Autojen ostosopimuksen täyttäminen

Autojen ostosopimuksen täyttäminenMonet meistä ennemmin tai myöhemmin ajattelevatvaihda julkinen liikenne omalle autollesi. Sellaisena käy myös, että auton omistaja, sen jälkeen, kun hän viettää aikaa jonkin aikaa, myy sen toivomuksena ostaa uusi. Molemmissa tapauksissa on mahdotonta tehdä ilman sopimusta.

Miten ostaa auton

Missä muodossa sopimus on myyty?

Voit myydä auton sopimuksen mukaisestiyksinkertainen kirjoittaminen. Keskinäisellä suostumuksella osapuolet voivat ilmoittautua kauppaan notaarin kanssa. Tällöin tarvittavien arvopapereiden valmistukseen liittyy lisäkustannuksia. Myyntisopimus ajoneuvon tehdään kolmena kappaleena: yksi osapuolten ja viranomaisen liikennepoliisin, joka osti auton niin se kirjataan.

Mitä sopimuksessa pitäisi olla

Laitteen myyntisopimuksen on sisällettävä:useita jaksoja. Se alkaa johdanto-osassa, joka osoittaa sopimuksen päivämäärän sekä täydelliset tiedot sen sivuista. Lisäksi sinun pitäisi kirjoittaa nimi: "Myyntisopimus autosta." Suurin osa sopimuksesta on sen aihe. Autolla on oltava malli, sen väri, valmistusvuosi, mittarilukema. Lisäksi sinun on määritettävä koneen tilanumero sekä sen pääyksiköiden (rungon, moottorin) numerot. Sen varmistamiseksi, että ostajalla ei ole tulevaisuudessa ongelmia, on syytä varautua sopimuksen kohteeseen, että myytävää ajoneuvoa ei ole kaapattu, pantattu, pidätetty tai kolmansien osapuolten oikeudet. Sopimusosassa, joka koskee auton kustannuksia, on kuvattava paitsi myyntihinta myös maksun järjestys. Ihannetapauksessa sanamuodosta käy ilmi, että myyjä sai rahaa autosta ostajalta ennen sopimuksen allekirjoittamista tai sopimuksen allekirjoittamishetkellä. Sopimukseen on sisällyttävä koneen tekniseen kuntoon liittyviä asioita. On tärkeää määritellä kaikki auton ulkoiset ja sisäiset virheet, jotka osapuolet ovat todenneet sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Nämä säännökset auttavat suojelemaan myyjää mahdollisilta ostajilta saatavista väitteistä myytyjen autojen laadusta. Lisäksi auton tila ei häiritse ostajaa. Sopimuspuolen on mainittava sopimuksessa luettelo niistä asiakirjoista ja asioista, jotka toimitetaan auton mukana. Tämä sisältää auton asiakirjat, avaimet, tarvittavat lisävarusteet (pyörät ja renkaat, autoradion, työkalut, varaosat jne.). Täytä sopimuspuolten tiedot ja allekirjoitukset. Jos sopimus tehdään kansalaisten kesken, niin heidän täydellinen nimi, asuinpaikka sekä passitiedot ja puhelinnumero. Jos auto ostetaan yritykseltä, sopimus suljetaan sinetillä.