Missä maissa kaksoiskansalaisuus on sallittu

Missä maissa kaksoiskansalaisuus on sallittu


Poliittinen ja taloudellinen epävakaus vuonna 2003monissa maailman maissa ihmiset ajattelevat heidän ja heidän läheistensa turvallisuutta. Erityisesti se koskee entisen sosialistisen leirin maita. Perheiden suojelemiseksi poliittisilta ja taloudellisilta kataklismilta ihmiset päättävät maastamuuton. Vanhan maailman maat (Euroopan maat) käyttävät suurinta kysyntää tässä asiassa, koska suuri osa niistä tarjoaa kaksinkertaisen kansalaisuuden. Huolimatta siitä, että useimmissa näissä maissa tätä mahdollisuutta ei ole laillistettu, kaksinkertaisen kansalaisuuden omaavat asukkaat ovat melko paljon.Missä maissa kaksoiskansalaisuus on sallittu


opetus


1


Kaksoiskansalaisuus Euroopassa salliiparantaa elämänlaatua ja antaa mahdollisuuden vapaaseen liikkuvuuteen ympäri maailmaa, tallentaa rahaa eurooppalaisiin pankkeihin, laajentaa kansainvälistä liiketoimintaa ja paljon muuta. Lisäksi on tärkeää päästä eroon asiakirjoista: viisumien ja muiden asiakirjojen antamisesta.


2


Euroopan maat, joissa kaksinkertainen kansalaisuus on laillistettu: Bulgaria, Unkari, Irlanti, Italia, Kypros, Romania, Slovakia, Turkki, Ranska, Sveitsi.


3


Euroopan maissa, joissa kategorisestiDual kansalaisuus on kielletty: Andorra, Valko-Venäjä, Malta, Monaco, Liettua, Puola, Kroatia ja Viro. Eli tässä luetelluissa maissa voit olla vain tämän maan kansalainen ja kantamaan vastuun kyseisen valtion lainsäädännön mukaisesti oleskelun keston ajan sen alueella.


4


Kaikissa muissa maissa tarkistuksiakaksinkertaisen kansalaisuuden mahdollisuus. Esimerkiksi jos antaa Tšekin kansalaisuutta ja siirretty tähän maahan, elää sen alueella 5 vuotta, luopumatta valtion kansalainen tila, joka oli aiemmin elänyt, on mahdollista laillistaa kaksoiskansalaisuuden.


5


Tšekin tasavallan lisäksi myös muissa Euroopan maissa onerilaiset kaksoiskansalaisuuden rekisteröintierot. Esimerkiksi Sloveniassa kaksoiskansalaisuus voi olla pakotettu maahanmuuttajille ja heidän lapsilleen. Suomessa, lukuun ottamatta syntyneiden lasten ja ulkopuolella asuvat käytävillä maassa, jossa toinen vanhemmista - Finn tai ulkomaalaisille henkilöille, jotka ovat tehneet avioliitto suomalaisten kanssa. Latviassa voidaan myöntää kaksinkertaista kansalaisuutta koskeva lupa maan ministerineuvostolta. Islannissa kaksoiskansalaisuutta voivat saada vain ulkomaalaiset, jotka ovat tulleet kansalaisiksi tämän maan kansalaisiksi. Islantilaisille kaksinkertainen kansalaisuus on kielletty. Tanskassa kaksoiskansalaisuutta voidaan saada ainoastaan ​​tanskalaisilta, jotka ovat naimisissa ulkomaalaisia. Ja kaksoiskansalaisuus ulkomaalaisille on ehdottomasti kielletty. Kreikassa kaksoiskansalaisuus säilytetään vain asiakirjojen käsittelyn aikana, minkä jälkeen se kumotaan. Sveitsissä vain alle 22-vuotiaat lapset, jotka ovat syntyneet Ruotsin vanhempien ulkopuolella, ovat oikeutettuja kaksinkertaiseen kansalaisuuteen. Saksassa yksinomaan lapsuudesta syntyneillä tai ulkomaalaisilla naimisissa olevilla saksalaisilla on oikeus kaksinkertaiseen kansalaisuuteen. Espanjassa, kaksoiskansalaisuus voi saada vain asukkaiden maat, jotka ovat allekirjoittaneet kansainvälisen sopimuksen kanssa: Argentiina, Bolivia, Guatemala, Honduras, Dominikaaninen tasavalta, Costa Rican, Nicaraguan, Paraguay, Peru, Chile, Ecuador. Moldovan tasavallassa kaksoiskansalaisuuden käyttöönottoa varten on tarpeen saada tasavallan presidentin henkilökohtainen päätös. Norjassa ulkomailla syntyneet lapset saavat toisen kansalaisuuden syntymän tai perintöoikeuden mukaan. Sama koskee Belgiaa, Luxemburgia, Itävaltaa ja Alankomaita.