Mikä on ammattimainen paneeli

Mikä on ammattimainen paneeli

Professional-paneelit eroavat perinteisistäplasmanäytöt, joilla on erittäin korkea kuvanlaatu, yhtenäinen selkeys koko näytöllä, katselukulmasta riippumatta. Ohut runko mahdollistaa sen asentamisen mihin tahansa seinään kuvana tai huonekaluihin.

Video-seinä ammattilaispaneeleista

Viime aikoihin saakka ammattilaispaneelit voivat ollakatso vain erikoisnäyttelyissä, mutta muutamassa vuodessa ne näkyivät kaikkialla. Erityinen vedenpitävä rakenne mahdollistaa niiden asentamisen kadulle, ja lähetys jatkuu lämpöä ja pakkasella. Joitakin malleja voidaan asentaa vierekkäin ja synkronoitua kuvansiirtoa, jolloin saadaan koko videoseinät. Viimeisin innovaatio tällä alalla on ammattimainen näyttö, jossa on kosketusnäyttö, jota voidaan ohjata erikoismerkillä, stylusilla, sormilla tai palmuilla.

Ammatillisten paneelien laajuus

  • Lähetysmainonta, julkisissa rakennuksissa tai kaduilla.
  • Turvajärjestelmissä, kun yksi suuri näyttö samanaikaisesti lähettää kuvia useista valvontakameroista.
  • Pankkien, lentoasemien, asemien ja ammattikäyttöön tarkoitettujen rakennusten rakennuksissa käytetään tietoja reaaliaikaisesti.
  • Klubeissa, ravintoloissa, kahviloissa, urheilupalkkeissa, plasmapaneeleissa voit luoda oikean ilmapiirin leikkeiden tai urheilutapahtumien avulla.
  • Erityisen tärkeiden paikkojen liikennöinti.
  • Yrityshankkeiden, esitysten, videoneuvottelujen esittely.

Miten valita plasmapaneelit

Valittaessa on tärkeää, paitsi selkeys jakuvan kontrasti, mutta myös katselukulma, josta näet kuvan. Tämä pätee erityisesti mainos- ja tietopaneeleihin, joiden kannalta on tärkeää, että eri näkökulmien määrä näkyy. Usein ihmiset katsovat liikennettä liikkeellä liikkeessä. Korkealaatuisissa LCD-paneeleissa näyttöä käsitellään erityisen heijastavalla pinnoitteella, joten lamput, aurinko ja muut valonlähteet eivät häiritse katselua.

Ammattilaisia ​​on kaksi lajikettaplasma-paneelit. Tämä on paneeli, jossa on kotelo ja ilman koteloa. Ensimmäinen voidaan sijoittaa itsenäisesti ja kiinnittää samalla tavalla kuin LCD-televisio. Paneelit, joissa ei ole koteloa, on suunniteltu upotettaviksi huonekaluihin, seiniin tai myymäläikkunoihin sekä videoseinämien asentamiseen.