Kuinka pyytää tilaajaa soittamaan takaisin "Megafoni"

Kuinka pyytää tilaajaa soittamaan takaisin "Megafoni"

Oliko matkapuhelimesi loppu varoista? Tässä tapauksessa voit pyytää toisen henkilön soittamaan takaisin Megafoniin, jos olet yrityksen asiakas. On olemassa useita mahdollisia vaihtoehtoja siitä, kuinka kertoa henkilöstä siitä, että tarvitset sinuun yhteyttä.

Käytä erityistä komentoa soittamalla takaisin Megafoniin

opetus

1

Yritä pyytää minua soittamaan takaisin "Megafoni"toinen tilaaja lähettämällä hänelle ilmainen pyyntö. Voit tehdä tämän riippumatta operaattorista, johon keskustelukumppani on liitetty. Samaan aikaan palvelu ei vaadi erityistä yhteyttä, sillä ei ole tilausmaksua ja se on kaikkien Megafon-tilaajien käytettävissä poikkeuksetta. Soita vain puhelimesta haluamasi USSD-komennon kohdalle ja paina soittonäppäintä.

2

Aloita USSD-komennon kirjoittaminen sitten * 144 * -koodillamääritä kutsutun tilaajan numero ("kahdeksan" kautta), lisää numero ja paina soittonäppäintä. Näet ilmoituksen pyynnön onnistuneesta päättymisestä. Muutaman minuutin kuluessa tilaaja saa viestin, joka pyytää sinua soittamaan. Soita numeroosi, hän voi saada varojaan hänen matkapuhelintilillään.

3

Päivässä voit lähettää enintään 10 viestiäsoita numeroon. Tällöin voit pyytää toista tilaajaa täydentämään tiliäsi, jolloin hänellä on tilaisuus ottaa yhteyttä omaansa. Voit tehdä tämän valitsemalla * 133 * (siirtonopeus) * (tilaajan puhelinnumero) # ja soittamalla puhelun. Soitettu tilaaja vastaanottaa automaattisen viestin, jossa on ohjeet varojen siirtämisestä tilillesi.

4

Jos kutsutut tilaajat eivät vastaa toisiinsasyistä (esimerkiksi numero on varattu tai verkon ulkopuolella), soita lyhytnumero 0759 ja liitä puhelun äänioppaaseen liittyvä palvelu "soitin". Tämän jälkeen yritä lähettää pyydetty pyyntö toiselle tilaajalle. Heti kun hänen numeronsa tulee uudelleen voimaan, hän saa ilmoituksen "Tilaaja ei voinut tavoittaa sinua". Tulevaisuudessa hän voi soittaa sinulle takaisin.

5

Siirry erikoislähetysosaanilmaisia ​​tekstiviestejä operaattorin "Megafon" virallisella verkkosivustolla. Syötä tilaajan puhelinnumero ja kirjoita viestisi teksti ja kirjoita siihen esimerkiksi soittopyyntö. Tilaa ja anna numerosi niin, että tilaaja voi nähdä, keneltä ilmoituksesta tuli.