Miten tehdä rahaa Ring

Miten tehdä rahaa Ring

Nämä yksinkertaiset ja tehokkaat tarpeet kertovatauttavat sinua nostamaan salaisen salaisuuden ja yrittämään tarkastella tulevaisuutta. Renkaita on käytetty kauan ennusteissa ja ovat voimakas energiankuljettaja. Näiden rituaalien suorittamiseen ei tarvita erikoiskoulutusta. Tärkeintä on noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä, jotta ennustamisen tulokset ovat tarkempia.

Miten tehdä rahaa Ring

Fortune Tellers

Tämän pronssi tarvitsee rengas, jokausein käytät, voit tehdä sitoutumisen. Kaada vettä läpinäkyvään lasiin hieman reunaan. Veden, jota käytetään ennustuksessa, tulee olla virtaava. Voit myös käyttää sulaa vettä, mutta joka tapauksessa se on mahdotonta kaataa pelkkää vettä hanasta, jopa suodatetaan. Se on kuollut veteen, joka ei kanna mitään tietoja, joten tulokset eivät ole tarkkoja ennustaminen.

Ota lasia täynnä vettä ja puristakämmenet. Keskity ja mieti, mistä olet eniten huolissasi, rentoudu, heijasta elämää, ota aikaa. Nyt laske sormi kevyesti lasin sisään ja ota se ulos kadulle pakkasella.

Järkevyyden tulos on selvä, kun vettälasissa se jäätyy. Katso nyt jäätyneen lasin pinta. Jos se pysyy sileänä, niin lähitulevaisuudessa sinulla on hiljainen ja pilvetön elämä. Kaikki tulee hyvin. Jos pinnassa on ranteita, odota lisäystä perheessä.

Voit usein nähdä jäädytetyn pinnaneläinten figuurit, kirjeet ja jopa ihmisten kasvot. Nämä symbolit auttavat sinua ymmärtämään, mitä odottaa sinua lähitulevaisuudessa. Kuka pelkää ja kenen voi kääntyä avuksi vaikeissa hetkissä.

Juhlista tulevaa avioliittoa varten

Tämän pronssi vaatii kihlasormus,joka kuului läheiseen sukulaiseen ja lasillinen vettä. Liuota hiukset ja irrota kaikki korut. Vasemmalla kädellä laske kiinnitysrenkaan lasin pohjaan ja kiinnitä varovasti rengastason keskelle. Uskotaan, että sinä näet välttämättä tulevan puolison kasvot tai siluetit.

Fortune-telling heilurin avulla

Tätä menetelmää varten rengas soveltuu parhaiten,kullasta tai hopeasta. Sen on kuuluttava teihin. Jos sinulla on pitkät hiukset, voit tehdä heilurin rengasta, joka on ripustettu hiuksillesi. Jos tämä ei ole mahdollista, voit käyttää tavallista valkoista, mustavaa tai sinistä säiettä.

Kirjoita paperiarkille sanat "kyllä", "ei" jaluvut nollasta yhdeksään. Ota heiluri oikealla kädelläsi ja aloita kysyä kysymyksiä, joista olet kiinnostunut, kun taas hitaasti ja varovasti työnnä käsisi heiluri paperilevyn yli. Heiluri alkaa vauhdittaa tiettyyn pisteeseen, mikä osoittaa vastauksen. Heiluri voi vastata "kyllä" tai "ei" tiettyihin kysymyksiin. Voit vastata kysymyksiin, kuten "Milloin minä menen naimisiin?".

Joskus heilurin avulla saadut vastaukset,yksinkertaisesti hämmästyttää niiden aitoutta, joten tällaista varallisuutta olisi käsiteltävä erittäin huolellisesti eikä turvaudu tähän menetelmään vain viihteen vuoksi.