Magneetit jääkaapissa omilla käsillään

Magneetit jääkaapissa omilla käsillään

Jääkaapin magneetit ovat elementtejä, joita monetkäytä koristeelliseen jääkaappiin, jotkut, jotta niitä voidaan käyttää liittämään muistiinpanoja ja muistutuksia joistakin tärkeistä asioista. Tee magneetit jääkaapilla ole vaikeaa, kestää vähän aikaa tehdä niistä: puoli tuntia tuntiin.

Magneetit jääkaapissa omilla käsillään

Magneetti jääkaapista suolastetusta taikasta

Tarvitset:

- lasia jauhoja;

- 1/2 cup suolaa (matala);

- 1/4 kupillinen vettä;

- guassi;

- väritön lakka;

- pahvi;

- kahva;

- liima (esimerkiksi superliima);

- Kaksi senttimetriä pitkä ja yhden senttimetrin leveä magneettinauha.

Tee ensinnäkin taikina mallinnusta varten. Laita tämä kulhoon jauhoja, suolaa ja vettä ja sekoita kaikki (saatava melko paksu elastinen massa, saviä muistuttava sakeus).

Sitten kierrä tuloksena oleva taikina liikkuvalla tapillanoin yhden senttimetrin paksuus. Pane kartassa piirrä muoto, jonka muoto haluat tehdä magneetin, esimerkiksi sydämen. Leikkaa työkappale, pistä se ja pudota taikina, minkä jälkeen leikkaa terävä veitsi terävästi. Leikkaa kuva lämpimässä paikassa noin 24 tuntia.

Ajan lopussa väri etusivulleaihiot gouache tahansa väriä tai kerralla useita värejä. Anna maidon kuivua kokonaan, päällystä sitten kuvio värittömällä lakalla. Kun lakka kuivuu, liimaa magneetti superliimaun työkappaleen väärälle puolelle. Jääkaapin magneetti on valmis.

Magneetti polymeerisavennuksen jääkaapissa

Tarvitset:

- polymeerisavella;

- kuuma liima;

- muotoillut muotit (voit käyttää esimerkiksi muotteja kekseihin);

- hammastikku;

- magneettinauha;

- strassit tai helmet.

Ota käsin kappale polymeerisavi,rullata se noin 0,5-0,7 senttimetrin paksuiseksi kerrokseksi. Asettaa saadun kerroksen muotoinen hahmo ja paina. Saadaan tyhjä polymeerisavua.

Käytä sitten hammastikkua työkappaleen luomiseksi. Jos käytät eläinmallia magneetin luomiseksi, tarvitset hammastikun muotoillaksesi kasvosi.

Aseta työkappale keraamiselle levylle ja lähetä se esilämmitettyyn uuniin 120-130 astetta 20 minuutiksi ja anna sitten jäähtyä huoneenlämmössä.

Käytä liimaa, liimaa magneettinauha pala työkappaleen alapuolelle ja koristele magneetin etupuoli strassilla tai helmillä (ne voidaan asettaa kuvan reunaan).

Magneetti jääkaapissa kahvipavuista

Tarvitset:

- kahvipavut;

- pahvi;

- liima;

- kahva;

- magneettinauha;

- kaunis painike;

- kirkas satiininauha 10 cm pitkä ja 0,5 cm leveä.

Pane kartonkia varten sydämen muotoläpimitta noin 10 cm ja leikkaa se. Liimaa varovasti kahvipapuja tuloksena olevan esimuodon toiselle puolelle asettamalla ne mahdollisimman lähelle toisiaan. Kuvan vastakkaiselle puolelle liimaa pieni kappale magneettinauhaa.

Vuodesta satiini nauha keula kertaiseksi, sitten kiinni sen etupuolella pienen magneetin, sitten keskellä keula tämän liimaa kirkas painike. Kahvipavuista valmistettu magneetti on valmis.