Kuinka pölynimuri toimii?

Kuinka pölynimuri toimii?

Houseviiveillä ei aina ole aikaahuolellinen asuntojen puhdistus. Mutta pöly on terveydelle haitallista ja pilaa viihtyisän kodin ulkoasu. Tässä tilanteessa, olisi suuri apu pesu imuri, jota käyttämällä on helppo tehdä märkä puhdistus, ja jopa pestä matot.

Kuinka pölynimuri toimii?

Pesupölynimurin laite

Toisin pölynimurit kuivapesuun pesuaineissaLaitteessa on vesisäiliö, joka on kytketty laitteen koko järjestelmään ja nestettä syötetään siitä. Lisäksi pesuainepölynimurit pystyvät toimittamaan myös vettä puhdistukseen, mutta myös keräämään likainen neste, johon on erillinen säiliö. Jotkut pölynimurit ovat alkaneet lisätä likaisten nesteiden säiliöitä ja vähentää puhdasta vettä. Tämä johtuu siitä, että puhdistuksen aikana puhdas vesi-astia täytetään toistuvasti. Mittasuhteissa pesupöly on paljon suurempi kuin tavallinen kuivapesu. Siksi hän tarvitsee enemmän aikaa valmistautua työhön ja pudottaa ja kuivata kaikki osat sadonkorjuun jälkeen. Kuitenkin valmistajat pyrkivät jatkuvasti työskentelemään pölynimurin parissa, valmistelemalla sitä työhön ja pesuharjoihin ja putkiin. He ovat edistyneet viime aikoina.

Pölynimurin työ

Tavallinen pölynimuri näyttää kaksipieni tankki pyörillä. Kontit on järjestetty kolmella tavalla: vierekkäin laitteissa, jotka on suunniteltu vaakasuoraan, toistensa päälle pystysuorissa laitteissa. Joissakin pienissä säiliö puhtaalla vedellä tallennettu säiliöön likainen vesi, se voidaan tehdä pystysuoraan imurit ja gorizontalno.V alussa reningstanken täytetty puhtaalla vedellä, ja likainen säiliö on tyhjä. Kun pölynimuri on päällä ja käyttövalmis, puhdas vesi ruiskutetaan lattialle letkun läpi, jossa on tarvittava suutin. Sen jälkeen se pyyhittiin pölynimurilla on kytketty päälle ja imu-tilassa, jonka läpi jäljellä oleva vesi lattialle virtaa likainen lattia vody.Spustya useita pesu- menetelmiä täysin puhdasta vettä ja on saastunut säiliössä likainen vesi, joka ylittää tilavuudeltaan säiliö puhtaalla vedellä 3-4 kertaa. Jos puhdistus ei ole loppunut, kun säiliö tyhjennetään puhtaalla vedellä, se on täytettävä uudelleen. Tee näin, sammuta pölynimuri, avaa kansi, poista tyhjä säiliö, täytä se vedellä ja palauta se paikalleen. Sulje sitten kansi ja kytke pölynimuri päälle. Puhdistuksen jälkeen likaisen veden on tyhjennettävä. Koska tämä kapasiteetti on suuri, tämä voi aiheuttaa ongelmia ja vaatii fyysistä työtä. On huomattava, että aika, joka tarvitaan puhdistus, purkaminen ja kuiva pesuaine puhtaampia ennen ja jälkeen puhdistuksen kestää paljon kauemmin kuin pölynimuria kemiallinen pesu. Imuri viettää laatuaikaa märkäpuhdistus, mutta koska suuri koko ei ole aina helppo käyttää, mitä harkitsemaan ostaessaan.