Miksi ei anna pyyhkeitä

Miksi ei anna pyyhkeitä

Venäjällä antiikin ajoista alkaen pyyhe on laajaltijota käytetään erilaisissa rituaaleissa. Tämä näennäisesti harmittomainen tuote liittyy monia eri merkkejä ja taikauskoja, jotka ovat saavuttaneet meidän aikamme. On merkki siitä, että pyyhkeitä ei voida antaa ja hyväksyä lahjaksi useista syistä.

Miksi ei anna pyyhkeitä

Pyyhkeet hautajaisissa

Pyyhkeet olivat pakollinen asiakäytetään laajalti hautajaisrituaalissa. Pyyhkeet otettiin talon ulos arkusta ja kuljetettiin hautausmaalle. Hautajaisten jälkeen nämä pyyhkeet ripustettiin hautapeilaille, ja neljänkymmenen päivän kuluttua heille annettiin kirkko muistuttamaan kuolleen sielun. Joissakin paikoissa tämä perinne on säilynyt nykypäivään. Hautausmaissa voi usein nähdä tuoreita hautoja, joissa on ristit, joihin valkoiset pyyheliinat on sidottu.

Toinen hautajaisiin liittyvä perinne. Joillakin alueilla Venäjällä päätti huntu oven pyyhkeiden jälkeen kuolleen ruumis vietiin ulos talosta. Joissakin maaseudun taloissa voi vielä nähdä muotokuvia kuolleista sukulaisista, jotka kehittävät kirjontapyyhkeitä.

Toiseen muokattuun liittyykuolleen. Viideskymmenes päivä, kirjailtu pyyhe ripustettiin ikkunan kehyksen ulkopuolelta. Uskottiin, että kuolleen tämän päivän sielu tulee kotiinsa, pesty kasteella ja pyyhkii kasvonsa pyyhkeellä.

On käynyt ilmi, että pyyhkeet ovat perinteisesti tien toista maailmaa oleva symboli, siksi monet nykyajan tällaiset lahjat voivat aiheuttaa hämmennystä ja täydellistä hylkäämistä.

Pyyhkeet häät

Häät rituaaleissa, pyyhkeet ovat myös useinkäytettiin. Voit silti nähdä kaverin ja ystävien pyyhkeet koristeena, jotka on sidottu oikeaan olkapäähän, mutta nyt ne korvataan usein punaisilla nauhoilla, joissa on merkintä "kunnia-todistaja".

On vaikea kuvitella häämatkaa ilman kirjaillun pyyhkeen,josta he ottavat leipää ja suolaa. Hääpyyhkeet sijoitetaan myös talon sisäänkäynnin eteen, ja nuoruuden on välttämättä liityttävä yhteen, jotta heidän yhteytensä olisi onnellinen.

Joten antaa tai ei anna

Moderni froteepyyhkeet ja brodeeratut pyyhkeet- nämä ovat täysin erilaisia ​​asioita. Kaikki pyyhkeet, joita aikaisemmin käytettiin rituaaleissa, on välttämättä oltava valkoista ja erityistä kirjonta. Brodeeratuista kuvioista riippuu pyyheliinan käytöstä.

Siksi on parempi, ettei pyyhkeitä ole koskaan kirjonta, varsinkin jos et tiedä piirustusten merkitystä.