustossa korostetaan, että asiakkaiden puolella on salasanoja, joita ei lähetetä Internetin välityksellä. Lisäksi on erillinen sivu, jolla on mahdollista tarkistaa minkä tahansa salasanan luotettavuus.

4. Generaattori-paroley.ru

Sivustolla on lyhyt koulutusohjelma siitä, miksi tarvitset sitäturvallinen salasana, mitkä ovat sen kriteerit, miten salasanat ovat murtautuneet. Voit luoda enintään 100 salasanaa, joiden pituus on 1 - 100 merkkiä. Voit asettaa seuraavat käyttömahdollisuudet: Pienet kirjaimet, Ylempi, Pienet kirjaimet, Ylä-Venäjä, Numerot, Symbolit. Kun sivu avataan, 12 salasanaa, joiden pituus on 12 merkkiä, on jo näytetty, eli riittävän luotettava.

5. Рasswordsgenerator.net

Englanninkielinen sivusto yksinkertaisella käyttöliittymällä. Voit luoda yhden salasanan, jonka pituus on 6 - 2048 merkkiä. Käyttövaihtoehdot: merkit, numerot, alemmat / isot kirjaimet, sulje pois vastaavat symbolit, poista monimutkaiset merkit, automaattinen korostaminen. On olemassa vaihtoehto "Luo asiakkaan puolella" (ei lähetä Internetissä), oletuksena se on käytössä. Muistat käyttöasetukset. Salasanan luontia varten salasanan muokkaustyökalu näkyy alareunassa, vaikka sen todellinen hyöty on epävarma.