Kelttien tatuoinnit ja niiden merkitys

Kelttien tatuoinnit ja niiden merkitys

Huolimatta monista eri valinnoistakuvia tatuoinnit, kelttiläiset tatuoinnit ovat aina olleet kuuma suosikki paitsi miesten, mutta myös naisten keskuudessa. Kelttien kuvio on yksi kaikkein monimutkaisimmista ja mystisistä. Se on helppo oppia kudottujen viivojen, kierteiden ja piireiden vuoksi. Alla ovat suosituimmat keltti-tatuoinnit ja niiden merkitykset.

Kelttien tatuoinnit ja niiden merkitys

opetus

1

Yksi suosituimmista keltti symboleistatatuoinnit - kelttiläinen risti. Se näyttää kristityltä, mutta sen keskellä on ympyrä. Monimutkainen solmu kuvio antaa sille ainutlaatuisen ja epätavallisen ilmeen. Ristin merkitys on epäselvä. Joillekin se on Jumalan ääretön rakkauden symboli, kun taas muille se on fallinen symboli. On legenda, että kelttien risti on keksinyt Saint Patrick, joka pyrki muuttamaan pakanalliset kansat Irlannista kristilliseen uskoon. Yleisimmät ristinkuvan piirtämispaikat: kyynärvarren, selän ja ranne.

2

Shamrock on kelttiläinen pyhän kolminaisuuden symboli Irlannin katolisessa kirkossa. Lisäksi se tarkoittaa elämää ja uudelleensyntymistä kuoleman jälkeen, ts. ääretön.

3

Butterfly - tämä on yksi rakastetuimmista naisistatatuoinnit. Keltaiset perhoset symboloivat uudestisyntymistä pupusta kauniiseen perhonen. Ja myös perhonen on onnen, vapauden, vaurauden ja voiton symboli. Useimmiten tämä tatuointi kohdistuu alaselälle.

4

Kelttien solmuja voidaan käyttääitsenäinen tatuointi ja osana sitä. Kelttien solmujen symboliikka ei ole kovin selkeä, vaikka jotkut ihmiset uskovat, että kelttisillä solmuilla on maagisia voimia. Kelttien solmujen ilmeisin merkitys on kuitenkin ääretön.

5

Kelttiläinen sydän symboloi kahden sielun liitosta ja sitä käytetään yleensä osoittamaan omistautumista rakastetulle. Tällaiset tatuoinnit ovat suosittuja sekä miesten että naisten keskuudessa.

6

Kelttien elämän puu symboloi Edenin puutarhaa maan ja taivaan välisenä siltana. Kelttien mytologiassa puu on elämän symboli ja anteliaisuus, koska se antaa ruokaa ja suojaa ihmisille ja eläimille.

7

Claddagh-rengas on ystävyyden ja uskollisuuden symboli. Tässä tatuoinnissa on kuva sydämestä, jonka kaksi kättä on, ja sydämessä oleva kruunu. Jokaisella näistä symboleista on oma merkityksensä. Sydän luonnollisesti ilmentää rakkautta, käsi - ystävyyttä ja hoitoa sekä kruunun uskollisuutta.

8

Keltit tunnetaan ihastuttavista labyrinttinsä, jotkahe rakensivat. Nämä labyrintit löysivät myös paikan kelttatuotteissa. Ne symboloivat elämäntapaa. Jos katsot tarkasti kelttien labyrinttejä, näet kuvia eri eläimistä.