Neuvosto 1: venäläinen talonpojan ateria

Neuvosto 1: venäläinen talonpojan ateria


Casual table in russian talonpoika perhe ei oleerosi erilainen lajike. Tärkeimmät ruoat olivat ruisleipä, kaalikeitto, kaalikeitto ja kvass. Kesällä yksinkertainen ruokavalio voisi vaihdella sieniä, marjoja, pähkinöitä ja hunajaa. Mutta talonpojan aterian perustana oli aina leipää.Venäjän talonpoikaishuone


Venäjän talonpoika ei voinut kuvitella elämäänsä ilmanleipää. Siksi nälkä alkoi kevyissä vuosina runsasta liharuokaa huolimatta. Leipä paistettiin pääasiassa ruisjauhosta. Valkohiekkakala oli palvellut vain juhla-pöydälle. Jos sato epäonnistui, jauhot lisättiin kvinoaan, nokkoseen, leseeen ja puunkuoriin. Tällainen leipä oli melko katkera, mutta pelasti talonpoikaisperheen nälästä.

Hyvin vauras, runsaat vuodet jauhot paistetaanpaljon erilaisia ​​ruokia. Juhlatarjousta tarjoilevat piirakat, pannukakut, piparkakut ja pannukakut. Samaan aikaan vanhanajan pannukakut valmistettiin ei vehnästä tai ruista, vaan tattarijauhosta. Ne muuttuivat reheviksi, löysäksi ja niillä oli tyypillinen raikkaava maku.

Venäjällä ei ollut juhlaapiirakoita. Ei ole ihme, että sana "piirakka" tuli juuresta "juhlaan". Piirakat paistettiin erilaisista taikinoista, olivat erilaisia ​​muotoja ja kokoja. Erilaisia ​​täytteitä olivat liha ja kala, raejuusto ja munat, hedelmät ja vihannekset, sienet ja marjat.

Juhlissa,piparkakut. Pieistä poiketen niillä ei ollut täyttöä, mutta taikina lisättiin hunajaa ja mausteita. Usein piparkakkuja tehtiin kuvitteellisesti: linnun, eläimen tai kalan muodossa. Myös palloja valmistettiin. Se oli niin porkkana, että kaikki tunsivat Kolobok venäläisestä kansanmusiikista.

Suuri suosio Venäjällä ja puuroa. Se oli kohtuuhintaista ja samalla ravitsevaa ruokaa. Samanaikaisesti puuroa kutsuttiin paitsi tavanomaisesta viljasta valmistetusta lautasesta, mutta myös kaikesta keitosta murskatuista tuotteista, sis. kalaa, vihanneksia ja herneitä.

Toinen todella venäläinen ateria on keitto. Totta, vanhoina aikoina, keittoa kutsuttiin lähes kaikki keitto, ei vain keitto kaali, kuten nyt. Perinteinen venäläinen keitto, joka on keitetty lihaliemessä tuoretta tai hapan kaalia. Keväällä ne voisivat olla täynnä nuoria nokosia tai sorrel. On mielenkiintoista, että venäläiset matkustajat, jotka matkustivat talvella pitkällä matkan varrella, veivät mukanaan jäädytetty kaalikeittoa, jonka jälkeen he lämmittivät ja pysähtyivät majatalossa.

Suosikki venäläinen juoma oli kvass. Lisäksi sitä käytetään usein edullisten ruokien valmistukseen. Niistä - okroshka, botvina, punajuurta ja kalkkuna. Botvina valmistettiin kvassista ja keitetystä juurikasten yläosasta. Tyurya oli leipä, täynnä kvassia, ja toisinaan oli tärkein ateria köyhien perheissä.Vihje 2: Mitä "Seitsemäs vesi Kiteellä"


"Seitsemäs vesi hyytelöllä" - kuvio-ilmaus,käytetään yleensä ilmaisemaan ihmisten välisen suhteen luonnetta. Tästä huolimatta liikevaihdolla on huomattava kulinaarinen alkuperä.Mitä "Seitsemäs vesi on Kisel"


"Seitsemäs vesi hyytelöllä" on metaforinen lausunto, jota sovelletaan, jos puhuja haluaa korostaa kyseisten ihmisten välisten perhesiteiden etäisyyttä.

Termin alkuperä

Kissel on perinteinen venäläinen ruokalaji,jonka valmistusta alun perin tehtiin kauranmehun perusteella. Tuloksena oli paksu hyytelömäinen massa, jota käytetään usein pääruoka erään talonpojan ateria, koska se oli melko runsas ja ei vaadi suuria ainekustannukset: kaura ollut tarpeeksi jopa kaikkein vaatimaton keinot semyah.Poskolku hyytelö tällaisessa perheessä on yleensä tarkoitus ruokkia suuri määrä kuluttajien, se on useimmiten valmistettu suuria määriä, joten hyytelö pitää rajoitetun ajan vain seisoo odottaa käyttöä. Jos tämä aikaväli on riittävän pitkä, päälle tärkeimmistä tiheä massa hyytelö ilmestyi nesteen kerros pienempi tiheys, joka itse asiassa oli lähellä tavanomaisen vode.Voda joka ilmestyi aikana tällaiset laskeutumisen vain epämääräisesti muistuttaa maku hyytelö, joten se oli se on tavanomaista yhdistää. Kuitenkin, jos astia pysyi paikallaan, vesi yleensä ilmestyi uudelleen. Tässä tapauksessa, toinen, kolmas ja sitä seuraavat osat tämän nesteen olivat niiden maku on harvinaisempaa alkuperäisen lautasen. Se meni pois lause "vesi seitsemäntenä hyytelö" - eli aine hyvin vähän yhdennäköisyys alkuperäisen istochnik.Nazyvat tämä vesi on seitsemäs ei hyväksytty, koska sen erityisen maun ja kaltevuus koska tämä määrä, joka näkyy myös muissa Venäjän sananlaskuja ja sanontoja, kuten "nero", "liian monta kokit pilata liemi" ja muut. Kuitenkin joillakin alueilla myös tapasi variantti "kymmenesosaa äänistä vanukasta."

