Kasvavat violetit lehtiä

Kasvavat violetit lehtiä

Senpolia tai Umburian violetit hämmästelevätlajike. Monet lajikkeet ovat peräisin, violetti kukat ovat niin eroja toisistaan, että on jopa vaikea kuvitella, että ne ovat kaikki Fenkoltic Senpolian hybridejä.

Kasvavat violetit lehtiä

opetus

1

Uzambara-violetti on vaatimaton kukka,kiinnittää huomiota. Oikealla hoidolla kukoistaa lähes koko vuoden. He repäisivät askelhevoset ja lehtipistokkaat. Kasvava lehti on valittava lehdet, jotka sijaitsevat peduncle, ne ovat kaikkein elinkelpoinen. Leikkaa lehtipihvi ja kuivaa se 30 minuuttia, sitten laita se veteen juurtumiseen.

2

Jotta juuret kasvavat nopeammin, ota pienisäiliö tummalta lasilta, täytä se keitetyllä jäähdytetyllä vedellä, lisää aktiivihiiltä desinfioimalla vettä. Sulje sitten säiliö muovikalvolla, laita reikä keskelle ja aseta varsi siihen.

3

Kun pistokkaat kasvavat täydellisiksi,Aseta se maa- ja turve-seoksessa, voit käyttää valmiita maata myymälästä. Istut taimia 45 asteen kulmassa maaperään ja peitä lasilla tai koristetulla muovipullolla kostean mikroilmaston luomiseksi viulun lasten parhaalle itimälle.

4

Pienet lapset näkyvät suunnilleen seitsemäntenäpäivä, yhdellä varressa voi olla jopa 10 tulevaa pensaita. Kun ne kasvavat 1 cm: iin, leikkaa kohdun lehti. Jonkin ajan kuluttua istutetaan taimet erillisissä ruukkuissa lisää viljelyä varten.