Mikä on sarja "House with lilies"

Mikä on sarja "House with lilies"


Uusi televisio-sarja on perhe-saga eturivin sankarin Mikhail Govorovin ja hänen perheensä elämästä. Elokuva kertoo useiden Neuvostoliiton sukupolvien sodan päättymisestä sotaan.Mikä on sarja "House with lilies"


Tontti

Kuvan johtaja on Vladimir Krasnopolsky.
Vuonna 1946, fasistien voiton jälkeen,sankari-front-line työntekijä Mikhail Govorov palaa rauhalliseen elämään. Mutta hänen tapansa ei valehdella vaimonsa kanssa. Michael oppi, että Tasia oli nainen, jota hän tapasi sodan teillä ja rakastui, synnytti tyttärensä, ja hänet tapettiin junan pommituksissa. Pikku Lily on Mikhailin oma tytär. Hän löytää sen orpokodissa. Yhdessä Govorovin kanssa tulee lopulta perheeseen. Laittomien tyttären ulkonäkö on Mikhailin, hänen vaimonsa ja pikku poikansa Kochi (Constantine) perheen epämiellyttävä yllätys. Hänen vaimonsa ei voinut toipua tästä tuulesta. Hän ei antanut anteeksi miehelleen eikä hyväksynyt hänen "verta". Mikhailin läheinen ystävä, Dementy Shulgin, kutsuu häntä ottamaan vastuunsa. Tämän jälkeen Govorov-perhe siirtyy kaupungin ulkopuolella olevalle vanhan kartanolle. Yleinen usko on kastellut sitä "talon liljat". Se yhdistää valitettavan naisen legenda, joka asetti kirouksen talolle ja sen asukkaille. Ja vaikka tämä tapahtui yhdeksännentoista vuosisadalla, talo on yhä vihamielinen vierailijoilleen. "Ei ole olemassa onnea niille, jotka asuvat siellä sata vuotta", tämä loitsu pelottaa ihmisiä hänestä. Mutta Govorovit, jotka eivät tiedä hänestä mitään, tulevat talon uusiksi mestareiksi. Alun perin heidän elämänsä menee hyvin, mutta epäonnistumiset alkavat pian kummitella kerran huolimatonta Michaelia. Poika kuolee, ja vaimo vajtaa vuoren viinissä. Ja sitten tiedetään, että Tania, Lilyn äiti, on selviytynyt ja etsii tyttärensä. Näin yhden perheen tarina avautuu. Lapset kasvavat, vanhemmat vanhenevat. Mutta he kaikki elävät edelleen talon katon alla, joissa on tullut heidän sukulaistensa liljat. Ja tämä saga ei ole vielä päättynyt.

Pääosissa toimijat

Roolit pelataan sekä Venäjän ja Ukrainan toimijoille: Sergey vauhtipyörä, Darya Moroz, Nikolai Dobrynin, Olesya Sudzilovskaya Jevgeni Knyazev Viktor Rakov ym.
Sergei Makhovikov - suosittu venäläinen näyttelijäteatteri ja elokuvateatteri, ohjaaja, omien laulujensa toteuttaja. Hän syntyi vuonna 1963. Sarjakuvan tähti: "Blind", "Secret Guard", "Blind-2", "Gromovs", "Saboteur-2". Daria Moroz on venäläinen näyttelijä teatterista ja elokuvasta. Hän syntyi vuonna 1983. Vanhemmat ovat kuuluisa näyttelijä Marina Levotova ja ohjaaja Yuri Moroz. Aloin kuvata elokuvissa 3 kuukautta. Yhteensä hän soitti 53 elokuvassa ja sarjassa. Vuonna 2009 hänet sai Nika-palkinnon parhaasta naisroolistaan ​​(elokuva "Live and Remember"). Olesya Sudzilovskaya on Neuvostoliiton ja Venäjän teatterin ja elokuvan näyttelijä. Elokuvien tähti "Äiti, Älä nauraa", "Lily of the Valley Hopea". Hän esiintyi 56 elokuvassa.

Tietoja näyttelystä

Venäjän elokuvastudioiden yhteinen tuotanto"Favorit Film" ja Ukrainan Film.UA. Premiere tapahtui 31. maaliskuuta 2014. Kausi 1 näytettiin. Yhteensä 24 sarjaa poistetaan. Kunkin sarjan kesto on noin 45 minuuttia.