Kuinka pyytää soittaa MTS: stä toisesta numerosta

Kuinka pyytää soittaa MTS: stä toisesta numerosta

Rahaa matkapuhelustilillesi voi päätyä sisäänmutta tässä tapauksessa voit ottaa yhteyttä toiseen tilaajaan ja pyytää soittamaan takaisin MTS: lle, jos olet yhteydessä tämän yrityksen palveluihin. Voit tehdä tämän lähettämällä viestin automaattisen huoltopalvelun kautta tai matkapuhelinoperaattorin virallisella verkkosivustolla.

Pyydä tilaajaa soittamaan takaisin MTS auttaa erityisryhmää

opetus

1

Ennen kuin pyydät soittamaan takaisin MTS: lle,varmista, että tilaaja käyttää myös tämän matkapuhelinoperaattorin palveluita. MTS-puhelinnumeroilla on etuliitteet 910-919 ja 980-989. Jos haluat lähettää pyynnön, soita puhelimeen * 110 * ja kirjoita numero, johon haluat soittaa, ja paina sitten # ja "soita".

2

Tilaaja, jolle lähetit pyynnönsoita takaisin, saat tekstiviestin, jossa on teksti "Soita takaisin, ole hyvä ja anna puhelinnumerosi. Jos et saanut puhelua, voit toistaa pyynnön. Palvelu "Soita minulle takaisin" on kuitenkin rajoitettu - enintään 5 kertaa päivässä.

3

Yritä kirjoittaa komento * 111 * 6 * 2 # ja sitten* 110 * tilaaja # pyytää soittamaan takaisin MTS: lle. Tämä olisi tehtävä siinä tapauksessa, että ruudulla tehdyissä pyynnöissä on outoja merkkejä eli puhelinta ei tueta tai osittain tukea venäjän kieltä. Saat kaikki ilmoitukset translitteraation muodossa venäjäksi latinaksi. Ilmoituskielen kääntäminen tapahtuu kirjoittamalla komento "* 111 * 6 * 1 #.

4

Voit lähettää pyynnön pyynnöstä soittaa takaisinMTS: n operaattorin virallisella verkkosivustolla. Valitse "Viestit" -osio, sitten "SMS", "Lähetä tekstiviesti" ja "Lähetä SMS / MMS sivustolta". Määritä sopivissa kentissä puhelinnumerosi ja puhelunumero kutsuvalle tilaajalle. Kirjoita viestin tekstikenttään vetoomuksesi henkilölle, esimerkiksi "soita, kiitos". Samaan aikaan testissä kannattaa lisätä numero palautteeseen, sillä vastaanottajalla viesti ilmaisee palvelun, jolla MTS-viestit lähetetään maksutta.