Kuinka huolehditaan koriste-bambusta

Kuinka huolehditaan koriste-bambusta

Koristeellinen bambu on ikivihreää tilaaDrachenin perheeseen kuuluva tehdas. Kasvava tällainen vaatimaton kasvi kotona ei ole vaikeaa, jos noudatat joitain yksinkertaisia ​​sääntöjä.

Kuinka huolehditaan koriste-bambusta

opetus

1

Mukavimmat ja optimaaliset kasvun edellytyksetbambusta luodaan veteen tai erityiseen geeliin, joten bambua voidaan kasvattaa astiaan vedellä. Ripottele ja ripottele bambusta sulatettua tai suodatettua vettä. Vettä astiaan on vaihdettava kahdesti viikossa ja syötettävä vettä myös erityisillä mineraalilannoitteilla kahden kuukauden välein.

2

Bambu lehdet ovat hyvin herkkiä auringonvalollesäteitä, joten älä laita sitä aurinkoiselle puolelle. On parempi laittaa kasvi penumbraan. Jos laitat bambua etelään, se tuo sinulle kuuluisuutta, jos laitat rakkautta idässä ja löytää bambusta kaakkoon tuo lisää tuloja perheelle.

3

Jos bambulehdet muuttuvat keltaiseksi, niin se on välttämätöntäpoista keltaiset lehdet ja hoitaa kasvi erityisillä kemikaaleilla tuholaisista. Vuotojen sivuvaikutusten vuosittainen karsiminen hyväksi bambusi kasvulle.