Kuka on Bajun kissa?

Kuka on Bajun kissa?


Kaikista Venäjän kansanperinteen asuvien erilaisten pahuuden joukosta on melko suloinen olento - kissa Bayun. Kuitenkin kokous tämän viehättävän kissa uhkasi henkilöä, jolla oli huomattavia ongelmia.Bajun Cote


Kuten upea lintu Sirin, kissa Bajunon todella maaginen ääni. Hänen upeilla satuillaan hän puhuu ja paljastaa lähestyvät matkustajat. Ne, jotka eivät pysty vastustamaan hänen hurmaa, kissa-sorcerer riistää elämästä. Mutta joka pystyy hillitsemään tämän hämmästyttävän eläimen, se kykenee selviytymään mistä tahansa sairaudesta, sillä Bayunin saduilla on parantava voima.

Maaginen kissa elää maailman loppupäässä, vuonnatai pahanhenkisessä kuolleessa metsässä, jossa ei ole muuta elävää olentoa: ei eläintä, ei lintua. Baiunin kissa voi myös elää Baba Jagan kanssa, koska hän on hänen omistautunut palvelija.

On monia venäläisiä kansanmurtoja,jonka päähankkijalla on ohjeet Bayunin saaliiksi, mutta tämä tehdään nuorten miehen lähettämiseksi tiettyyn kuolemaan. Ivan Tsarevichin on suojattava itsestään rautapäällinen ja rautahanskat. Vihitty kissa tulee ihana parantaja.

On matala kissa Bajun ja toinen hyödyllinenja rauhanomaisen miehityksen. Vanhat venäläiset äidit kutsuivat häntä polttelemaan lapsia maksamaan työstään piirakka ja lasillinen viiniä. Myöhemmin viini korvattiin maitorummalla, mikä käänsi noidan kissa tavallisimpana lemmikkinä.

Kissa-kertoja ei kuitenkaan menetettyvuosisatojen syvyys. Ei ole vaikea tunnistaa häntä Pushkinin "Ruslanin ja Lyudmilan" runoilun "tutkijan kissa" -kuvassa. "Tammi vihreä", jonka mukaan kissa kävelee, on slaavilaisesta mytologiasta peräisin oleva World Tree.

Bajunin läheinen sukulaisuus on synkkäkissa Matvey, jonka kuvan suurella ironilla loi Mikhail Boyarsky musikaalin "Uuden vuoden Masha ja Vityan seikkailut". Muuten, niin kauan sitten kuuluisa näyttelijä ilmaisi ja tutkijan kissa animoitujen elokuvien "Ivan Tsarevich ja Gray Wolf" ja "Ivan Tsarevich ja Gray Wolf 2".