Termin käyttö

Nykyajan venäjä, senAlkuperäisessä mielessä ilmaus "Seitsemäs vesi Kiselilla" ei käytännössä käytetä. Nykyään sillä on allegorinen merkitys ja sitä käytetään useimmiten viittaamaan hyvin syrjäisiin perhesiteisiin, joiden luonnetta ja alkuperää on hyvin vaikea todeta. Usein tämän ilmaisun käytöllä on negatiivinen merkitys, joka liittyy tällaisten sukulaisten kohtuuttomiin vaatimuksiin tällaisen sukulaisuuden perusteella. Esimerkiksi liikevaihtoa voidaan kuulla perintön jakamisen tilanteessa.


Vinkki 3: Kuinka juoda venäläistä vodkaa


Vodkaa pidetään alkuperäislähtöisenä, perinteisenä venäläisenäjuoda, vaikka ensimmäinen prototyyppi saatiin 1800-luvun persiahoidosta. Sitten sitä käytettiin yksinomaan lääketieteellisiin tarkoituksiin. Nyt vodka on lähes kaikkien venäläisten juhlien luovuttamaton kumppani.Kuinka juoda venäläistä vodkaa


opetus


1


Pöydän valmistelu Vodkaa on pureskeltava. Joten se ärsyttää mahalaa vähemmän ja päihtymisprosentti on pehmeämpää. Snacks voi olla kahta tyyppiä: kuuma ja kylmä. Kylmään ovat suolakurkkuja ja marinadeja, lihaa, juustoja viipaleita, kylmiä jne. Mutta edullisia vielä kuumia välipaloja: keitto, borsch, julienne, muita ruokia, jotka tarjoillaan kuumana.


2


Tarjoilu Erikoisannoksia ei tarvita,tarpeeksi järjestää välipaloja pöydälle ja saada lasin. Vodkaa varten käytetään 40-80 grammaa pieniä paaluita. Myös pöydällä pitäisi olla karamelli virvoitusjuomilla - ne pitäisi olla hiilihappoa.


3


Syöminen Jokainen juoda lasillisen vodkaa, mukaan lukienensimmäinen (päinvastoin kuin suosittu mielipide), olisi syödä. Jos aiot juoda muutaman lasillisen, älä välittömästi syö yli, on parempi, jos ruoka tulee kehoon vähitellen jokaisen lasin jälkeen. Aterian aikana pitäisi juoda pari lasillista virvoitusjuomia, tk. vodkan jakamista varten keho tarvitsee paljon vettä. Älä myöskään unohda, että vodka on itsenäinen juoma, sitä ei suositella yhdistettäväksi muiden alkoholijuomien kanssa. Jopa klassiset cocktailit vodkalla lisäävät seuraavana aamuna krapulaa.


4


Hyvää huomenta!Jos aamulla et tunne krapulaa, silloin aattona et ylittänyt korkoasi. Häiriöiden vuoksi sinun tulisi rajoittaa itsesi kevyeen aamiaiseen, ottaa C-vitamiinia, foolihappoa ja juoda runsaasti vettä aamulla ja tulevaisuudessa - vähentää juomasi määrää.
Vihje 4: Kuinka valmistauduta kotitekoiseen Plov


Tietenkin pilaf joka meillä kotona keittää, on erilainen kuin se,joka on keitetty avotulella, kauhalla ja vain karitsasta. Mutta kaupungin riemasten vakavassa viidakossa meidän on valitettavasti oltava tyytyväisiä siihen, mikä on. Tästä huolimatta koti pilaf erinomaisella kultaisella värillä on erittäin maukasta.Kuinka valmistauduta kotitekoiseen Plov


Tarvitset  • Lammas - 1 kg;
  • rasva - 250 g;
  • </ li>
  • sipuli - 5 kpl;
  • </ li>
  • porkkanat - 0,5 kg;
  • </ li>
  • riisi - 1,5 kohdetta;
  • </ li>
  • suolaa
  • </ li>
  • pippuri - maku.
  </ li>
  </ ul>

  opetus


  1


  Karitsan leikattu pieniksi paloiksi, pekoni - kuutioiksi, sipulirenkaiksi ja porkkanoiksi.


  2


  Huuhtele riisi perusteellisesti ja kuivaa se.


  3


  Sulata rasva hanhiin, kunnes se on squash, jonka jälkeen poistat.


  4


  Kuumennetussa rasvassa lisätään sipulit ja paista kunnes vaalea kultainen väri.


  5


  Lisää liha, porkkana, suola, pippuri ja paahtoleipä ohutkuoriin.


  6


  Kaada 6 lasillista vettä ja keitä kahvin alle 30 minuuttia.


  7


  Lisää riisiä ja vähän vettä, mutta niin, että vesi on 2 senttimetriä riisin tasoa korkeammalla.


  8


  Kun vesi keitetään pois, poista se pilaf tulesta. Kerää se potin seinältä keskelle dian muodossa ja jätä 30 - 40 minuuttia. Nyt voit aloittaa syömisen. Bon appetit!