Hauska onni kertoo tietokoneesta

Hauska onni kertoo tietokoneesta

Tietenkin onni kertoo on vakava asia, ja sitä pitäisi lähestyäheidän on oltava vastuussa, mutta joskus haluat vain pitää hauskaa ja oppia tulevaisuutesi muiden kuin perinteisten ennusteiden avulla, jotka joskus antavat hyvin tarkkoja ennusteita tulevaisuudesta.

Hauska onni kertoo tietokoneesta

Arvaa tulevan miehen nimeksi. Tätä jumaluusohjelmaa varten sinun täytyy mennä johonkin chat-huoneeseen ja kysyä ensimmäisen nuoren miehen nimi, joka tulee esiin. Uskotaan, että näin he todennäköisesti kutsuvat tulevaa puoliskoa.

Arvaa tulevaisuudesta. Tämäntyyppisen omaisuuden kertovan, sinun täytyy mennäjoitakin suosittuja elokuvasivustoja. Ajatelkaa kysymykseesi ja satunnaisesti avaa sivu elokuvan kanssa. Elokuvamusiikki, kuvaus, budjetti ja jopa yleisön arvostelut, ja se on vastaus kysymykseesi.

Joskus tämä onni kertoo voi ennustaa hyvinpaljon mielenkiintoista. Esimerkiksi tytön kysymyksestä "Miten suhteeni kaveriin jatkuu?", Saatiin hyvin viihdyttävä vastaus: "Tämä seikkailukäsikirjoitus, jossa on odottamattomia tarinoita, on jo saanut yleisön. Odotat uusia uskomattomia seikkailuja sarjan hahmoista ... "

Jos kysymyksesi koskee rahaa, sinun on tehtävähuomiota elokuvan talousarvioon. Olet lohikäärmeellä, jolla on useita miljoonia tontteja - se tarkoittaa, että kaikki on hienoa, rahaa on, jos matalan budjetin kolmannen luokan elokuvassa, sitten, valitettavasti, rikkaus ei vielä loista.

Keksiä kappaleita. Laaditaan kappaleiden luettelo etukäteen. On toivottavaa, että ne ovat monta ja eri genrejä. Avaa soitin tietokoneellasi, kehitä kysymyksesi henkisesti, sulje silmäsi ja pyöritä hiiren rullaa edestakaisin. Napsauta sitten satunnaisesti. Laulun ääni on vastaus kysymykseesi.

Arvaaminen hakukoneissa. Avaa tietokoneesi hakukone. Ajatelkaa kysymykseen, josta haluat saada vastauksen. Sulje silmäsi ja syötä satunnaisesti hakusanat kolme tai neljä merkkiä. Ensimmäinen kuva, joka vastaa pyyntöäsi, ja se on vastaus kysymykseesi.