Miksi Mikhail Circle kuoli

Miksi Mikhail Circle kuoli


Kesäkuun 30. päivänä 1. heinäkuuta kuuluisa laulaja MikhailYmpyrä tapettiin. Hän sai kaksi ampuma-haavaa, sulki vaimon luoteja ja kuoli sairaalassa. On useita versioita, jotka saattavat olla syynä hänen kuolemaansa.Miksi Mikhail Circle kuoli


opetus


1


Ensimmäisen version mukaan kuuluisa laulaja MikhailPiireissä voisi tappaa tavallisia riittämättömiä ihmisiä, jotka vain halusivat ryöstää mökkiä. Oli kummallista ajatella, että rikolliset ja rikollisviranomaiset, joita tämä mies lauloi niin paljon, voisivat hyökätä häntä vastaan. Asiantuntijat uskovat, että tämä versio on väärä, koska ammattitaitoiset ihmiset surmasivat todennäköisesti lahjakkaan muusikon. Tutkimuksen tuloksena kävi ilmi, että rikos oli valmisteltu etukäteen ja huolellisesti suunniteltu.


2


Toisen version mukaan Mikhailin kuolema voisi tullasopimus tappaminen. Tämä versio kuitenkin kyseenalaistettiin, koska piirejä oli voitu toimittaa sairaalaan, ja ammattilaiset tappajat eivät koskaan päästä pois uhrinsa ja jättäisi hänet eloon. Siksi kriminologit ovat varmoja siitä, että rikoksen tarkoitus oli edelleen ryöstö eikä kuuluisan laulajan murha.


3


Kolmas versio oli tämän henkilön hyökkäysjärjestäytynyt henkilöiden ryhmittely. Samankaltainen rikos tehtiin paljon kauemmin niissä paikoissa, joissa ympyrä asui. Ihmiset pääsivät juuri yhteen mökkiin, sidottivat vuokralaisiaan ja ottivat rahaa ja arvoesineitä talosta. Rikollisten käsinkirjoittajat yhdistyvät Michaelin murhaajien tekemiin toimiin, joten tämä versio voi osoittautua todeksi.


4


Neljäs versio on tullut varsin eksoottiseksi. Yksi paikallisista Tver-sanomalehdistä ehdotti, että hyökkäys julkkisjoukkoon on sitoutunut, koska hän ei halunnut allekirjoittaa Tver-varasyritystä "obshchak". Tätä versiota kohdattiin myös lukuisia epäilyksiä, koska myöhemmin rikosoikeudelliset viranomaiset olivat vihastuneet tapahtumaan ja lupasivat miljoonan ruplan palkinnon jollekin, joka auttaisi löytämään Mikhail Krugin tappajat.


5


Viidennen version mukaan lahjakkaiden murhamies oli hyödyllinen vaimolleen Irina Krugille. Nämä ajatukset herättivät hänen käyttäytymistään kuolleen vaimon kuoleman jälkeen antamien haastattelujen aikana. Hän ei puhu hänen rakkaudestaan ​​miehelleen, vaan iloisesti puhui lahjoista, jotka hän antoi hänelle. Lisäksi toimittajat ovat varmoja siitä, että nainen ei nähnyt miehensä miehenä. Ensinnäkin hän oli julkkis hänen puolestaan. Mikhail Krug toistuvasti totesi, että hänen vaimollaan ei ollut ääntä eikä halunnut, että hän olisi mukana luovaa luovaa toimintaa.