Miksi nuoret puhuvat niin oudosti?

Miksi nuoret puhuvat niin oudosti?


Nuorten puhumista on usein vaikea ymmärtääjopa ne, jotka kommunikoivat heidän kanssaan koko ajan. Yksi autonomian suosituimmista ominaisuuksista, jonka kautta nuoret yrittävät puolustaa itsenäisyyttään, on nuorten slangi, jossa tuttu sana muuttuu lyhennetyiksi tai yksinkertaistetuiksi versioiksi.Miksi nuoret puhuvat niin oudosti?


Slangia pidetään pääsääntöisesti tietyssä mielessäleksikaalinen joukko uusia sanoja sekä antaa vanhoille sanoille uusia merkityksiä. Heidän slanginsa sanat ja ilmaisut ovat monissa ryhmiin ja yhteisöihin, jotka on järjestetty rodun, ammatillisen, maantieteellisen tai ikäominaisuuden perusteella. Joissakin tapauksissa slangia käytetään korostamaan ryhmään kuulumista, toisissa se on kunnianosoitus muodista ja joskus jopa salassapitoisena (esimerkiksi rikollisena slangina).

Slangin sanojen ja ilmaisujen tunkeutuminennormatiivinen puhe on väistämätön mutta ei kovin nopea prosessi. Kuitenkin monet venäjänkieliset sanat sanat viittaavat slangiin, esimerkiksi sanaan "huijausarkki". Luonnollisesti vähemmän suljettu ryhmä, sitä todennäköisempää, että sen jargonista tulee normaali puhe. Uusien sanojen pääasiallinen lähde on perinteisesti pidetty nuorena tai teini-ikäisenä slangina.

Venäjällä oli kolme pääjaksoa, jollointeini-ikäinen slangi muuttui paljon. Vallankumouksen jälkeen puhe oli "rikastunut" rikollisella jargonilla, viime vuosisadan puolivälissä, dildot nousivat jalustalle ja vuosisadan lopulla - "tietotekniikan tutkijat".

Teini slangi on tuote iankaikkisenveto teini vastustaakseen "aikuisten" sääntöjä ja määräyksiä. Teini pyrkii vastustamaan vanhempi sukupolvi, ja erityisesti tämä halu on ilmaistu, että ei käytä sanoja, että aikuiset käyttävät. Basic perusta nuorten slangi on paitsi äidinkieli, mutta myös lukuisat muut velat ulkomaan puhe, vaihtelevia terminologiaa.

Toinen tärkeä piirre teini-ikäisestä slangista on hänenjatkuva vaihtelevuus johtuen siitä, että nuorten sukupolvet muuttuvat nopeasti. Nuorten slangi toimii protestointitoiminnon lisäksi myös indikaattorina, joka sallii teini-ikäisen sijoittaa itsensä ryhmänä. Koska tässä ikässä vertaisarviointi on ratkaiseva, on äärimmäisen tärkeää, että teini-ikäinen on yhteisön jäsen.

Älä sekoita teini-ikäistä slangia ja pelaamista. Jos ensimmäiset sanat esiintyvät useimmiten yksinkertaistamalla äidinkielen puheen, niin peli-ammattikieli on lähes kokonaan englantilainen.

Kuten jokin muu slangin versio, teini-ikäinensanakirja tarkoittaa vain sellaisia ​​käsitteitä ja ilmiöitä, jotka ovat merkityksellisiä merkittävimmille. Yrittäessään puolustaa itsenäisyyttään teini-ikäiset keksivät uusia merkintöjä elämässään tärkeimmälle: heille, muille ihmisille, suhteille, rahoille, viihteelle, tietokoneelle ja tunteille. Jotkut näistä sanoista ovat niin suosittuja, että ne alkavat olla peräisin äskettäin kasvaneista ihmisistä, kun taas toiset taas päinvastoin unohdetaan, kun keksijät kasvavat.