Miten Zello toimii

Miten Zello toimii

Yksi alkuperäisimmistä viestintävälineistäInternetissä oli radio Zello, joka tarjoaa välittömän moninpeliyhteyden konferenssin osanottajille, jotka voivat sijaita eri puolilla maailmaa.

Miten Zello toimii

opetus

1

Zellon radion toimintaperiaate on melko yksinkertainen. Kukin osallistuja rekisteröi tilin, jonka tiedot tallennetaan sovelluspalvelimeen. Sinun on myös ladattava radiopalvelimen asiakas henkilökohtaiseen tietokoneeseen, iPhoneen tai Android-laitteeseen. Tähän mennessä Zellon sovellusta tukee useimmat kiinteät ja mobiililaitteet, jotka käyttävät erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä, kuten MacOS ja Ubuntu. Käyttäjä liikennöinti tapahtuu avulla kaksisuuntainen ääni konferenssissa, tai liittämällä aiemmin perustettu kanava, joka voi olla avoin ja kaikkien käyttäjien kuuntelemalla Zello tai kiinni ja vaatii salasanan kytkettäessä. Jokainen käyttäjä voi myös luoda oman kanavan ja kutsua käyttäjiä ystäväluettelosta siihen.

2

Aloita Zellon käyttäminensuorita asiakas ja kirjoita tiedot valtuutukseen: kirjautuminen ja salasana. Tämän jälkeen voit aloittaa kanavien etsimisen nimen tai käyttäjän mukaan lempinimen avulla. Ääniviestien vaihto yksittäisten käyttäjien kanssa on mahdollista vasta palauttamisvaltuutuksen jälkeen, kun kanavan kuunteleminen on mahdollista välittömästi sen jälkeen, kun se on muodostanut yhteyden. Voit lähettää viestin koko käyttäjälle kanavalla saatuaan luotetun käyttäjän tilan. Tähän asti vain viestijärjestelmät ja kanavan pääkäyttäjä kuulevat viestit.

3

Jos haluat lähettää viestin, napsautaviestintäsignaaliin. Pöytätietokoneen sovelluksen versioissa se näyttää siltä, ​​että ohjelmaikkunan alaosassa on Zellon etiketti. Zellon mobiililaitteiden versioissa tangenttipainike sijaitsee näytön keskellä ja näyttää ympyrältä oranssinvärisellä kehyksellä ja mikrofonikuvakkeella keskellä. Jos lähetys on tällä hetkellä varattu, kuuluu kolme lyhyttä äänimerkkiä.

4

Voit kuunnella viestejä samanaikaisestiuseita käyttäjiä useista kanavista, jotka ovat tällä hetkellä käytössä. Jos haluat valita kanavan tai käyttäjän viestintään, napsauta luettelon vastaavaa kohtaa. On huomattava, että Zellon mobiiliversioissa käyttäjät ja kanavat ovat eri välilehdissä.

5

Yksi Zellon käyttömahdollisuuksistaradio on säilyttää historiaa lukea ja lähettää viestejä. On myös erittäin kätevää käyttää Hands-Free- tai Bluetooth-kuulokkeita. Jokaiselle käyttäjälle tai kanavalle voit asettaa halutun äänenvoimakkuuden. Voit myös lähettää pikaviestejä, myös lyhyitä tekstiviestejä. Analogisesti suosituin pikaviestimien vuonna Zello voi asettaa erilaisia ​​käyttäjäryhmiä statukset, rajoittamalla viestien lähettämisen ja vastaanottamisen.