Amigurumi: nuket

Amigurumi: nuket

Lovely neulottu lelu, joka tuli Japanista,ovat yhä suosittuja. Erityisesti neuloa eläimiä tai nukkeja, tämä on erinomainen tapa osoittaa lahjakkuutesi neulalle. Amigurumi-nuket voivat olla pienoiskoossa, leikkisässä tai sisustuksessa.

Amigurumi-nukke

Perinteisesti amigurumin tekniikassa,Pienoismallit, joita voi käyttää matkamuistoina tai leluina. Tärkeimmät erot toisessa tekniikassa tehtyjen lelujen välillä ovat suuri pyöreä pää, silmä-helmet, pienet jalat ja kynät. Pupae-vaatteita, vaatteita ja vaatteita, jotka on kiinnitetty samanpaksuisia tai ohuempia lankoja, ovat välttämättömiä. Todellinen japanilainen amigurumi koostuu yksinkertaisista elementeistä - palloista, makkaroista, sylintereistä.

neulominen Amigurumi-nukkeja

Tekniikka koostuu virkkaamisesta ympyräänsarakkeita ilman virkkaa, joskus myös sarakkeita nakidami. Koukun koko on valittava siten, että kangas on riittävän tiukka, ilman reikiä. Mekkoilemista käytetään usein monimutkaisten silmukkavälineiden kanssa, joskus on helpompi ommella vaatteiden yksityiskohdat kangasta tai neulomalla neuloja.

Neulonnan alku alkaa ns. Renkaastaamigurumi. Tämä menetelmä mahdollistaa osan saamisen ilman reikää, toisin kuin ympyrän sulkeutuneen ympyrän perinteinen alku. Amigurumi-rengas on kierre, joka on kääritty ympyrään, jolle ensimmäisen rivin silmukat ovat kiinni. Ensinnäkin rengas voi olla suuri, mutta kun ensimmäinen rivi on valmis, sinun on vedettävä lankaa ja kiristettävä kokonaan sulkemalla reikä.

Amigurumi-nukkeja: ohjelma

Seuraava neulonta suoritetaan tavalliseen tapaan järjestelmän mukaan. Monet amigurum-ohjelmat on käännetty japanilaiselta venäjäksi ja kuvaavat kuvailevaa kuvausta. Toiset ovat pysyneet piirustusten muodossa - sinun ei tarvitse pelätä heitä, lyhyen analyysin jälkeen on selvää, että on vieläkin mukavampaa neuloa.

Ristit ovat sarakkeita ilman virkkaa, pienipunkit - lisätyt palkit, suuret kaksinkertaiset silmukat, tähti merkitsee paikka, josta alkaa toistaa. Rivissä olevien sarakkeiden määrä merkitään suluissa. Jos kaikki on kytketty oikein, sarjan alku tulee aina olla samansuuntainen, joten tämä paikka on paremmin merkitty kontrastilla.

Ohuiden kädensijoiden ja jalkojen neulonnan helpottamiseksi käytetään joskus erikoistyökaluja. Voit ottaa ohuen kynän ja sitoa sen ympyrän ympäri - se käy täsmällisesti ja siististi.