Missä maissa incestia on sallittu?

Missä maissa incestia on sallittu?


Seksuaalisen haltioitumisen yhteydessä esiintyvät rikokset ovat yleistyneet. Missä maissa incestia on sallittu? Lainsäädäntöä ei ole kielletty useissa sivistyneissä valtioissa.Missä maissa incestia on sallittu?


opetus


1


Venäjä. Tämä tuntuu oudolta, mutta lain mukaan incestia Venäjällä ei ole kielletty. Et voi mennä naimisiin sukulaisten kanssa nousevalla suoralla linjalla, esimerkiksi isällä tyttären kanssa tai isoäidillä pojanpoikanen kanssa. Tämä pätee adoptiovanhemmille, joilla on adoptoitu lapsi. Veli ja sisko eivät myöskään saa yhteyttä. Mutta kukaan ei mainitse setäistä ja sisaruksista, kuten serkkuista ja serkusta. Siksi tämä on sallittua.


2


Alankomaat. Tätä maata puhutaan usein vapaimmista laeista. Homoseksuaalien välisten avioliittojen laillistaminen, heidän oikeuksiensa suojaaminen ja kevyiden huumeiden myynti - kaikki tämä on Amsterdamin standardi. Hollantilainen incestia ei ole sallittu vain. Jopa täällä avioliittojen väliset avioliitot tunnustetaan oikeutetuksi. Ainoa ehto viestinnän viralliselle varmistamiselle on rakastajien ikä. Ero ei saa olla yli kahdeksan vuotta.


3


Sveitsissä. Maa, joka on äskettäin ratkaissut incestin. Vuodesta 2010 alkaen tässä kehittyneessä valtiossa korkein elintaso on muuttanut lakeja. Artikkeli rikosoikeudellinen vastuu teosta yhtäkkiä katosi koodia kuin yleisö on johtanut kaunaa.


4


Ranska. Epäonnistuminen on sallittua tässä maassa kiistanalainen kysymys. Siviililaki kieltää avioliittoja läheisten sukulaisten välillä XIX-luvulta. Mutta laissa ei ole lainkaan merkintää sukupuolisuhteiden tekemisestä verisukulaisten aikuisten välillä. Siksi tätä pidetään parin henkilökohtaisena kysymyksenä.


5


Belgia. Tässä Euroopan maassa pakotetut avioliitot ovat kiellettyjä, väkivaltainen tekijä suljetaan a priori pois. Mutta incest täällä pidetään arjen jokapäiväisessä elämässä.


6


Intiassa. Intiassa kehitysmaana ei kielletä incestaa suhteena. Lisäksi ei ole otettu huomioon enemmistön ikää, kuten tavallisessa mielessä sivistyneissä valtioissa.


7


Azerbaidžanissa. On mahdollista erottaa tämä maa lähimpänä Venäjää. Incest on sallittu paitsi täällä, myös monissa muissa idän maissa. Erityisesti se koskee kylän tilannetta. Perinteet ovat etusijalla, ja serkkujen ja sisarten välinen avioliitto tulee normaaliksi. Häät pidetään juhlallisesti. Rituaali, joka osoittaa arkkia hääpäivän jälkeen kaikille sukulaisille, on yleistä.