Vihje 1: Svec-vastaanottimen käyttöönotto

Vihje 1: Svec-vastaanottimen käyttöönotto


Svec-vastaanottokanavien helpottamiseksivoit käyttää tavallisia sisäänpääsykoodeja. Huomaa, että joissakin malleissa ei ole ohjelmia, joissa sinun on syötettävä avaimet.Kuinka perustaa svec-vastaanotin


Tarvitset  • - laiteohjelmisto;
  • - kaapeli tietokoneen liittämiseen;
  • - Internet-yhteys.


opetus


1


Jos haluat tarkastella Svec-vastaanottimen hauskoja kanavia, käynnistä vastaanotin ja siirry päävalikkoon. Valitse kokoonpanoasetus ja siirry syöttökoodiin.


2


Valitse vaihtoehdoista, millaisia ​​avaimiahaluat siirtyä katselemaan kanavia ja napsauta painiketta, jonka lisäyskomento on aivan alareunassa. Syötä avain dekoodaukseen ja napsauta sitten valikkopainiketta. Paina sen jälkeen tietoja. Kirjoita kenttään palveluntarjoajan nimi ja tallenna muutos.


3


Lisäasetusten käyttö vastaanotin Svec suorittaa sen vilkkumisen. Tämä tehdään erityisellä nollamodeemikaapelilla, jota voi ostaa radiolaitteiden tai kodinkoneiden, tietokoneiden ja Internetin myyntipisteissä.


4


Lataa ohjelmisto laitteellesi, jossa ohjelma suorittaa vilkkuvaa toimenpidettä (tässä tapauksessa Svec TiniTools).


5


Asenna se sitten tietokoneeseenYhdistä laitteet yhteen kaapelin avulla. Valitse liitäntäportti ja laitemalli ohjelmien asetuksissa ja muuta tarvittaessa muita asetuksia mallin kokoonpanon mukaan.


6


Kopioi laiteohjelmisto laitteellesitietokone. Tämä tehdään vain siinä tapauksessa, että vältetään tietojen menetykset tulevaisuudessa ja jotta voimme palata alkuperäiseen kokoonpanoon. Jos haluat selvittää, onko laite tunnistettu järjestelmässä, katso alaikkunan merkin värin, joka tulisi vihreänä.


7


Poista vanha laiteohjelmisto käytöstä vastaanotin, lataa sitten uusi versio. Kun olet vaihtanut ohjelmiston, käynnistä laite ja määritä kanavat tavalla, joka sopii sinulle. Älä käytä vilkkumista pääsyksesi ilmaisiin katselukanaviin - se on laitonta.Vihje 2: Vastaanottimen asettaminen


Satelliittiantenni on ostettu, vastaanotin on purettu ja satelliitti-tv-kanavien runsauden ja monipuolisuuden vuoksi on edelleen sovitettava vastaanotinta.Vastaanottimen asettaminen


Asennuksen vaikein ja hienovarainen osa -satelliitin antennin oikea ja tarkka ohjaaminen. Tosiasia on, että antennin poikkeama, jonka halkaisija on 90 cm vain 1 astetta optimaalisesta suunnasta, johtaa signaalin heikkenemiseen puoleen ja antennin ohjaamiseen käytettävät välineet ovat paljon merkittävämpiä virheitä. Tämä tarkoittaa sitä, että laitteet voivat kohdistaa vain antennin, ja lopullinen asetus on tehtävä vastaanotetun signaalin todellisen tason mukaan.

  1. Kytke vastaanotin televisioon,TV niin, että valikko tulee näkyviin näytöllä. Et voi tehdä säätöä määrittämällä paikallisoskillaattorin taajuutta, koska signaali, joka vastaa satelliitin signaalin taajuuksien ja muuntimen paikallisoskillaattorin välistä eroa, on syötetty vastaanottimeen. Avaa antennin asetuspaikka (Antenniasetukset tai Antenniasetukset) ja aseta paikallisoskillaattorin taajuus.
  2. Avaa kanavahaku (Channel Search) jaMääritä satelliittisignaalin parametrit, jotka on hyväksytty tietyssä maastossa. Näytöllä näkyvät signaalin laadun asteikot auttavat asennuksessa. Käännä antenni, kunnes laatupalkki näyttää erilainen tulos nollasta. Antennin on edelleen kohdistettava niin, että signaali saavuttaa maksimiarvon, vahvistaa sen aseman ja etsiä kanavia. Ei satuta varmistamaan, että satelliitti on "kiinni", koska eri satelliiteilla on signaaleja, jotka vastaavat parametreja. Tarkkaile signaalin tasoa ruuvien lopullisessa kiristämisessä: tämä toiminta on vaarallista, koska antenni voidaan johtaa sivulle.
  3. Kanavien "haku" ei itse asiassa ole niin paljonhaku, kuinka paljon lastaus laitteen tietoihin muistiin satelliittiohjelmien parametreista. Nämä tiedot lähetetään osana signaalia, ja vastaanottimen on tunnustettava se oikein. Ne voidaan myös syöttää manuaalisesti (manuaalinen haku, manuaalinen haku), joka on aikaa vievää mutta luotettavaa. Vastaanottimen automaattinen määrittäminen on helpointa, mutta se voi kestää kauemmin. Tehokkain on verkkohaku, mutta kaikki satelliitit eivät tue sitä (NTV + tukee, ja Yamal ei).Vihje 3: Vastaanottimen asettaminen vapaisiin kanaviin


