Paras kuvaprojektori

Paras kuvaprojektori

Luo oma elokuvasi, näytäesitys tai valokuvat koko yleisön suurella näytöllä - kaikki tämä on mahdollista, jos on hyvä projektori. Paras kuvaprojektori yhdistää korkean resoluution ja realistisen kuvan, sinun on valittava se ottaen huomioon siirrettävyyden, kirkkauden, tekniikan ja matriisiominaisuuksien vaatimukset.

Kuva-projektori

ominaisuudet projektorin kuvia

  • Kirkkaus. Mallia, joiden kirkkaus on alle 1000 lumenia, voidaan käyttää vain pimeissä huoneissa. Projektorit 2000-3000 sopivat kokoushuoneisiin ja auditorioihin, luo selkeän kuvan ja päivän valossa. 3000-12000 lumenin projektoreita pidetään ammattimaisina, joita käytetään konserttisaleissa, klubeissa ja elokuvateattereissa.
  • Tekniikkaa. Mallit, joissa kuva on muodostettu LCD-näytön avulla - optimaalinen hinta- ja laatutason yhdistelmä. Paras kuvaprojektori on varustettu DLP-tekniikalla, joka tarjoaa kaksinkertaisen kontrastin. LcoS: ssä on myös malleja, niitä pidetään luotettavampina, koska ne antavat yhtenäisen kuvan.
  • Mitat. 2-3 kg painavien kannettavien laitteiden lisäksi kannettavia 3-5 kg ​​ja kiinteitä painoja yli 10 kg, ne vaativat erityisen asennuksen.
  • Tarkoitus. Kuvien ja esitysten osoittamiseksi projektorilla on oltava matriisi, joka on optimoitu eri resoluutioille. Kotiteatterin luominen edellyttää mallia, jossa on matriisi, joka tukee asianmukaisia ​​videomuotoja: 480p, 570p, 720p, 1080i, 1080p jne.

Parhaat mallit kuvaprojektoreita

Aser-projektori Suuri paikka antaa erittäin selkeän ja laadukkaankuva yhdistää kaikki modernit teknologiat - tämä on ihanteellinen esitysten tai kuvien esittämiseen suurissa salissa. Voit laajentaa laajakuvanäkymän heti, SmartFormat-järjestelmää käytetään ja sen jälkeen kun esitys tai video on valmis, se katkaisee automaattisesti verkon.

Epson-projektori EH-TW6600: n avulla voit luoda kodinelokuva 3D-videolla. Mahdollisuus muuntaa 2D 3D-muotoon, skaalautuu suhteessa 1,6, Full HD -resoluutio, 2500 lumenin kirkkaus - kaikki tämä tekee siitä yhden parhaista luokistaan.

toinen 3D-projektori Epson EH-TW5200: sta, jonka värin kirkkaus on 2000 lumenia ja 1080p: n videotarkkuus on edullisempi. Näin se mahdollistaa myös 3D-videon katselun, vaikka sitä ei muuteta.