Kuinka tehdä uudenvuoden pallot sisustettu sisustukseen

Kuinka tehdä uudenvuoden pallot sisustettu sisustukseen

Ei niin paljon aikaa aikaisemminkaunis uusi vuosi. Ja tämä tarkoittaa, että on aika huolehtia siitä, miten ja mitä sisustat talon ja puun. Jos halusit luoda jotain alkuperäistä, tuokin huomionne uudenvuoden lasipalloja, sisustettu sisustukseen. Tällainen koriste voi olla myös lapsen tekemä.

Kuinka tehdä uudenvuoden pallot sisustettu sisustukseen

Tarvitset

  • - joukko lasia läpinäkyviä palloja;
  • - erivärisiä akryylimaaleja;
  • - teelusikallinen;
  • - Tyhjä pakkaus munista.

opetus

1

Kun otat tyhjän laatikon munia, laita se siihenylösalaisin lasit uudenvuoden pallot, poistamalla ne metallista "caps". Katso sitten, miten he asettuivat - pallot eivät saisi häiritä toisiaan.

2

Ota nyt ensimmäinen lasipallo ja kaadasiinä on akrylaattimaalia teelusikallin avulla, joka täytetään vain neljänneksellä. Samalla tavalla lisää palloon eri väri. Jotta saat alkuperäisen joulun veneet, on parempi yhdistää keskenään vähintään kolme eri väriä.

3

Kaadetaan lasipallon eri värisiä maaleja,Aloita se varovasti kääntämällä se yhteen suuntaan, sitten toiseen. Näin maalat uudenvuoden lelun sisäpinta. Huomaa, että tämä menettely on aloitettava välittömästi maalin täyttämisen jälkeen. Muussa tapauksessa se sakeutuu, mikä vaikeuttaa levityksen seinämien leviämistä. Muuten, jos tämä määrä maali ei riitä, voit lisätä sen niin paljon kuin tarvitset.

4

Täysin koristele lasipallo sisältä, kaada ylimääräinen maali tarvittaessa esivalmistettuun astiaan. Tee samoin muiden joulukoristeiden kanssa.

5

Laita koristellut pallot muna-laatikkoontäsmälleen samalla tavalla kuin he seisovat sen edessä, eli ylösalaisin. Tämän ansiosta joulukuusi koristeet tulevat vieläkin kauniiksi ja mielenkiintoisiksi - painovoiman ansiosta maali leviää paremmin tuotteen sisällä ja luo ainutlaatuisia kuvioita. Tässä tilassa koristellut lasihelmet pysyvät vähintään 4 tuntia tai kunnes ne ovat täysin kuivia.

6

Kun akryylimaali kuivataan täydellisesti, voitlaittaa joulukuusi lelu metallista "cap", joka on otettu pois ennen työn aloittamista. Uudenvuoden pallot, koristeltu sisäpuolelta, valmiina ripustettavaksi joulukuusiin!