Tähän mennessä satelliittiantennitovat suosittuja monien ihmisten kanssa. Erityisesti tämä koskee niitä syrjäseutualueiden asukkaita, joilla ei ole kaapelitelevisiota. Laajan valikoiman TV-kanavia, jokaista käyttäjää vastaanotin voivat valita itselleen parhaan vaihtoehdon. Nyt satelliittiantennin kautta löydät sekä maksetun että vapaan televisionkanavat suunnilleen samaa laatua.Vastaanottimen asettaminen vapaisiin kanaviin


opetus


1


säätö vastaanotin vastaanottaa ilmaisia ​​kanavia vaatii tiettyjä taitoja ja kärsivällisyyttä. Voit määrittää vastaanoton ilmaiseksi kanavatasenna ensin satelliittiantenni ja konfiguroi se jollekin operaattorin tarjoamasta satelliitista. Lisää valikossa vastaanotin napsauta satelliittikirjauspainiketta. Sitten pitäisi näkyä ikkuna, jossa on useita skannausmenetelmiä: automaattinen, manuaalinen haku, verkkohaku ja sokea haku. Valitse jokin vaihtoehdoista ja napsauta Käynnistä skannaus.


2


Vastaanotin antaa sinulle koko kehonkanavat, jotka ovat käytettävissä valitulla satelliitilla. Heidät on yleensä jaettu kahteen pääryhmään: vapaa ja maksettu. Valitse kaikki vapaa runkokanavat, jota pidit, ja määritä jokaiselle kaukosäätimen painikkeelle tietyn tv-kanavan. Ajoittain tarkistetaan uusia ilmaisia ​​kanavia.


3


Jos edellä kuvattu menetelmä ei ole kovin suuriPidin siitä, että satelliittioperaattorisi sivustolla olisi oltava kaikki maksutelevisiokanavien asetukset, joiden uudelleen lähettämistä se suorittaa. Muista tai kirjoita nämä asetukset. Siirry sitten valikkoon vastaanotin, manuaaliseen hakuun ja vuorotellen anna asetuksetkaikki käytettävissä olevat televisiokanavat. Tällöin vähitellen täytät koko lähetysverkon ilmaisilla TV-kanavilla. On suositeltavaa valita satelliitti maksu-tv, koska tällä hetkellä pientä maksua saat todella laadukkaita ja informatiivinen televisiossa tuote, joka ei anna kyllästy milloin tahansa sutok.Sputnikovye vastaanottimet ja tv-vastaanottimet voidaan ostaa erikseen elektroniikkaliikkeestä tai asennuksen aikana levy Tilaa vastaanotin satelliittioperaattorilta. Monia eri vastaanotin malleja kotimarkkinoilla, jotta kukin asiakas voi valita itselleen vaihtoehdon toimii hyvin sekä hinnan ja tekniset ominaisuudet.
Vihje 4: Kuinka virittää svec-antennin


Satelliitti-tv on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka haluavat nähdä suuren määrän televisiokanavia, jotka täyttävät koko perheen tarpeet. Riittää, että ostat satelliitin antenni Svec, DVB-kortti ja vastaanotin, soita ohjatun toiminnon tai konfiguroi laitteen itse. Asennus on erittäin helppoa eikä vaadi erityisiä taitoja.Kuinka virittää svec antenni


opetus


1


Valitse paikka, jossa satelliittiantenni asennetaanSvec. Muista, että se olisi suunnattu eteläpuolelle eikä päällekkäisiä rakennuksia, puita tai muita signaalin esteitä. Paras vaihtoehto on talon katto.


2


Kiinnitä ankkuripultit, kannatin ja lävistin antenni valitussa paikassa. Asenna teline vaakatasossa tai pystysuorassa asennossa. Kiinnitä satelliitti antenni, kytke sitten muuntimet ja koaksiaalikaapelit, jotka myöhemmin liitetään vastaanottimeen.


