Mikä yritys ostaa pölynimurin

Mikä yritys ostaa pölynimurin

Yksi tärkeimmistä parametreistä, joita tarvitaan kokokodinkoneiden ja pölynimurin kannalta, on luotettavuus. Se yleensä riippuu pitkälti valmistajasta. Siksi toiminnallisten vaatimusten määrittelyssä kannattaa miettiä, mitä tuotemerkkiä pystytään varmistamaan pölynimurin pitkän käyttöiän.

Mikä yritys ostaa pölynimurin

Yleiset säännöt pölynimurin merkinnästä

Mitä positiivista palautetta tästä tai siitäbrändiä, jota et ole kuullut, mutta minkä tahansa yrityksen tekniikka voi hajota. Siksi ennen kuin olet hankkinut tietyn tuotemerkin pölynimurin, muista kysyä myyjältä, jos on olemassa korjaamoja, jotka toteuttavat takuun korjaukset ja huolto. Erityisesti se koskee kalliita pyykinpesuaineita, niiden takuukorjaus voi maksaa melko kalliiksi, koska palvelu etenkin alueilla ei riitä merkkiin. Jopa kunnioitettu brändi voi vapauttaa epätodennäköisen toimivan mallin. Kun olet lopettanut tämän tai kyseisen mallin valinnan, ennen kuin ostat sen, muista kysyä Internetin tarkistuksia kuluttajilta, jotka ovat jo kokeillut tätä pölynimuria.

Mikä brändi valita

On olemassa yrityksiä, jotka tuottavat hyvin erilaisiakodinkoneet - matkapuhelimista ja hiustenkuivaajista pölynimureihin, jääkaapeihin ja televisioihin, ja ne ovat erikoistuneet yksinomaan pölynimureiden valmistukseen. Pääsääntöisesti niiden tekniikka todella tuodaan täydellisyyteen. Nämä ovat saksalaisia ​​valmistajia Thomas ja Karcher, englantilainen Vax, puolalainen Zelmer ja amerikkalainen Bissel. Ne tuottavat ammatillisia laitteita ja kotitalouspölynimureita, malleja ei ole valittu, mutta tuotteiden laatu ei ole epäilystäkään.
Erityisen suosittuja ovat Thomas ja Karcher, joissa on vesisuodattimet: Thomas TWIN TT AQUAFILTER, Thomas GENIUS AQUAFILTER, Thomas Bravo 20S Aquafilter, Karcher DS 5500 VEX.
Muiden suosittujen merkkien kohdalla ne voivat ollajaoteltu hintaluokittain. Esimerkiksi alueella 1,5-3,5 tuhatta ruplaa voivat ostaa tavallisia pölynimurit kemiallispesukoneet Samsung, Philips ja LG, on imuri, joka on 7-mistupenchataya järjestelmä filtratsii.K keskipitkän hintaluokassa, 3,5-10 tuhat, imurit on varustettu aqua-suodatin, - tekniikka yritys Electrolux, Panasonic, Hoover ja Bosch, sekä Samsung ja Philips. Heillä on lisätoimintoja, kuten harjapuhdistimet Panasonic on varustettu sisäänrakennetulla kosketuksen pöly indikaattori, jonka avulla voit hallita puhtauden ja puhtaat työtasolle.
Tee valintasi tarpeidesi mukaan, ei ole mitään järkeä ylipainotusta niille toiminnoille, joita et käytä.
Luokassa "palkkio" ovat pääasiassa pesupölynimurit, joiden kustannukset ovat yli 10 tuhatta ruplaa. Tunnettu viranomainen on saksalainen Miele. Sen pölynimurit on varustettu sähköisellä tehonsäätöllä, joka sallii säätää virrankulutusta riippuen pintakontaminaatiosta.