Miten sitoa nukke virkattu

Miten sitoa nukke virkattu

Lelut virkattu - söpö ja söpö- erittäin miellyttävä kosketus, niin kuin lapset. Ne voidaan tehdä vain pari iltaa ja sitoa langoista, jotka löytyvät monista neulamotuista.

Miten sitoa nukke virkattu
Neuloa nukkeja, käytä akryylilangaaeri värejä. Lisäksi hänen tarvitset - koukku №2-2,5 - täyte polyesteriä tai hollofayber - kierre - neula - nozhnitsy.Osnovnye elementtejä neulominen virkkaus nukke - on ilman silmukka, sc palstoja ja kytkemättä baareja.

Torso-nukkeja

Jos haluat tehdä nuken rungon, poimi lankabeige, vaaleanpunainen tai kerma tai hiekka. Yhdistä kuusi ilmansilmukkaa ja liitä ne renkaaseen. Neulo sitten osa ympyrään. Ensimmäisessä rivissä kiinnitä 6 virkaa ilman virkkaa. Toisessa, lisää niiden määrää puoleen, eli sinun on neulottava 2 palkkia jokaisen edellisen riviin. Lisää silmukoiden määrää jokaisessa peräkkäisessä rivissä seitsemännessä ympyrässä. Kolmannessa sarakkeessa voit sitoa 18 saraketta ilman virkkaa, neljännellä 24: llä, viidennessä 30: ssä, 6-30: ssa, seitsemännessä 36: ssä. Jaa jaksoittain tasaisesti. Rivit neulo suoraan ilman lisäyksiä ja vähennetään 36 silmukkaa kussakin. 11. alkaen aloittaa silmukoiden löystyminen joka kolmas rivi. 11., alemmassa 6 pylväässä ja solmussa 30, 12 ja 13 th virkkaa myös 30 virkkaa ilman virkkaa. 14. - 24., 15. - 17., neulo 24 pylväät ilman vähennyksiä, 18. - 18 panoksella, kumpaankin riviin 19 - 21-18 silmukkaa ilman vähennyksiä, 22. - 15. 23. ja 24. krs: lla neulo 15 silmukkaa jokaisen sarakkeen sarakkeeseen.

Nuken pää

Aloita nyt neuloa pääsi, jatkasitoa lelun rungon yksityiskohdat. Lisätään 25. krs: lla 3 palkkia ja sitota 18 silmukkaa. 26 - 24. Sitten lisätään sarakkeet kussakin peräkkäisessä sarjassa geometrisena etenemisenä 32 riviin, jolloin saat 60 saraketta ilman virkkaa. Kolmenkymmeneen - 40. krs: aan neulo 60 ommelta suoraa kussakin. Aloita 41: stä vähentämällä jokaisen rivin päinvastaisessa järjestyksessä. Viimeisellä 49. rivillä pitäisi olla 6 virkaa. Neuloa ylävartalo ja nukkepään pää, leikkaa langan ja kärki piilota yksityiskohdissa. Nabeyte-pää ja kehon täyteaine. Tämän reikä on pieni, joten auta itsenne virkkuilla tai kynällä.

Kynät ja nuket jalat

Käsille kirjoita 6 ilmansilmukan ketju jasulje ne renkaaseen. Seuraavat rivit on neulottu sarakkeilla ilman virkattua pitkänomaista yksityiskohtia. Tällöin lisää viidennen rivin taso silmukoiden lukumäärään 30: een ja neulo sitten suoraan 29. krs: aan ja viimeistele neulominen. Toinen käsi solki samalla tavalla. Työnnä osat kevyesti täyteaineella, jatka neulomalla jalkoja. Poista ensin nuken kengät. Käytä niitä lanka sävyttämään puku. Valitse 6 ilmansilmukkaa ja liitä ne renkaaseen. Sitten neulo pitkänomainen pala lisäämällä silmukoiden lukumäärää 60. riviin (niiden pitäisi olla noin 36). Sitten vähitellen vähennä rivien lukumäärää 22 riviin. Siinä on 6 virkaa. Toinen kenkä yhdistää saman. Täytä yksityiskohdat täyteaineella. Jatka neulottua nuken jalkoihin. Kengän takana piirrä ympyrä noin 16 palkin ympäri ja neulo kierteellä lisäämättä tai vähentämällä haluttua määrää. Täytä jalkasi täyteaineella.

Rakenna lelu

Vuodesta langoista tehdä nukke hiukset. Leikkaa langoista 7-10 cm pituiset, riippuen halutusta pituudesta hiuksiin. Kiinnitä nippu pääosan keskelle, levitä hiukset ja ompele ne käsin "eteenpäin" neulalla. Kirjoillaan kaksi pientä painiketta silmille, kirjoittele nenänne ja suusi. Piirrä poskille kynää. Ompele käsivarret ja jalat vartaloon. Liitä nukke asuun ja laita se leluun.