Mikä on kuuhuopa

Mikä on kuuhuopa

Tuloksena saadun alkoholin puhtaammaksi jalaatu, folk käsityöläiset käyttävät usein kaksinkertaista tislausta. Sillä välin tällainen yksinkertainen laite kuin kotiin keitetty kuiva solu auttaa saavuttamaan samat tulokset paljon nopeammin ja helpommin.

Itse valmistettu kuiva solu

Kuunlaskun yli-numeroinen ei ole pakollinenalkoholin tislauksessa oleva linkki, se on täysin mahdollista ilman sitä. Se vaikuttaa kuitenkin merkittävästi lopputuotteen laatuun, suodattamalla haitalliset epäpuhtaudet ja fuusioöljyt. Laite, jossa on kuiva solu, on paljon helpompaa, koska sen avulla voit vapauttaa lukuisia alkoholin tislauksia, jotka vievät paljon aikaa ja vaivaa.

Laite on ilmatiiviisti suljettukapasiteetti, se sijoitetaan tavallisesti kelan jäähdyttimen ja tislaussäiliön väliin. Säiliö on liitetty niihin höyryn liikkumiseen tarkoitetuilla ohuilla putkilla.

Toiminnan periaate keitetty höyryrummulla

Kotimaassa kuivassa talossa tapahtuu seuraavia prosesseja:

  • Alkoholia sisältävä höyry putken läpi tulee keittolaitteesta
  • Kaikkien höyryjen seos kondensoidaan.
  • Jatkuva lämmönlähde johtaa etyylialkoholin kiehumiseen.
  • Fusel-öljyt asettuvat ja pysyvät säiliön pohjassa, koska ne ovat raskaampia.
  • Kevyt, alkoholia sisältävä höyry lähetetään käämiin.
  • Säiliön pohjassa näet sedimentin, joka näyttää vettä epämiellyttävältä leipähaidelta.

salaisuudet laite, jossa on kuiva solu

Kuivan solun laitteen edut eivät olevain puhdasta ja laadukasta alkoholia. Se voi myös estää pääsy on haudutettua mäski säiliön sattuessa roiskeita, luo este. Tätä tarkoitusta varten, tuleva putki on sijoitettu 5-10 cm alle, joka antaa puhdasta pari kela.

Toiminta-aste ja lauhteenestelyn asteKuun kuivaimen seinillä riippuu seinien tilavuudesta ja materiaalista. Höyryn nopein jäähdytys suurella säiliöllä, lasista tai metallista, hitaammin - muovista tai keraamisesta. Voit tehdä kuivakennon omilla kädilläsi ja kiihdyttää jäähdytystä lisätyllä tuulettimella.