Matkapuhelimet pikavalintana

Matkapuhelimet pikavalintana

Nykyaikaista puhelinta walkie-talkie-soittimena voi käyttää vain, jos asennat siihen erityisen sovelluksen. Edellytyksenä on myös Internet-yhteyden saatavuus.

Matkapuhelimet pikavalintana
Nykyaikaisia ​​matkapuhelimia voidaan käyttääkaukana paitsi sen aiotusta tarkoituksesta - puhelujen soittamiseen. Laitteiden esiasennetun käyttöjärjestelmän ansiosta mahdollisuudet laajentaa gadgetien mahdollisuuksia käytännöllisesti katsoen loputtomiin olivat mahdollisia. Joten voit jopa tehdä täysin varustellun walkie-talkie kännykästäsi.

Kuinka kääntää puhelimesi walkie-talkie?

Jotta radiopuhelin toimisi,Internet-yhteys on pakollinen. Mikä tekee meidät onnellisiksi, koska radio-puhekielen toiminta on melko tarpeeksi tavallista langatonta Internetiä, joka työskentelee 2G-tekniikalla. Ensimmäinen walkie-talkie puhelimeen, jonka haluat ladata. Yksi yleisimmistä radiosovelluksista moderneihin matkapuhelimiin on Zello. Voit ladata ja asentaa Zellon suoraan Google Play -markkinoilta. Lisäksi, kun ohjelma on asennettu puhelimeen, voit jatkaa rekisteröintiä. Kestää muutaman minuutin. Sinun täytyy luoda lempinimi, joka on myös ohjelman sisäänkirjautuminen ja salasana. Voit määrittää puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja muita tietoja itsestäsi. Se on kiinteä sovellusprofiili. Voit kommunikoida Zellon radion kautta kenenkään kanssa, jolla on myös tämä sovellus asennettu mobiililaitteisiin tai tietokoneeseen. Ja on mahdollista kommunikoida keskustelukumppaneiden kanssa sekä yhteisten kanavien kautta että suoraan tai suljetuissa kanavissa.

Miksi ja kuka voi käyttää kannettavaa radiota matkapuhelimella?

Elävä esimerkki mahdollisuudesta käyttää radiopuhelintamatkapuhelin - tiedonsiirto salasanalla suojatun kanavan välillä yhden ryhmän jäsenten välillä hakupelissä. Myös Zello sopii matkailuryhmän viestintään, jos kampanjan ryhmä on hajonnut. 2G Internet toimii useimmissa maaseudulla, jonka avulla voit muodostaa yhteyden radioon ja muodostaa yhteyden radioon esteettömästi. Jos haluat lähettää viestin radiopuhelimella, pidä pyöreää painiketta näytössä ja puhu. Heti kun painike vapautetaan, viesti lähetetään. On huomattava, että radio-sovelluksen käyttömukavuudesta ja helppokäyttöisyydestä huolimatta se ei voi toimia tärkeimpänä viestintäkanavana. Tosiasia on, että sovellusradion työ ja erityisesti sen työ yhdistettynä mobiilitietoliikenneverkkoon kytkeytyvät nopeasti lataamaan puhelimen akun. Siksi, jos radioviestintää vaaditaan pitkiä aikoja jatkuvasti ja kyky ladata akkua jatkuvasti, sitä ei ole helpompi käyttää tavanomaisen radioasennuksen kanssa yleisen taajuuden piiriin kaikkien viestinnän osanottajien kanssa.