Vihje 1: Mitä Leshy näyttää?

Vihje 1: Mitä Leshy näyttää?


Leshiy, kuten suurin osa epäpuhtaiden edustajistavoima, on osa antiikin pakanallisia uskomuksia. Tähän asti hänen kuvansa ovat säilyneet venäläisten kansanmurtajien vuoksi, joten ei ole vaikea kuvitella tämän olennon ulkonäköä.Kuinka koira


Leshiy on metsän ja sen omistajan henki ja omistajalukuisat asukkaat. Vaikka hänen goblinsa on kaikissa metsissä, hänelle annetaan erityinen rakkaus kuuselle. Usein gobliini on pukeutunut mieheksi, mutta hänen kaatopaikansa vasen puoli on peitetty oikealla ja ei päinvastoin kuin ihmiset käyttävät. Se ympäröi metsän röyhelö, jossa on punainen haarukka. Hänen kengät ovat hämmentyneitä: oikea jalka asetetaan vasempaan jalkaan, ja vasen on oikealla jalalla. Hänen silmänsä ovat vihreät ja palavat kirkkaalla liekillä.

Vaikka goblin yrittää kaikin tavoin piilottaa hänen"Epäpuhdas" alkuperää, se ei ole niin helppoa tehdä. Asia on, että hänellä on sininen veren, ja jos katsot häntä hevosen oikean korvan kautta, hänen ihonsa saa sinisen värisävyn. Hän ei näe kulmakarvoja ja silmäripsejä, hän kampailee hiuksia päässään vasemmalle. Jos leshchi kävelee metsänsä läpi, niin hänen kasvunsa on yhtä kuin korkeimmat puut. Mutta kun metsähihminen menee ulos reunalle, näyttää siltä kuin pieni ruoho ja se voi piiloutua marja-lehtien alle. Metsässä, leshy ryntää kuin hullu, jatkuvasti menettää hattunsa.

Jos henkilö menee metsään sienistä taimarjat ja kuljettaa pois, vaeltaa pusikko, paholainen voi vapauttaa hänet silmissä sumu, että hän olisi jo pitkään kiertänyt hakutoiminnon samasta paikasta. Osaavia ihmisiä kehotetaan istua kanto menetetty, ottaa pois ja käännetään nurinpäin vaatteita ja sitten laittaa se uudelleen. Lisäksi sinun on aina vaihdettava bast-kenkiä. Jos satumme täyttää useimmat metsänomistajan, sinun täytyy turvallisesti lähestyä häntä ja huutavat: "Lampaat muki, fleece" Silloin perkele katoaa, ja he itse aiheutettu sumu haihtuu välittömästi, sillä jos näin ei ollut.Vinkki 2: Missä Snow Maiden elää


Jos on selvää, että Joulupukki asuu metsässä lähellä Great Ustyug, monet ihme, jos on Snow Maiden?Korkea torni. Suuri Ustyug


Kun jakaa asuntoja, viranomaisetpäätti, että hänen pitäisi elää missä hän on syntynyt - Kostroman kunniakunnassa. Valinta laski hänen puolestaan ​​yksinkertaisesta ja hyvästä syystä, että Snow Maiden syntyi Kostromassa Venäjän kirjailijan ja näytelmäkirjailijan N. Ostrovskyn luomasta kuvasta. Seuraavaksi tunnetuimpien balettiteatterien vaiheissa samaa balettia soitettiin P.I: n musiikkiin. Tšaikovski. Seulottu peli voitti miljoonien lasten ja aikuisten sydämet.

Päätettiin olla lähettämättä tähtiä metsään, vaan antamaan hänelle palatsi aivan kaupungin keskustassa. Tietenkin Snegurochkan torni on vaatimattomampi kuin Joulupukin, mutta loppujen lopuksi hän on vanhempi ja kiinteämpi.

Toisin kuin Joulupukin isoisä, missä enemmänkertoo kuukausien aikana Snow Maiden talossa elää satumaisia ​​sankareita - Kikimora, Leshiy, Domovoi, Cat Bajun. Muinaisten slaavien jumalat ovat myös mielenkiintoisia. Paljon mielenkiintoisia ja odottamattomia vieraita odottavat vieraita. Tunne, missä Snow Maiden on mukavin Ice Room -huoneessa, jossa juomia tarjoillaan jääpakkauksissa ja lasissa.

Hauska esitys monipuolistaa kiertueen Snow Maiden talon ympärillä. Ja tietenkin valokuvia tyttären emännän ja sadun sankareita, muistoja matkamuistoja.

Käynti Snow Maiden voi tulla milloin tahansa vuoden, mutta talvella voi siirtää kaikki tunnetta sadun ja todellisuuden samanaikaisesti.
Vihje 3: Miksi tarvitsemme asianajajia


Historioitsijat pitävät ensimmäisen asianajajan ulkonäköäkolmannen vuosisadan eKr. Tämän ammatin muodostuminen liittyy oikeussuhteiden siirtymiseen korkeammalle tasolle. Silloin syntyi Rooman laki ja ihmiset tarvitsevat tietoa kentästä.Miksi tarvitsemme asianajajia


Ilmaisu "asianajaja" laajimmassa merkityksessä ymmärretään juridiikan alan asiantuntijaksi. Käytännössä laki on kapeampi erikoistuminen. Se voidaan erottaa lakimiehiä alalla toimivien rikosoikeuden, siviilioikeuden, asianajajat, notaarit ym. Olemassaolo lukuisia oikeudellisia erikoisalojen johtuu läsnäolo suuren määrän materiaalia kullakin alueella prava.Funktsii lakimiehet määräytyvät niiden erikoistumista. Asianajaja työskentelee lainvalvonta, voi toimia virallisen syyttäjän ja asianajajan asianajajaliiton on suojeltava kansalaisia ​​oikeusviranomaisten. Notaari harjoittaa rekisteröinnin erilaisten asiakirjojen laatiminen testamentit ja valtakirjat, asiakirjoina ja t.d.Yuristy aina toimi välittäjinä monimutkaisen oikeusjärjestelmän ja kansalaisyhteiskuntaa. Suurin osa väestöstä ei ole juridista lukutaitoa ja pyytää selvittämään asianajajiensa oikeuksia. Toimiminen eräänlainen kasvattajien edustajat ammatin pitävät auki työpajoja siviili-, työ-, perhe- ja muita oikeuksia. Vastaavissa ammateissa laki miten kansalaiset voivat suojellaetujaan, saavuttaa ne tai muita etuja, ei uhriksi byrokraattinen proizvola.Yuridicheskaya apua tarvitaan nykyajan ihmiselle paitsi omaisuutta tai liikeasioissa, vaan myös käsiteltäessä monet selviytymistään. Making tärkeä hankinta käyttävät palveluja kauneushoitolat, kuntosalit usein ihmiset usein kohtaavat vastuuttomuutta, huolimattomuudesta ja ahneus. Auttaa ratkaisemaan näitä konflikteja voi olla vain asiantuntija suojelemiseksi oikeuksien median potrebiteley.Sovremennye elävästi reagoida oikeudellinen tilanne vallitsevan yhteiskunnassa ja on usein kutsuttu lakimiehiä eri rooleja siirtoon arvovaltainen asiantuntijoiden osaa arvioida siitä näkökulmasta, jäsenten oikeuksia säädösten ja neuvontapalveluja nykyiset ongelmat .