Vihje 1: Onko bambukangas haitallinen?

Vihje 1: Onko bambukangas haitallinen?

Viime aikoina maailma sai tietää uudestaihmeellinen bambu kuitu. Se nukkuu hyvin, koska se on täysin luonnollista, se imee ylimääräisen kosteuden ja tappaa bakteerit. Mutta onko se todella niin?

Kangas bambusta

Bambu-kankaalla tämä ei ole helppoa. Aluksi kaikki todella vastaa totuutta - bambua kasvatetaan, leikataan, kuivataan ja jauhetaan. Mutta sitten kemia tulee peliin. Shredded bambu liuotetaan alkaliin kisselike-tilaan asti. Sitten tämä selluloosahyytelö kulkee reikien läpi ja syntyvät langat kiinnitetään happoon.

Lisäksi on olemassa useita muita haitallisia eikä kovin kemikaaleja. Päätuotanto keskittyy Kiinaan ja kiinalainen ei paljasta kaikkia salaisuuksia tämän tuotannon haitallisuudesta.

Jotkut asiantuntijat jopa kyseenalaistavattodistusten saatavuus yleensä tämän tuotannon osalta. Täällä voit luottaa vain valmistajan omatuntoon: kuinka paljon tämä kudos on puhdistettu hyvin valmistuksen aikana haitallisista aineista. On myös sitä mieltä, että bambun antibakteeriset ominaisuudet häviävät kemiallisen käsittelyn aikana, mutta tuottajat kieltävät sen. Ja tämä on ymmärrettävää, koska bambukuidut ovat halpoja raaka-aineita, hyvin hermostuneina ympäristöystävällisen tuotteen alla.

Siksi on erittäin varovainen, milloinkäyttämästä tällaista kangas: pitäisi vaatia myyjältä todistus tälle tuotteelle, ja ensimmäisessä sairauden merkit tai allergisia reaktioita, on välttämätöntä vähentää tai poistaa käytöstä tämäntyyppisen tuotteen.

Vihje 2: Bambuhuovat ja tyynyt: ominaisuudet ja edut

Vuodevaatteet tehtybambu, ovat erittäin kysyttyjä kaikkialla maailmassa. Tämä johtuu paitsi tyynyjen kestävyydestä, luonnollisista materiaaleista valmistetuista peitteistä, myös pehmeydestä, yliluonnollisesta mukavuudesta.

Peitot ja tyynyt bambusta: ominaisuudet ja edut
Bambukuitu on todella ainutlaatuinenmateriaali, tämä ympäristöystävällinen raaka-aine soveltuu parhaiten tyynyjen ja huopien täyttämiseen. Luonnollisella bambulla on antibakteerisia ominaisuuksia, mikä tarkoittaa sitä, että vuodevaatteet eivät aiheuta taudin aiheuttavia mikrobeja, punkkeja ja muita haitallisia mikro-organismeja ajoissa. Myös tyynyjen raaka-aine on erotettu hajunpoisto-ominaisuuksilla ja hygroskooppisuudella. Siksi bambu-tuotteet soveltuvat parhaiten käytettäväksi kesäyönä, huovat tarjoavat viileän ja mukavan.
Bambu-raaka-aineissa on E-vitamiinia, aminohappoja, pektiiniä, jotka ovat ihmiselle hyödyllisiä.

Bambu tyynyt ja huovat - laadukas uni

Tyynyt ja huovat bambuainettasaavat positiivisen palautteen tällaisten tuotteiden korkeasta kulumiskestävyydestä johtuen. Erilaisten tuotteiden tuotteet kestävät paljon pesua, jolloin tyynyt eivät menetä muotoilua ja näyttävät houkuttelevalta yli vuoden ajan. Bambukuitu on ominaista joustavuus ja pehmeys, lempeys, jolloin peitot ja tyynyt pois se tarjoaa laatu, syvän unen. Bambuista valmistetut tuotteet soveltuvat lapsille, allergisille ihmisille. Ja kaikki, koska luonnollinen bambu on hypoallergeenista. Tyynyt, peitot tehty bambusta - valinta ihmisille, jotka välittävät heidän terveyttään, hyvin rakastettu. 100% ympäristöystävällinen raaka-aine ei kerry staattista sähköä, nukkuu tyynyt on valmistettu luonnon materiaali on erittäin mukava ja mukava.