3


Etsi satelliittiantennin suuntasignaalin vastaanotto. Voit tehdä tämän valitsemalla haluamasi kanavat ja tarkastelemalla luetteloa, mihin satelliitteihin ne vastaavat. Tämän seurauksena voit määrittää tarvittavan kulman satelliittiantennin asennusta varten ja säätää sen sitten kompassilla. Jos talon tai vieressä on levyjä, voit vain suuntautua niihin. Satelliittiantennin kohdistus on erityinen ohjelma, joka määrittää auringon sijainnin ja laskee tarvittavan suunnan satelliittiantennille.


4


Liitä kaikki tarvittavat johdot vastaanottimeen ja liitä se televisioon. Tämän jälkeen kytke verkkoon 220V, tarkista, että punoksen ja keskusydin ei ole suljettu.


5


Ota kaukosäädin televisiosta ja vastaanottimesta. Kytke ne päälle. Siirry "Asetukset" -valikkoon ja valitse "Kanavien haku" ja napsauta satelliittia, johon satelliittiantennit on viritetty. Oikealla tulee näkyviin valikko, jossa sinun täytyy määrittää antenniparametrit.


6


Kytke virta muuntimeen ja aseta sen tyyppiuniversaalina. Valitse "Transporter" -alivalikko, johon haluat määrittää sopivan arvon. Se löytyy yhdestä satelliitti-tv: stä omistetuista sivustoista. Sen jälkeen ilmestyy merkki, että signaalin laatu on 0%. Tämä tarkoittaa, että Svecin satelliittiantenni ei ole asennettu oikein. Jätä jonkun television lähelle ja päästä lautaselle ja aloita kääntää sitä hieman kunnes signaali tulee näkyviin.
Vihje 5: kaapelivastaanottimen asennus


säätö vastaanotin suoritetaan kaukosäätimellä. Kun olet kytkenyt laitteen päälle, on tarpeen valita tarvittavat valikkokohteet ja asettaa ohjelmaparametrit. Yleensä kaikkien kaapelivastaanottimien paikat ovat samanlaiset, vivahteet voidaan lukea ostetun mallin teknisessä käyttöoppaassa.Kuinka asentaa kaapelivastaanotin


Tarvitset  • Vastaanotin, kauko-ohjain


opetus


1


Kytke vastaanotin päälle ja etsi kaukosäätimen Menu-painike. Napsauta tätä painiketta. Näyttöön tulee luettelo kohteista. Anna Setup ja valitse OK.Kuinka asentaa kaapelivastaanotin

2


Siirry sen jälkeen alavalikkoon "Factory"ja napsauta OK. Kysymys "Nollaa tiedot?" Ilmestyy näytölle. Sen olisi vastattava myönteisesti. Se palaa ja palaa tehdasasetuksiin vastaanotin. Sammuta sitten vastaanotin. Suljetuksen aikana kaikki aiemmin tehdyt asetukset poistetaan kokonaan.


3


Käännä vastaanotin takaisin. Valikko tulee näkyviin englanniksi. Valitse valikosta Järjestelmäasetukset ja paina OK. Valitse luettelossa kieliasetus ja napsauta OK. Valitse kaikista alivalikoista venäläinen kieli siirtämällä kaukosäätimen nuolia.


4


Kun olet määrittänyt kielen, paina kerrankaukosäätimen Exit-painikkeesta. Siirry Asetukset-valikkoon ja vahvista painamalla OK. Näyttöön tulee alavalikoiden luettelo, valitse "Channel Search" ja paina OK. "Hakutila" asetettu Automaattinen. Käytä kauko-ohjaimen numeronäppäimiä ja nuolia asettaaksesi tällaiset parametrit: virtausnopeus - 6375, tyyppi QAM-64, alkutaajuus - 298000, lopullinen taajuus - 466000, vapaa tai koodattu tai vain vapaa. Napsauta Aloita haku ja vahvista valinta OK-painikkeella. Odota, kunnes ohjelma lopettaa skannauksen.


5


Skannauksen jälkeen tulee näyttöön ikkuna. Paina OK kerran. Löydetyt kanavat tallennetaan ja ohjelma siirtää sinut edelliseen alivalikkoon. "Hakutilan" pitäisi valita Auto uudelleen. Aseta nuolinäppäimillä kohtaan "Kirjoita QAM" ja muuta 64-128. Palaa "Aloita haku" ja paina OK. Odota, kunnes skannaus on valmis.


6


Kun ikkuna avautuu uudelleen, valitse OK ja sitten Lopeta. Kaikki löydetyt kanavat tallennetaan laitteen muistiin.