12 vinkkejä nuorelle perheelle

12 vinkkejä nuorelle perheelle

Perhe on lepoa ja rauhaa. Koko elämän merkitys on perheen onnellisuudessa ja hyvinvoinnissa, ja haluaa, että muistoissa on vain miellyttäviä hetkiä, joita ei rasita kotimaisissa ongelmissa. Muutama hyödyllinen vinkki auttaa välttämään monia ongelmia nuorelle perheelle.

12 vinkkejä nuorelle perheelle
 1. Ompelukoneen ompelu ompelukoneessa on tarpeellista hieroa talkkia tai saippuaa kummallakin puolella. Tämä tekee työstä helpompaa.
 2. Keittiöbuffet on aina pieni kokoastiat ja kodinkoneet. Nailakoukut tai kynnet sisäseiniin ja oviin. Niissä voit ripustaa leikkuulaudat, seulan, puristin jne.
 3. Raudasta valmistettu keraamiset pentueet säilyttävät huomattavasti enemmän lämpöä kuin metallia.
 4. 6umagin rasvaiset tahrat voidaan poistaa asettamalla blotteri tahraan ja pyyhkimällä ne bensiinillä kostutetulla liinalla.
 5. Luudat kestävät pidempään, jokaisen viikon ajan ne tulisi upottaa kuumaan saippuaveteen.
 6. Muutamia kuivia appelsiinikuorintoja, jotka heitetään melkein sammutettuun tulipaloon, auttavat häntä hiljenemään uudelleen.
 7. Lämpimän leivän leikkaaminen on helppoa, veitsen pitäisi olla lämmitetty.
 8. Jos vahingossa poltat kätesi, saippua polttaa paikka kuivalla saippualla.
 9. Kun leikataan kuivaa saippuaa, se korvaa kokonaan liidun.
 10. Jos rikot lasi tai muu lasi esine, laita sille paikalle, jossa hän putosi, saippuaa ja paina sitä varovasti - tarttuvat saippuaa ja pienistä palasista.
 11. Silmälaseja ei saa likaantua, jos ne halkaistaan ​​glyseriinisaippuaa ja pyyhi sitten kuivalla kankaalla.
 12. Table oilcloths pysyvät elastisina, jos aika ajoin ne pestään vedellä, johon lisätään etikkaa. Pesun jälkeen pyyhi kuivausliina kuivalla pehmeällä kankaalla. On hyvä pyyhkiä se tuoreella maidolla.