Bamboo tuotteet nuorentaa!

Tiedetään, että käytetty innovatiivinen materiaalivuodevaatteiden luomiseen, on huomattava kosmeettinen ja terapeuttinen vaikutus. On osoittautunut, että bambu mahdollistaa ihon kauneuden säilyttämisen, edistää ihottuman katoamista, allergisia reaktioita.
Käytetään huopien ja tyynyjen valmistukseenVain bambu-varren ydin, jolle on tunnusomaista pehmeys. Jalostuksen aikana siitä saadaan selluloosaa, ja se on jo valmistettu langasta, joka kuitua kudotetaan.
Bambu-tuotteet antavat iholle "hengittää"kuidulle on tunnusomaista huokoinen rakenne. Tyynyt ja huovat, jotka on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista, antavat riittävän lämmön talvella ja kesällä ilmanvaihdon ansiosta - tarvittava viileys. Jopa muutaman vuoden kuluttua tyynyjen levittämisestä ei tule vieraita hajuja, pölyä. On myös tärkeää, että voit pestä bambuhuovat ja tyynyt jopa automaattisessa pesukoneessa. Ainoastaan ​​on välttämätöntä valita herkkä tila ja enintään 30 ° C: n lämpötila. Ei ole suositeltavaa lisätä valkaisuainetta, hoitoaineita ja myös painaa asioita veteen.

Vihje 3: Kuinka valita kaihtimet

Tällä hetkellä sisustuksen melko yleinen elementti on sokea. Heillä on melko paljon erilaisia ​​etuja: ei ole burnout, he eivät murene ja ovat melko monipuolisia. Ottakaa huomioon, että jokaisen yksittäisen sisätilan on valittava tietyt tyypit sokea.

Kuinka valita kaihtimet

opetus

1

Valmistaja tarjoaa kuluttajille monenlaisia ​​tyyppejä sokea, jonka ero on materiaali, avausmenetelmä ja väripaletti. myös sokea jaetaan hallintatyypin mukaan. On olemassa automaattisia ja mekaanisia tyyppejä. Muista myös mainita rullina sokea. Niitä kutsutaan tavallisesti rullaverhoiksi. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä laitteistoihin eli juoksijoiden laatuun. Ennen kuin ostat sokea erikoistuneessa myymälässä, muista kiinnittää huomiota liukuvien mekanismien laatuun. Niiden pitäisi olla asianmukaisesti ja asianmukaisesti toimivat.

2

Nyt voit mennä materiaalin valintaan. pystysuora sokea yleensä polyesteristä, bambusta, puusta ja alumiinista. On huomattava, että tietyillä tiloilla on erityisiä turvallisuusvaatimuksia, joita sovelletaan sokea. Esimerkiksi keittiö sopii parhaiten sokea Kangas, jolla on hyvä palonkestävyys. Se ei myöskään saa vapauttaa haitallisia aineita. Toimistotila näyttää hyvältä muovilta sokea. Ne sopivat myös lasitettuun loggiaan ja parvekkeelle.

3

Myös puisia sokea. Ottakaa huomioon, tämä ilo on kunnollinenrahaa. Heillä on varaa hyvin ihmisille. Luonnonmateriaalin kaihtimet näyttävät hyviltä maan mökkeistä pääkonttorissa. He ovat melko helposti huolehtivia. Puhdistus voidaan suorittaa pölynimurilla.

4

Kallis materiaali, jota käytetään valmistuksessa sokea, on bambua. Hanki sellainen sokea yleensä eksoottisten muotisuuntausten faneja. Ne soveltuvat hyvin yksinoikeuden sisustukseen. No ja lopulta vielä yksi laatu - alumiini sokea. Yleensä ne peitetään värillisellä emalilla. Ne sopivat melkein mihin tahansa huoneeseen.